Lindex kväll med brudarna

Då var de redan 1 OKTOBER! shit vad de går undan !
Igår hade vi pizza myskväll med alla tjejer på jobbet , vilket var super trevligt ! TACK alla..
vi träffades kl 18.00 när butiken stängde, Ulrika hade gjort en beställning att våran mat skulle vara klar kl 18.10 så de bara var att hämta den :) det blev mkt skratt och tårar kan jag ju säga , efter de blev de frågesport och lite paket! Sen gick vi ner i butiken och hade den helt för oss själva med massa klädprovningar,även om man jobbar med kläder så hinner man ju inte alltid att prova och känna efter men de hann vi nu =) även där blev de mkt skratt,dom kläder som ser sååå snygga ut och som inte alls passar på en och sen kläder som man tycker att fy tusan men som är SKIT snygga på! Som margit provade en klänning som man haft lite fördommar mot var jätte fin på henne , så man ska nog alltid prova =) så det blev lite shopping för alla utom hanna .

Idag då? ja idag blir de nog bara en lugn dag hemma , johan är hemma och är arbetslös så vi ska nog kanske ta tag i huset och STÄDA och rensa lite eftersom att vi ska flytta här i från de var en och kollade på huset i går så väntar på hennes svar och när hon kan flytta in för vi kan flytta när som helst, och denna gång ska jag verkligen RENSA och KASTA all jävla skit som man drar på sig som kan vara "bra" att "ha" saker !
Ringde även barnomsorgen och de är verkligen KÖ i dagiskön, hon kunde lova en plats till samuel hösten 2010 jaa jippe! eller inte...
Ne nu ska jag göra lite lunch och sen ta tag i hemmet och mig själv !

förresten ,kom in och kolla in våran pink collection som kommer upp i butiken idag, de är hanna wiklund som är designer , och om du handlar av de så går en del till bröstcancerfonden rosa bandet ! så kom igen alla kvinnor och tjejer ,hjälp till med en slant varje krona är viktig för tänk att du själv kan få de ! och då har du bedargit med att dom kan hälpa just dig !

Här kommer en bild på shopping tjejerna på Lindex! hanna och margit saknas tyvärr dom kikar fortfarande efter fynd i butiken ;)


Kramar!

(fotograf Ulrica!)

Kommentarer
Postat av: isabellé

Ha ha gud vad kul jonna :)

Hmm nej det blev inget. tack ändå:)

2009-10-01 @ 16:25:16
URL: http://isabelleguld.blogg.se/
Postat av: Therese

Vart ska ni ta vägen nånstans då??

2009-10-01 @ 22:26:53
URL: http://thereseandherfamily.blogg.se/
Postat av: Mäjlin

Våra grannar I huset bredvid, Veka och Thomas, ska flytta upp i Lisa och Patricks lägenhet på gruvkontoret och Lisa och Patrick ska flytta in i deras hus :)

2009-10-02 @ 07:21:25
URL: http://malinnordh.blogg.se/
Postat av: Mäjlin

Vart ska ni flytta då ??

2009-10-02 @ 07:23:39
URL: http://malinnordh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0