tandvärk..

Sitter här hemma med världens tandvärk :/ inte skönt kan jag säga .. Ringde idag till tandläkaren men de fanns inga tider sa hon och var lite otrevlig , och sa att jag skulle ringa jouren gjorde de ca 7 ggr utan något svar! Så får väl pröva i morgon igen och leva på ipren en natt till med lite sömn..
Samuel har nyss badat , han älskar att leka med sina bilar där i , kan sitta hur länge som helst så nu när jag tog upp han tittade han på sina fingrar och sa , mamma titta hur jag ser ut =) ja som ett russin sa jag då kollade han fundersamt på mig sen på sina händer igen och fattade ingenting hihi.. ska snart gå in och lägga han sen gå över till Emelie och kolla på Sofias änglar! Och i morgon blir de en heldag på villgott som vi har varannan onsdag! :)

Fyllde ju 25 i söndags så nu är man närmre 30 än 20. Tyckte nyss man sprang runt på stan och hängde på donkan och var 14-15 år och tyckte man var as cool, Sen ville man bara fylla 18 så att man äntligen fick komma in på krogen och sen efter längtade efter att bli 20 så man fick handla själv på bolaget och man ville bara leva livet tills man blev 25 för då skulle man nog kanske börja fundera på att skaffa familj.. Men nu är jag 25 och har en son som fyller 4 år i sommar och plussade när jag var 20 men 21 när han kom till världen.. Så livet blir ju inte alltid som man tänkt sig !

Har ej besämt mig om lamporna , velar fram och tillbaka .. Dom bara står här på mitt hallgolv.. Kanske ska ha en liten auktion på dom hihi..

Ne Nu är det bokläsning och sängdax för gosse barnet mitt..

Kommentarer
Postat av: Therese

Grattis i efterskott =) Du har iaf 5 år kvar till det där förbaskade talet =) Själv har jag bara 2 år kvar =( Fyyyy!! Hua 30 år, vet du jag tycker det låter gammalt. =) Kram Therese

2011-02-17 @ 17:16:34
URL: http://mammatill2storatroll.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0