Kort och tråkigt..

Gud vad jag är dålig på att uppdatera. .Fattar inte varför ?? sitter ju ändå vid datorn ofta tycker jag !!
Helgen har varit helt underbar borsett från att man fick lämna smb i fre efter att fått några smällar, men så kan de vara i bland. Malinda satte i löshår på mig i fre och i går när jag tog ur de så grät jag :( vill ha långt hår, men är på väg iaf de växer sakta men säkert !! :)) Var först hemma hos Malinda och gjorde ordning oss och tjåla skit sen vidare till matilda och sen Rick .. Gick ner på festivalen som var i smb! Kul att de händer något om de blir nästa år så blir de nog bättre ,inte lätt att ordna något så stort när man aldrig gjort de förut ..
Lördagen så hade vi tjejmys hemma hos Linda , de var hon och jag och frida jätte trevligt men de kan ju inte bli annat i de sällskapet ,vi åkte vidare upp på knutsbo där blev de singstar vi var 8 st brudar som sjöng så ni kan ju tänka er hur de lät :D haha ...

Ett kort och tråkigt inlägg blev de men har inte tid för ska lägga gossen för vi ska upp och vara på dagis halv 7 i morgon bitti.. Och efter jobb o dagis blir de kalas för stora Sebastian som fyller hela 1 år i morgon..
Kramar!!

Barnvakt och Shopping dag i dag.

Denna vecka har ju bara susat iväg tycker jag, redan Onsdag. Hade Sebastian i måndags medans Emelie fick åka och jobba lite :) Så himla kul för henne att hon äntligen har hittat en vikarie tjänst ! Vi var på villgott första delen av dagen och åt mat och lekte lite men de var ju så super fint väder så vi tog oss ut och gick vidare till den stora lekparken! Samuel älskar att vara där, man märker knappt av han, sen så lär man väl passa på alla soliga dagar och vara ute! Igår så gjorde jag inte så mycket,lämnade Samuel på dagis fast jag var ledig men ville att han skulle få en mjukstart eftersom han varit ledig ett tag nu där i från. För som idag så skulle johan väcka han och dit med han till halv 7! Men han gillar att vara där så för han gör de inte så mycket att bli väckt och få åka dit och leka! Vidare hem och rensa ur min garderob och den behöver verkligen en update, har ju fan INGA kläder nu till hösten så en trip upp på jobbet sen vidare till kupolen får de bli idag och shoppa lite, behöver nya skor till hösten och massa leggings och tights skulle kanske behöva ett par jeans för jag äger 2 par ett par blåjeans sen ett par gråa! Men de är ju så bekvämt med leggings och i dom kan man stoppa in fläsket och på jeans hänger de över :D
Men först idag så blir de att mysa med "mitt" gossebarn Sebastian för emelie ligger hemma på soffan och vilar för hon har blivit jätte förkyld! Så ska ta och göra mig klar så vi kan gå upp till Villgott och leka en stund och äta där sen upp till stan och kika! Han ligger och sover just nu så kanske ska passa på och fixa och dona!
Hoppas ni alla får en toppen dag i de perfekta shopping vädret!
Kramar

Och tack Sofie för hjälpen :)

En helg i jobsbo.

Sitter hemma hos exsvägerskan , har haft en toppen lördag och söndag här. Skönt att få komma hit och vila upp sig lite även om man haft hand om 3 vilddjur sen fjärde är på Ickorbotten hos kusin Olle och kommer snart! Alex fick Ben10 och batman gubbe av oss i 5 års present och han blev glad kan jag säga för de är bara Wille som har ben10 leksaker så nu fick han en egen :) I går blev de massa massa gotte och en film i soffan med alla barnen och samuels pappa ! Barnen älskar verkligen sin morbror de går i ett hela tiden här ! Linda och Daniel var över till grannen och åt gott och drack gott , de var dom värda!! Nu håller man på att smälta maten de blev tacos. Och nu blir de tårtbak för hela tjocka släkten kommer vi blir 25 st de är tur att dom har stort och bra sköt och bord där man får plats 12 st så ska väl hjälpa till och bära in ett extra bord.

Hoppas alla haft en toppen helg för de har verkligen vi haft.

jag måste bara hälsa till Berth som läser min blogg och tacka han för alla snälla kommentarer som han skriver :) blir lika glad varje gång !

Kramar

Mys fredag.

Fredag kväll och postkodskampen är på tvn och en stor skål med massa godis står på bordet! :) Vi har fredags mys hemma hos mamma ,så vi har ätit massa mat och bara är och de är så himla skönt!S var ju som sagt hos sin far hela dagen och dom hade lekt och haft en jätte bra dag.. Har jobbat hela dagen och fått träffa den nya som ska ta över efter Jenny våran chef, de blir nog bra de här också ska vi se! shoppat en PIPPI tröja till samuel idag som han ska ha i höst tänkte jag jätte fin var de .. Och jag har kollat samuels kläder och han behöver ALLT nytt regnkläder kläder ja allt , han har vuxit ur allt vi äger .. men funderar o tänker ska man köpa fleece regnställ eller vanligt ??Vad ska ni köpa ??? :)

Ne nu har Gossen fått vara vaken för länge, så nu ska vi båda krypa ner i sängen ...
Ha en toppen helg !
Puss

vill ha värme

De var någon som sa att de skulle bli fint väder hela denna vecka , och jag undrar vart den solen tog vägen? för de enda jag ser är bara regn,jag vill ju ha värme .. Nyss ätit lite mat har vi gjort och nu ska vi gå hem till S pappa för han har ju somamrlov fortfarande så då ska han vara där medans jag jobbar och i morgon med . Sen nästa vecka så börjar han igen efter några veckors ledighet från dagis. Har egentligen inte så mycket att skriva ! Vi är ju ensamma denna vecka och även om vi gjort valen så är de jobbigt eftersom man levt med varanndra så himla länge! Men de går. En dag i taget får man ta och längtan efter närhet är stor!
Ne nu kallar jobbet ! Puss o kram

Bibblan..

Så himla tråkgit väder är de ute, fy fan säger jag om det !! Bara regn regn och åter regn...
Så i dag när vi vakna så mös vi med frukost i soffan och kollade på kalle anka sen hoppade vi på bussen upp till bibblan och lämnade böckerna som vi lånade förut och lånade 4 st nya böcker sen gick vi vidare till villgott för att leka av oss och äta lite lunch! :) och leka av sig kan jag säga att han gjorde för Liam x 2 var där och alexander så dom lekte star wars så de stog härliga till och svetten bara sprutade på dom :) Var på villgott en heldag i går också och då var Lilla Liam där och dom härjade lika då med så samuel slockna i går kväll vill jag lova och de hade Liam också gjort :) Samuel blir så glad när han hittar kompisar som vill leka sådana lekar...

I morgon ,fredag och lördag är de jobb som gäller och kalas på söndag , Alexander Samuels kusin fyller 5 år så ska dit och fira han, och de är så skönt att vi kan åka tillsammans jag och johan. Sen ville Linda att vi skulle vara barnvakt åt vilddjuren på lördag kväll , så i jobsbo ska jag spendera min helg de kommer bli underbart faktiskt!
Ne nu ska vi äta lite Turtles köttfärssås och spagetti ..

...

Jag har burit mitt barn i min kropp. jag har matar och tröstat mitt barn vid mitt bröst. Min kropp är inte perfekt,men när jag ser mig i spegeln är jag lycklig för jag ser en mor och det finns ingen större stolthet eller lycka. Jag är stolt att vara mamma,Jag.. Älskar mitt barn mer än allt annat!

















Slut på denna vecka.

Söndag och denna vecka är redan slut. I morgon kommer min älskade gosse äntligen hem till mig som jag har längtat efter han fast man fick vara med han i halva dagen i går när vi var på kalas .. Men man blir så tom utan han,även om man behöver dom veckorna han är borta för att få energi till veckan man har han!
I morgon är de jobb för min del , vilket ska bli skönt för nu har man varit ledigt ett tag,blir väl sista veckan med chefen sen blir de en ny, och hur blir allt då?? vem blir de ? får man vara kvar? Ja de är en del som snurrar i huvudet!
Har haft en mysig vecka som jag har spenderat i smb hemma hos Malin ! Men i går så svek jag henne och bara tog de lugnt med en pizza hemma hos Emelie ! :)

Ne nu står mamma och trampar och vill åka ut en sväng , till dollar föreslog hon de är hennes andra hem hihi..


20100814

Sitter hemma hos mamma , och de börjar dofta ljuvligt här i köket.. Mamma ska bjuda på lite gratäng och rökt fläskfilé :) de ska bli mumma de !! Tur jag har min mamma så här dagen efter en mycket lyckad och trevlig vinkväll med dom bästa !!
Idag då? vad händer då? Ska på kalas nu kl 3 för bästa Melina fyller hela 3 år i morgon, gud vad tiden går fort för fort! men inte blir man själv nå äldre :) hehe ...

Ne om man kanske ska sätta på sig ett ansikte och hjälpa mamma att duka lite! Ha en toppen lördag ..

Onsdag!

Måste väl slänga in ett inlägg här.. Ja vi lever iaf  och mår jätte bra . Samuel tar allting mycket bättre än jag trodde. Första dagen han kommer till mig då är de trots på högnivå men de som känns bra för mig är att de är lika för johan första dagen då är de trots till 1000 där hemma också :) Men de tråkiga är att jag jobbar varannan lördag och de har väl infallit nu att de är den lördagen jag har samuel , men då lämnar jag bara han vid mamma innan jobbet och hämtar han vid 3 så de är ju inte hela dagen ,som i helgen då blev de hemma gjord pizza och massa massa godis och mys vid tvn,vilket jag gillar de är ju hur mysigt som helst ! Visst saknar man närhet och singel livet är ingenting för min del, men vad gör man?! Jag och Johan är verkligen bästa vänner och kommer så himla bra överens vilket är A och O för att de ska fungera ! Köpte en ny telefon i går en rosa LG med touch kommer aldrig vilja ha en med knappar igen :)  jag bara älskar den.. så ska se om de går att blogga i från den :)

Idag ska jag få träffa min prins fast de är min barnlediga vecka, för jag och samuel och Johan ska gå upp på stan och kika en liten sväng, sen går jag vidare till mamma för vi ska upp på rusta, köpa en mini plattång där, har provat den en gång på typ 3 slingor och nu fungerar den inte..
Hoppas ni får en toppen dag och njuter av solen nu när den väl är framme för de ska jag göra , har redan setat på balkongen och fått lite i mitt bleka ansikte !!


Och så får jag inte glömma och tacka för den snälla kommentaren jag fått , tack så mycket även om jag ej vet vem du är , men du kanske kan berätta ;P

RSS 2.0