regn och rusk.

Då var det måndag igen och här sitter vi i landforsen och har ingen aning om vad vi ska hitta på en regnig dag som denna .. Men något hittar man väl på.. har egentligen hur mkt som helst att göra men jag börjar bli sjuk så har ingen ork alls i kroppen : ( denna vecka går flyttlasset också, har börjat flytta några kartonger med denna vecka blir allt klart .. har inte fått något nytt dagis till samuel heller , dom kunde lova mig en plats hösten 2010 ..

vi har haft en kanon helg denna helgen, var ut och käkade på china med massa tjejer vilket var helt underbart kul, mkt skratt blev de :) så dagen efter mådde jag inte så bra, men de är ju smällar man får ta .. satt mig bakfull och tradera lite, och vann en didrikson overall för 91 kr med frakt ingen speciell en helsvart men de är meningen att vi ska ha den som en extra overall åt han ! Ne nu ska vi ta tag i hemmet och göra oss ordning här hemma vi har myst i soffan hela morgonen vilket har varit super skönt, medans pappan i huset har börjat att jobba igen efter 1 mån som arbetslös men har bara jobb till den 23 dec , men de är ju bättre än inget.
Ha en kanon bra dag .Kramar

Så här ser overallen ut som vi vann för 62 kr plus 29 kr i frakt..

20091022

Ja då satt man hemma hos mamma, Samuel sitter och tittar på Rorri och jag sitter i köket och kikar runt lite på nätet men hittar inge kul alls . Vi har varit på villgott och lekt med Emelie melina och lille sebastian som har blivit så stor. Sen blev de mc donalds som jag hade lovat gossen eftersom han fick sprutan igår,och jag har inte märkt nå skillnad på min älskade gosse! Pratade med en som legat sjuk i svininfluensa och hon sa att den satt sig mest på lungorna och hon hade tungt att andas så det känns skönt att jag gjorde de eftersom samuel har förkylnings astma. Skulle inte klara av att ha på mitt samvete om han skulle få de och jag tackat nej till att göra chansen mindre ..
I morgon får vi hämta nyckel,så snart börjar vi flytta lite smått. så skönt =D fast ingen dagsplats inne i stan har vi fått :( så vi får väl se hur de blir ..
Nu ska jag mysa ner mig i soffan med Samuel och kolla på Rorri som jag aldrig har sett förut :)

Villgott idag och ev spruta.

Då satt man här, har egentligen inte tid alls. Men jag drar ut på tiden så gott jag kan.. alltså jag vet ingenting.. en del av mig säger att S ska få sprutan och andra inte .. JOBBIGT ja de är vad det är.. Skulle ju aldrig förlåt mig själv om han blev sjuk och jag missat chansen att vaccinera han..

ne nu är det packa väska till han och mig eftersom jag ska jobba lite senare idag.. och vi har clubkväll mellan 18-20 i kväll 25% på ett helt köp är de.. så välkommen in =)

Höst promenad.

Sitter hemma hos mamma , samuel är inne hos Anki och leker med Saga och hjalle är hemma hos tobbe med alla andra grabbar och kollar på hockey aik-leksand! Tog oss en promenad in till stan i det fina höstvädret!
har hållt på att att rensa på fm nere i källaren så nu börjar de likna något . halva garage är fullt med saken som ska på tippen på ons eller tors .. vi hittade saker som låg oöppnade som legat i flera år så de rök nu,för har vi aldrig öppna de så lär vi nog inte göra det heller .. så nu lever vi bland kartonger i landforsen så om 1 vecka bär det första flyttlasset av !:) ska bli spännande, förutom att det är så fula tapeter men det ska vi göra om tror jag, iaf i 2 rum! 
i fredags blev de idol, och camilla rök men de gjorde inget hon eller Rabih tyckte jag skulle få åka hem Erik han är ju så jävla sjuktbra och mariette ,tove är inte så tokig hon heller :)
Ikväll är tvn bokad,tyvärr har vi bara 1 tv så vi får väl slåss om vem ska titta kl 20.00 för Johan vill se vem kan slå filip och fredrik och jag vill självklart se ensam mamma söker men kl 19.00 är de iaf min tid för då börjar gossip girl igen =D

Ne nu ska jag gå över och kolla hur det går för anki med barnen,kul att hon bor granne med mamma eftersom dom leker så bra ihop..
ha en fortsatt trevlig söndag!

68 dar kvar till jul =)

Då var de redan fredag den 16 oktober, jag tycker tiden att tiden bara rusar förbi 68 dagar kvar till självaste julafton!Johan har satt en nedräknare på datan :)
Har det hänt något roligt i denna familj då? nepp..
var till villgott i ons så samuel fick leka med Oscar och Melina och jag fick gosa med Sebastian. Pratade även med en läkare där om de nya vaccinet så den 22a ska samuel få sprutan och dom ska ev sänka den till 2 år. Hon tyckte att alla som hade smått hemma även skulle vaccinera sig pga inumförsvaret. och S ska få den för att han har förkylningsastma och eftersom den har satts sig i lungorna på dom flesta så är det lika bra sa hon! så får det bli här i huset !!

Idag blir de jobb för min del åker halv 12 till jobbet och de ska bli skönt även om jag skulle behöva vara hemma och packa men vi kom rätt långt i går ändå. vi plocka ur skåpen och sparade nån tallrik och bestik så torkade vi ur skåpen var eftersom och bakom spis och fläkt ! Ska ta källaren någon dag och de ser jag inte fram emot de blir väl någon vända till tippen skulle jag tro och så har sparat saker till loppis som svägerskan tyckte så vi kunde tjäna en sommar slant i sommar ;) Ne nu ska jag ta hand om en grinig pöjk här hemma vet inte vad han har vaknat på för sida men fel sida är det iaf.
Tack Jenny och Tess för en väldigt trevlig och behövlig kvälls fika i går!


Slänger in en bild från förra vintern =)



vaccin ?

Ny vecka och ett steg närmre julen, vilket jag alltid har gillat men sen samuel kom så vet jag varken ut eller in om den är bra eller dålig.. massa tjafs vart man ska vara och hit och dit! blir galen!!

Massa prat om denna vaccin som man blivit erbjuden att ge sina barn ,jag vet inte vad jag har att tycka om saken men ser de så att om den skulle vara skadlig så skulle man nog inte få ta den!
samuel har fått en tid den 22 okt om att få en spruta och som de ser ut i nuläget så ska vi nog ta den,ska ner i veckan och prata lite och få lite mera info ..
så här löd vårat brev vi fick hem iaf!

Alla invånare i dalarna kommer att erbjudas vaccinering mot den nya influensan. vid sökning i landstingets diagnosregister ser vi att du(sam) fått en diagnos som i bland innebär ökad risk för komplikation till följd av influensa och du erbjuds därför förtur till vaccination.
ja så har denna vecka på mig att bestämma mig ,men som sagt så ska jag ner till bvc och prata lite,lyssna vad dom har att säga och tycker .. lyssnar inte s mkt på media för de står olika jämt där och känns som att dom överdriver .men jag man gör ju som man väl känner ..

Ne nu ska jag till jobbet och göra lite nytta och lämna denna igloo! var 14 grader i morse och är 15.7 nu jippie!
Kramar på er!


jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar om ett presentkort på 250 kr inne hos Vitanovum gör de du också =)






Ne nu ska jag göra mog ordning sedan åka till jobbet ! Ni får ha en toppen dag !
Kramar


Kort klippt och mörk!

Ja då slänger jag in en bild på den nya frillan jag skaffat mig =) tyvärr är bilden lite dålig för att den är tagen med min kassa mobil kamera =/ eftersom jag ej äger en digital för den har min mamma backat övet :o



Kramar!

kallt !

Brrrrr!! Vi har inge värme i huset så vi har en kupévärmare (heter de så? ) som står nere i våran stora hall och värmer lite och värmeljus .. ska man behöva ha de ? nej de tycker inte jag men så är det när våran hyresvärd har fifflat med elementen och oljepannan ! sen hjälper de ju inte att de är MINUS ute !
Skrev ju i går att vi ska flytta ,och vi sa ju upp huset så samma dag kom de en o titta och dagen efter så kom dom och sa att hon ville ha huset och hon kan flytta in när som helst så dom hade sagt 1 november !! ja de är ju snart så nu är de bara att börja packa !! shit vad fort de gick ..
Ne nu ska vi äta frukost sen i väg till dagis ,och jag lär handla långkalsonger jag trodde att samuel hade de men ack vad fel jag hade dom var för små !!
Kramar!

Lindex kväll med brudarna

Då var de redan 1 OKTOBER! shit vad de går undan !
Igår hade vi pizza myskväll med alla tjejer på jobbet , vilket var super trevligt ! TACK alla..
vi träffades kl 18.00 när butiken stängde, Ulrika hade gjort en beställning att våran mat skulle vara klar kl 18.10 så de bara var att hämta den :) det blev mkt skratt och tårar kan jag ju säga , efter de blev de frågesport och lite paket! Sen gick vi ner i butiken och hade den helt för oss själva med massa klädprovningar,även om man jobbar med kläder så hinner man ju inte alltid att prova och känna efter men de hann vi nu =) även där blev de mkt skratt,dom kläder som ser sååå snygga ut och som inte alls passar på en och sen kläder som man tycker att fy tusan men som är SKIT snygga på! Som margit provade en klänning som man haft lite fördommar mot var jätte fin på henne , så man ska nog alltid prova =) så det blev lite shopping för alla utom hanna .

Idag då? ja idag blir de nog bara en lugn dag hemma , johan är hemma och är arbetslös så vi ska nog kanske ta tag i huset och STÄDA och rensa lite eftersom att vi ska flytta här i från de var en och kollade på huset i går så väntar på hennes svar och när hon kan flytta in för vi kan flytta när som helst, och denna gång ska jag verkligen RENSA och KASTA all jävla skit som man drar på sig som kan vara "bra" att "ha" saker !
Ringde även barnomsorgen och de är verkligen KÖ i dagiskön, hon kunde lova en plats till samuel hösten 2010 jaa jippe! eller inte...
Ne nu ska jag göra lite lunch och sen ta tag i hemmet och mig själv !

förresten ,kom in och kolla in våran pink collection som kommer upp i butiken idag, de är hanna wiklund som är designer , och om du handlar av de så går en del till bröstcancerfonden rosa bandet ! så kom igen alla kvinnor och tjejer ,hjälp till med en slant varje krona är viktig för tänk att du själv kan få de ! och då har du bedargit med att dom kan hälpa just dig !

Här kommer en bild på shopping tjejerna på Lindex! hanna och margit saknas tyvärr dom kikar fortfarande efter fynd i butiken ;)


Kramar!

(fotograf Ulrica!)

RSS 2.0