Sista dagen på detta år .

Vill Önska Er Alla Ett Riktigt Gott Nytt År !

snart nytt år..

Ja då var man tillbaka hit igen.. J har lagat datan så nu är de bara sätta sig att läsa runt lite bloggar :)

Vi har haft en underbar jul med massa klappar och mat och trevligt sällskap! Samuel fick väl cars bilar för tusen lappar så han är överlycklig här hemma ! tror aldrig han har lekt så mkt och så bra inne på sitt rum som nu!

Vi har även slutat eller håller på att sluta med napp och de går verkligen jätte bra inga problem eller protester alls trodde de skulle bli liv i luckan.. Han sover mycket mycket bättre nu! Så de är blöjan kvar som vi håller på med för fulla muggar , kan ju inte sluta med allt på en gång , de är ju deras trygghet!
Så vällingen tog vi bort i sommras och snutten och nu nappen sen blöjan :) våran kille börjar bli stor!
Och så var de ett nytt år också snart redan 2010 och de ska fira in med en lugn kväll i Jobsbo hos Kusiner och J´s syster och karl. Fläskfilé skulle hon laga som var inlindad i nån smördeg de blir nog hur gott som helst! :) Köpte en kopparbergs alkoholfri "skumpa" cider som vi kan puffa!
Ne nu ska vi laga lite mat här i huset sen pyssla lite för ut har jag vart en gång och de räcker, man går ju inte ut frivilligt i detta väder .. Brr.!
Ha ett bra nyår alla!
Kramarlong time!

Ja nu var de verkligen längesen jag skrev något här. Men jag har en förklaring till detta . Min sambo skulle dra ur vårat trådlösa modem och koppla i så vi kör internet med kabel för de gick inte och skydda de så de satt folk och tanka på oss .. och nån dag innan hade han slutat med snus så hans humör är inte på topp, än :( men iaf så slog han en näve igenom datan så den gick sönder, vilket var mkt omoget av han och en hel del diskutioner kring detta. eftersom den kosta iaf 14.000 . har ju lånat datan hemma hos mamma när vi vart där men inte blivit att jag bloggat.
men tänkte iaf skriva och säga att vi lever och mår bra =)

Om en vecka är det julafton och dom sista klapparna lär handlas , är klar med kusiner och dom men inte till samuel, tycker de är jätte svårt ?? en hel del kläder kommer han att få för han har nästan inget i strl 98/104. sen massa cars grejer! Hoppas snön stannar så man får en vit jul, så de blir lite känsla ! Ne nu ska jag ringa Barnomsorgen ,önska mig lycka till ..
ha en bra jul alla om jag inte får chans att skriva nå mera ..
Kramar

Lägger in en bild när samuel pussar tomten förra året , undra om tomten får en puss i år också ;)


RSS 2.0