sista augusti.

Gud jag tycker de är så tråkigt att skriva här . Men de är för att min blogg är så FUL! jag har provat att ändra den men kan inte ,förstår ingenting hur man ska göra ? =) haha .. inte lätt när de är svårt ..
kanske någon som har tid och lust att hjälpa mig ?

Vad har hänt hemma här då?
I tors så var jag och samuel in till stan köpte lunch och satte oss i lekparken och åt ! Får passa på varje dag de fortfarande är sol . Katta kom efter att hon varit i skolan och passade samuel medans jag gick i väg 1 timme till frisören och tunnade ur håret och klippte bort de slitna !och till lekparken kom de en hamburgetjuv med en kepa till barnen :)  Skulle ha jobbat i fre men fick feber på torskväll och hade feber även på fre morgon när jag vakande, så kunde tyvärr inte :( men de är ju sådana tider nu när alla är sjuka,och de står i tidningarna om denna svininfluensa blir galen på den.. bara skrämmer upp en! Vi åkte till jobsbo på fre em och lämna samuel hos faster han skulle sova där eftersom vi skulle till ikea på lör.. de hade gått jätte bra , bara jag den töntiga mamman som inte gillar att ha han borta :) Så på lör morgon drog vi till örebro och shoppade med mamma lillebror och hans tjej och jag och johan :) super kul och trevligt hade vi hela dagen de blev lite grejer. samuel fick mammut bord och stolar ,nya höst och vinterskor sen fick han lite lego med mc queen m.m :) jag trodde att jag skulle komma hem med mer än de jag gjorde men icke sa nicke ..

igår så gick vi upp i skaplig tid eftersom vi hade mkt att göra .. Mamma hämtade samuel och jag och johan åkte till lgh och städade ur den, så nu är den tom och ren och fin, ska dit kl 11 och träffa vaktmästaren så han får göra en städbesiktning hoppas han tycker att de duger efter all slit :) sen jobbar 12-18.10 ,jag har stäning nästa varje dag denna vecka .. Ne nu ska jag göra en matlåda sen i väg . Ha en toppen dag alla i höst solen för de är väl lite höst?


17 augusti

Då var denna helg över och alla skolor börjar nu och dom flesta börjar jobba efter sin semester !
Samuel ska vara på dagis ons tors och fre denna vecka så idag och på tis vet jag inte vad vi ska hitta på.. tror att vi tar och cyklar till öppna förskolan har ju inte varit där på hela sommaren men har ju inte haft tid heller , sen nästa vecka åker ju dom till ÖDDÖ åhh jag vill också med dit, men  nu är de ju inte så..
vad har helgen haft att erbjuda då? Jo i fre så var vi ju som sagt barnvakt vilket var helt underbart och på lör åkte vi in till vattenfestivalen och mötte upp sofie och kollade när eric paddlade och dom kom 3a inte illa grattis till er ... Mamma bjöd på bacon inlindad köttfärslimpa gräddsås och potatis efter paddlingen vilket inte var så dumt :) Vid 18.00 åkte vi hem samuel ville sova hos mommo och de fick han så jag sminkade mig och gjorde mig redo för att få lite skjuts ut till gräsberg med emilie och hennes syster alex.. vi hade super trevligt tack för den kvällen de behövde jag ..

Nu ska jag springa ner i tvättstugan och slänga i en maskin och vänta på att Samuel ska vakna så vi kan hitta på någe roligt ,ska kanske kolla vad ni andra mammor har inplanerat i dag :)


Och emelie ,lycka till de är ju din BF dag i dag :) hoppas den kikar ut snart är så himla nyfiken..

Grattis Melina!

Vad är de för en dag , Nej de är ingen vanlig dag för de är Melinas 2 årsdag hipp hipp hurra hurra hurra..
Hoppas du får en toppen dag idag och att du får ett syskon i present :)

Massa pussar och Kramar från Samuel och hans mamma o pappa!

15 augusti.

Lördagen är här och de var meningen att Elsa och Alex skulle sova här natten tills i dag , men Linda och Daniel kom och hämtade barnen sent på kvällen för alex började hosta och hade ingen medicin med sig har brukar få krupp och de ville inte dom utsätta oss för.. men barnen härjade på hela dagen och hela kvällen och Elsa henne märkte man ju knappt av så himla snäll! så nu har man gosat med bebis så de räcker så nu är man inge sugen längre :)
Alex han är ju så himla cross tokig så han och Johan gick ner i garaget och tvätta den så tog dom sig en tur på gården och då var de en kille som blev stolt och glad ..
Samuel och Alex ville ta en promenad så vi gick till bron och kastade sten och tittade om de fanns nå änder de och de ,en liten stackars and simmade runt där i sjön.. mycket trevligt och ett mysigt avslut på en fredag !
Idag då ? Ja som de ser ut nu så tänkte vi åka in och kolla på loppisen och sen kika vad vattenfestivalen har att erbjuda ,dom skulle väl ha en liten marknad så vi går väl dit.. sen blir de väl hem och bara ta de lugnt , Abbe ska ha poolparty hemma vid sig men hjalle är inte nå sugen på att åka ut dit så vet ej hur jag ska göra ? Satt och tänkte tillbaka på sommaren och kom fram till att jag inte druckigt nå sen midsommar och jag har inte saknat de heller så kanske åker ut dit nykter och bara umgås. Ne nu ska vi äta lite frukost samuel kom till mig och sa mamma mig äta ostmacka .
Men ha en toppen dag ! 


Helg.

Idag är de fredag och jag är ledig denna helg vilket ska bli super skönt eftersom jag har jobbat varje helg utom en denna sommar . så jag ska njuta eller njuta och njuta vet jag inte ska känna på hur de är att vara trebarnsmamma för ska vara barnvakt åt johans systers barn men bara två av dem.. Så de blir nog att vi kikar ner på vattenfestivalen på lördag så barnen får kika lite ,elsa är ju så liten så hon kommer nog mest sova .... Ne nu ska jag bege mig till jobbet har personalmöte kl 8 sen jobb och sen hem .. ha en toppen dag.

12 aug

Klockan är snart 10 i 7 och jag har nyss duschat och ska väcka samuel snart . Han gillar inte att bli väckt han blir på så dåligt humör men är ju tvungen eftersom han ska till dagis och jag jobba.. jag ska cykla till dagis sen in till stan sen hem varje dag denna vecka, känner mig lite nyttig :) De har väl inte hänt något roligt annars i här första dagen på dagis gick jätte bra han tyckte att de var super kul att få komma tillbaka.. nej nu har jag ej tid att sitta här längre ska ta fram lite frukost till oss sen börja göra mig klar för avfärd..
ha en bra dag !

Redan Augusti

Vi är redan inne i månaden augusti vart tar tiden vägen ?? sommaren är snart över och denna har ju bara regnat förbi känns de som.. Samuel har slutat med sin snutte och sin välling så nu är de blöjan och tutten kvar,men vill inte sluta med allt på en gång hans trygghet .. och de går super bra , mindre bra med att gå på pottan för de gillar han inte ! men de är ju ingen bråska han får ta de i hans egna takt.. har varit lite mycket för han denna sommaren.. Så har vi börjat med laktosmjölk till samuel för han har haft ont i magen på nätterna och sen vi bytte så har de funkat bättre men han kan äta saker med mjölk i så vet ej vad det kan vara ..

Jag jobbar jobbar och jobbar och har verkligen som jag skrivit tidigare ett jätte roligt jobb men nu är jag helt slut har haft långa dagar och många dagar i rad hela 9 st utan en ledig dag så nu är jag iaf ledig på mån sen jobbar jag tis-fre som de ser ut nu .! Johan börjar jobba i morgon och samuel ska börja på dagis på tis efter att ha varit hemma i 5 veckor så han sa idag mamma mig gå dagis till barnen , så han kommer nog tycka att de ska bli kul att få komma tillbaka .. sen börjar de ju en hel del nya barn på samuels avd, som corran(cornelia) och Orre(oscar) och de kommer han gilla..

Denna helg har varit helt underbar, har varit ute hos oss grillat och spelat spel med massa trevliga människor ! jag börjar bli as bra på Alias och vilket team jag och tobbe var :) emelie och eric ni var ju också bra men de är inte lätt att vara nybörjare ;) katta var också bra men tyvärr wermé du måste nog öva lite mera =P bibbi och hjalle ni fuskar ju bara .. hahah ..
denna löning som kommer komma i aug hoppas jag blir bra , för då vill jag köpa massa färg och sen massa massa saker och fortsätta att göra om i hemmet, men de finns ju en karl som tycker jag är lite dryg ;) undra vem .... men jag SKA ,de är ju bara lite småplock och sen vill jag ju måla om i köket och den möblerbara hallen.. nytt köksbord ja gud vad jag vill ha nya/gamla saker ..
ne nu ska jag slå mig ner i soffan och njuta av kvällen och sen vetskapen att jag är ledig i morgon.. wihoo..



Fjärilar i magen ..

RSS 2.0