Tisdag .

Då var de tisdag och de innebär tvättstuga och städning här hemma .. ska även gå ner med kartonger i källaren som vi ställt in i vårat sovrum så man får bort de nån gång .. vet inte varför inte blivit av tidigare, men nu när man ändå har tvättstuga så brukar jag ta allt i ett !

Var på villgott idag vi cyklade dit för samuel ville så gärna de, passade Sebastian lite medans Melina tog sprutan som gick jätte bra :) vidare till affären och handla samuel var jätte duktig ,sen kom vi till kassan och där stängde han av öronen helt och bara sprang runt och i väg och bara skrek, ja så kul med barn i trotsåldern..
Nu är vi iaf hemma och bara myser innan pappa kommer hem och innan vi tar tag i hemmet . I morrn ska vi handla nån julklapp men vill åka till blg för har inte hittat nå här i stan till Elsa än :( Hmm ?
Måste ladda hem en ny julskiva också, för här poppas de julmusik när vi håller på med julgranen , sen tänkte jag köpa lite pepparkaks former och baka lite pepparkakor med samuel och då måste vi ju lyssna på nå bra muisk ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0