längesen jag skrev.

Oj , jag tror jag har blivit senil och glömt av att jag har en blogg :) hhaha ..
men ja vad har hänt , jo de har ju hänt en hel del här hemma i denna familj, men vet inte om jag orkar att skriva allt..Jag har iaf flyttat till vasalunden till en 2a som jag inte alls trivs i :( fula tapeter så jag vill spy men annars är lgh fin,stor balkong o fint område nära till stan och jobbet ! men har gråtit varje dag sen jag flyttade och gråter för minsta lilla, när jag ser kära på tvn eller om de kommer in en familj på jobbet blir jag röd . aja ... Jag och johan har iaf pratat en massa och han har börjat förstå lite och bett om ursäkt och hans mamma har pratat med han! Så vi har sagt att vi ska nog försöka igen :)

Annars då, jo jag jobbar o jobbar bara känns de som. men de är ju så himla kul och de blir ju kul när lönen kommer i aug att de gav lite pengar .. sen har jag ju ett roligt jobb också men blir ju lite tråkigt när man inte träffar samuel så mycket. Men johan har ju semester nu så de är ju bra för då får dom lite tid tillsammans och de behöver dom.. Samuel har ju fått en sandlåda nu, så nu ska vi bara köpa sand till den, en liten och bra som passar han :)
sen var de ju det där med att åka i väg på nån semester ,så vi får göra en mini över en dag grej eftersom jag inte är ledig så mkt bara en dag sen jobb jobb jobb o ledig en dag, så de blir nog till eskilstuna djurpark :)
Ne nu är de dax för duschen sen vidre till jobbet , har stängning idag..
ha en strålande dag.. Kramar till er ..

RSS 2.0