Jobsbo över helgen

Då sitter man och knaprar på en pepparkaka som nyss har kommit ut ur ugnen , super goda blev dom men inte så svårt att misslyckas med :) Samuel var jätte duktig på att kavla , man tror att dom är mindre än vad dom är så jag ville hjälpa o visa hur man skulle göra, men fick ju inte för han kunde ju själv ,killen som blivit så stor!
Nu sitter W, A och S i soffan och äter pepparkakor och kollar på film. Linda fick åka in till akuten med lilltjejen :(

När vi satt och åt lite lunch så kom de en hund på gården,som ingen här i jobsbo kände igen, anne och linda fångade in hunden , gick runt men ingen visste vart den hörde hemma och man vill ju inte ta in en oskänd hund som man inte vet hur den reagerar på barn , så vi ringde polisen men dom kunde inte komma fören om några timmar sa dom och frågade om inte vi kunde ha den ett tag , eller åka med den till ludvika och de hade ingen möjlighet till så vi satt den i bilen .. men nu har den hittat hem igen ,den hade öppnat dörren själv och rymt .. men skönt att den hitta hem iaf! han var så söt den lille, 1½ år var den..
Ne nu ska jag leka lite med dom 3 skorvarna och invönta Linda , hoppas de går bra för dom..
Och Elsa gick idag tjejen som blir 1 år i feb ! = ) så stolt var hon!
Ha en kanon lördag ..
Kramar

ToDo, Villgott?

Undra vad denna dag har att erbjuda ? igår fick jag iaf tvättat all tvätt och dammsög och torkade av golven skulle ha rensat bland sam´s grejer men de blev inte av , funderar på att vänta tills han fått alla julklappar .. får se hur de blir.
jag har inte mått så bra i några dagar nu ,i hjärtat alltså inte nån sjukdom.. så har jag och johan små tjaffsa en del.. hoppas denna dag blir bättre ...
Ska iaf gå till villgott en stund efter lunch, lillebror skulle komma dit efter att han varit i skolan, skulle upp på bolaget till han, för de är tydligen sune och doris idag ! =) så klart man ställer upp för sin älskade bror!
Ne om man ska ta fram nå mat ur frysen så de hinner tina lite tills den ska lagas .
Skulle behöva klippa mig också ser ut som en mickrofon i huve , men vill nog spara ut de igen..?
Ha en kanon onsdag ! Kramar

Tisdag .

Då var de tisdag och de innebär tvättstuga och städning här hemma .. ska även gå ner med kartonger i källaren som vi ställt in i vårat sovrum så man får bort de nån gång .. vet inte varför inte blivit av tidigare, men nu när man ändå har tvättstuga så brukar jag ta allt i ett !

Var på villgott idag vi cyklade dit för samuel ville så gärna de, passade Sebastian lite medans Melina tog sprutan som gick jätte bra :) vidare till affären och handla samuel var jätte duktig ,sen kom vi till kassan och där stängde han av öronen helt och bara sprang runt och i väg och bara skrek, ja så kul med barn i trotsåldern..
Nu är vi iaf hemma och bara myser innan pappa kommer hem och innan vi tar tag i hemmet . I morrn ska vi handla nån julklapp men vill åka till blg för har inte hittat nå här i stan till Elsa än :( Hmm ?
Måste ladda hem en ny julskiva också, för här poppas de julmusik när vi håller på med julgranen , sen tänkte jag köpa lite pepparkaks former och baka lite pepparkakor med samuel och då måste vi ju lyssna på nå bra muisk ..

Måndag.

Måndag morgon och här sitter jag och sam i soffan och myser lite och har nyss ätit frukost.
Vi är lediga och J är på jobbet och tjänar lite pengar ..
i helgen har vi bara myst här hemma ,vilket har varit skönt att bara vara och inte göra nå alls..
Emelie , Melina och Sebastian var hit en sväng i lör och lekte lite.. Sen gick vi upp på stan efter vi ätit lunch och shoppade lite julklappar.

Fick ett trevligt samtal av mamma nyss eller inte .. blir så matt i bland även om de inte är jag som har gjort något så blir man ju att skämmas ändå. suck är allt jag har och komma med just nu..
Vill bara att karln i huset ska ringa upp så jag får prata ut..

Ne , nu ska jag sätta borsten i håret ,på med mascara och hoppa i kläder och gå ut i detta väder för jag orkar inte sitta inne ..
kramar på er alla och spec till er som betyder lite extra ..


34 dagar kvar.

Med 34 dagar kvar till julafton så sitter jag här hemma och tittar i all reklam som man fått som tex BR Lekia och dom andra som skickat ut med massa leksaker i . Till samuel är nästan allt klart med vad vi har kvar att köpa .de blir ett garage,mack lastbil och massa cars bilar ,leklera och funderar på pärlplattor och pärlor ja lite smått och gott. Hans kusiner får badrock badskum och nå pyssel, dom har så mkt leksaker så kom överens med linda att de inte vi behöver köpa nå sånt . men till elsa så är de värre där står de stilla med vad vi ska köpa ?? till en tjej som blir 1 år i feb vad kan man hitta på ? nå förslag ?? de är lika med min brorsdotter hon blir 11 och har lätt/medel autism de är också svårt.. men något kommer man väl på.. Själv så har jag INGEN önskelista känns som att man aldrig blir för gammal för julklappar, men sen jag fick barn så tycker jag de är bättre att barnen får och jag o johan ska köpa nått till OSS båda eller gå ut och äta bara vi två för de är ju som att byta pengar annars!

Har jobbat idag och dagen har bara sprungit iväg ,men de är för att de har varit kunder hela tiden . och så bjöd lindex på tårta en SUPER SUPER god tårta fick vi.. mmmm ! jag som inte är så förtjust i tårta men den var god.
I morrn blir de villgott på fm sen träffa mamma på stan på en fika och så ska vi upp på leksaksaffären och kika lite.
Nu är de läggdax här hemma . Ha en trevlig kväll ! Kramar.


Fyndat..

Då har vårat ingernet och tv kommit i gång , äntligen det tog ju bara 3 veckor ..

Vi trivs i vårat nya hem även om vi inte har kommit ordning så mkt , men de är inte för att det inte funnits tid utan för att jag håller på att samla på mig dom rätta sakerna som jag vill ha :) det går sakta men säkert.. och S rum vill jag inte ens göra ordning för de är verkligen så fullt , så vi ska fråga om vi får göra om de själva..

Nu till 2 helt andra saker ..
Var ute och gick när de snöa och de låg ett vitt täcke på marken, och samuel säger för han går själv , åhh mamma de är bajs bläää .. ja visst f*n låg de hundskit där och de var ju inte den enda högen de låg skit överallt , de är som att hundägare tänker åh nu snöar de då får hundar skita överallt för de syns ju inte när de snöar , men hur fan schysst är de att trampa i de då ?? så ÄCKLIGT ! ja jag blir så uppröd över hundägare som ej kan ta reda på efter sina hundar.. Nog om det .. .
Kollade på nyheterna här om dagen och då tog dom att sverige ska ta emot 2400 flyktingbarn (och jag är ej rasist eller nazist) och placera ut i olika kommuner år 2005 hade dom 386 asylsökande barn då det har ju ökat en hel del kan man ju säga.. Jag tycker att sverige ska tänka mer på sin egna befolkning först och främst innan man tar emot så många, kanske hjälpa dom på gatan ,dom som vill ha hjälp och få en andra chans i livet . Sen när det är så mkt varsel hit och dit så tycker jag att VI ska komma i första hand sen hjälpa dom i andra länder som har de svårt.. som jag sa så har jag inget emot utläningar! men när det finns så många i sverige som behöver hjälp så blir jag lite irriterad .. Ne nu ska jag sluta skriva om de , skulle kunna skriva en hel del..

fyndade lite julklappar i går fick 4 julklappar till priset 104 kr som skulle ha blivit 736 :) snacka om fynd.. så de blev julklapp till samuel, hans kusiner wille och alex sen till min brorsdotter vanessa. wille alex o sam får lika ,kan ju tyvärr ej säga vad i fall linda läser  ;)
Nu ska vi göra oss ordning här hemma , och jag ska se våra bästa år halv 11 =D
Ha en toppen dag !
Kram på er ..

20091110

Sitter hemma hos mamma , lånar hennes dator eftersom vi ej fått i gång tv och internet än. På fredag sa dom att vi skulle få de , för dom hade gjort en miss och glömt gjort överflyttning fast Johan pratade med dom i tel. så på fre har vi varit utan i 2½ vecka suck..
Tur att man jobbade förra veckan , så man inte märkte av de !

Började denna vecka med att gå till villgott och lekparken så samuel fick leka lite eftersom han ej är på dagis. Träffade Tess och tog en fika med henne , Emelie och hennes juveler Melina och Sebastian! Mycket trevligt och skratt och stoj , när vi lämna engel så tror jag dom andra som satt där att de var skönt när vi gick =)
Nu ska vi äta lite hemma gjord pizza hos mommo och fika lite ,sen bege oss hem till pappan i huset !
Slänger in en bild på Samuel ..



Första snön..

Då har första snön kommit , och det är inget jag gillar men Samuel blev jätte glad och skrek snöö när han skulle till dagis i morse ! Har jobbat mån tors och fre men de är ju så drygt när man inte har dagis inne i stan och måste sitta och åka och fixa och trixa ! men allt går bara man vill ..
Har hämtat ut en blå didrikson overall idag på posten till samuel, den var så fin är verklgien super nöjd. Så nu har han 2 st didrikson en svart till dagis och en blå som han får ha hemma ..
ja de var inte mkt , men har inte tid att sitta här ,är bara hem till mamma en sväng har hämtat kabel så jag får ettan tvåan och fyran! det är ju iaf något :) Har hyrt 2 filmer denna vecka på hemmakväll. så tråkgit och trist och sitta i sin ensamhet helt från omvärlden.
Ha de bra i snön nu ska jag dra på samuel overallen och gå ut, vill ha mössa jag också men då ser jag verkligen ut som en Jonny med mit korta hår..

Kramar

Inge Tv eller Internet

Då har man inte skrivit på ett tag,men de beror på att vi varken har tv eller internet hemma de skulle ta mer än en vecka för att få de flyttat . men man överlever trodde inte man skulle göra de , men de går rätt bra ändå förutom att de är desperate ikväll :( men får tanka de sen.. hoppas vi får de i morgon! Nu får jag gå hem till mamma och kolla nätet och hålla mig uppdaterad :D Vi trivs bra i vårat nya hem , till helgen blir de att sätta upp saker på dom fula väggarna .. Vi funderar på att tapetsera om själv för de är verkligen inge fina tapeter! men de går..

Vet inte om jag skrivit de , men var till falun med svärmor och svägerskan och shoppade lite saker till hemmet och de var så himla trevligt , och svärmor ja min svägerska har väl inte heller så fult hemma men att komma hem till Åsa det är som att komma in i en dröm hon har så FINT hemma !! Så vi var in i dom butiker där hon har handlat en del saker, och de blev ju lite saker och man fick lite ideér och köpte lite saker!
Ne nu ska jag hjälpa mor med en sak på nätet sen bjuder hon på mat. Brukar lite mat här dom veckorna Johan jobbar em! Tur att mamma finns i mitt liv!
Kramar på er alla!

RSS 2.0