Onsdag..

Då satt man vid denna dator igen : ) Jag tror jag måste erkänna att jag tror jag har blivit beronde av FB icke bra .. Men de kanske bara är en ful ovana att gå in där o kika dagligen...
Idag så var de P-möte och så hade vi en tävling och jag vann ett jätte fint pris vilket var super skoj och välkommet. Vi pratade om gallerian vad de är som händer och sker där, Lilla ängel ska nog flytta ner till EM´s lokal eftersom dom har valt att slå igen och hemtex är fortfarande tomt och vero moda lokalen blir de nog 2 små butiker och då blir de kanske en inrednings butik, men INGET ät klart än men på tal iaf och de är ju bra .. H&M är sugna på att slå upp sina dörrar också men finns ingen lokal till dom =/ men nu har dom börjat diskuterat att dom på ludvika hem är villiga att hjälpa till med lokal bygge .. så håll tummen! HÅRT!!
Hämtade S på dagis och han hade knappt ätit där idag så nu står maten på spisen blir hemma gjorda köttbular med potatismos och sås .. Ska ta fram lite grönsaker och sätta mig att äta ..

Snart är de fredag !!! :)))

Svar till Titti.
Våran chef heter Jenny och bor i hedemora :)
Ja ibland kan de vara så att man känner igen folk men kan inte placera dom..

En sjuk gosse i huset.

Tisdag morgon och jag och samuel myser i soffan under ett täcke och samuel äter glass och kl är 07.20 på morgonen,men det får han bara för att svalka ner sig lite han åkte på feber i går kväll, så vid 22.00 la vi över han i våran säng tyckte så synd om han! Jag skulle ha jobbat idag och börja 12 men får börja kl 14 i stället vilket var väldigt snällt av min chef, bra att hon har barn som förstår hon är själv hemma och vab idag. Så när johan slutar så åker jag och jobbar, mamma slutar 13.50 så då passar hon samuel i 10 min.. Tack alla som hjälper till!

Ne ska försöka få i S lite frulle få se om han vill ha något, sen hade vi bara lite alvedon kvar hemma ,men tur ica/willys har så man kan springa över dit när de blir lite varmare ute så S får följa med de handlar ju inte om långa stunden..
Ha en solig tisdag ..

liten men tråkig update.

Oj oj, jag kanske ska göra en uppdatering här :) Jag har tänkt flera gånger att jag ska sätta mig här och knopa i hop ett inlägg men vet inte vart lusten har varit någon stans inte har den varit på topp iaf.. Under påsken så var jag sjuk åkte på en förkylning så jag var helt utslagen gick hem från jobbet för jag tänkte att jag skulle piggna till så jag kunde jobba lördagen men så blev inte fallet så hela påsken sov jag! Blev frisk jobbade en dag sen åkte jag på magsjuka =/ fy bubblan men de fick man för att jag höll mig borta från alla som var sjuka i mars när vi hade inskolning och jag hade mycket jobb .. Men Samuel han klarade sig från allt. Trodde han skulle bli sjuk direkt han började de nya dagiset men peppar peppar..

Ja annars vad har hänt här hemma , har jobbat en hel del vilket bara är kul såklart! Men igår var jag ledig så då gick vi upp till villgott och mötte upp Emelie o barnen så dom fick leka , gick vidare till bibblan vilket dom uppskatta våra små liv.! Kunde inte hålla mig från jobbet när jag var ledig så var in där en vända också Emelie skulle prova en klänning och jag hade ju bara rusat igenom Kappahl så ville in där o kika men får ju lov att erkänna att vi har bättre utbud på damkläder än dom :) men på lilla pojk så hade dom ju mkt fint.! Avslutade fredagen med Emelie och talang en film och chips o dipp och självklart choklad :) Och mkt skratt och prat!

Längtar som tusan till nästa helg för då ska jag äntligen till frissan och klippa och göra slingor sen så jag har bokat bord på china town för 21 st på fredagen :) Denny(lillebror) och hans  tjej Frida kommer hit på kvällen och ska passa Samuel medans massa vänner ska ut och käka lite gott och ta ett glas till maten, de blir lugnt för min del eftersom jag ska jobba på lördagen så Johan får väl dricka för mig också :D Men är så jävla sugen på att skaka loss så tror jag går ut och dansar på lördagen ! :)
Ne nu ska jag laga lite mat här hemma , Alex samuels kusin är här och leker !
Ha en toppen helg , nu blev de en liten och tråkig update för att visa att jag lever!

RSS 2.0