Ledig!

Idag är vi lediga, Samuel skulle till dagis några timmar för att det var knytte! Men innan vi skulle gå så gick han in på toa för att borsta tänderna och kissa och då gjorde det ont och han var röd på snoppen så jag valde att ha han hemma! Och precis då hör jobbet av sig och frågar om jag kan hoppa in:( så typiskt!

Så vi blir hemma på fm , jag har slängt in lite tvätt i maskinen! Sen efter lunch går vi och hämtar gulle barnen M och S och vidare upp till Alexandra för lek.

Ha en bra onsdag för det kommer vi att ha!


Kommentarer
Postat av: Karin

Nä du, ahlgrensbilarfluffen smakar ju uäck. Men dumlefluffet ska jag prova nån dag. Till den här tårtan blir det chockladganache och rårörda hallon. Kommer sitta som en smäck runt midjan! :)

2011-10-12 @ 22:03:40
URL: http://dixiedynamite.blogg.se/
Postat av: Sandra - mamma till Molly

Hej! Hoppas du hinner se den här kommentaren innan midnatt! Ett superbra erbjudande till dig som gillar Blingo! :D Fram till midnatt kan du köpa ett presentkort för 160kr men få 400kr på det! :D Allt du behöver göra är att köpa det via länken, som mååånga redan har gjort idag som man kan se på mätare! :) Använd gärna länken under så jag får lite plus-poäng! :)

http://www.letsdeal.se/r/79798/8469995/sverige

2011-10-12 @ 22:36:03
URL: http://surrovich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0