söndag

Livet som ensam mamma ja de är inte alls så jag vill leva. Men man kan ju inte leva tillsammans med pappan till barnet om de ej funkar för barnets skull.. Sedan vi bestämde oss för att bryta upp har vi "bråkat" en gång och innan så små tjafsa vi rätt ofta tyvärr :(
Läste om en som hade skrivitv på en blogg att hon o pappan till barnen hade gått isär sen börjat träffats igen och nu är dom tillsammans men dom har en varsin lgh att vara särbors var helt underbart sa hon,dom gör mer saker tillsammans och tjafsar nästan aldrig och blev kära på nytt, men de vet jag inte ?!

Annars mår vi bara bra .. Har samuel denna vecka också för Johan ska åka bort på semseter så en vecka till ska han få vara på dagis sen har han också äntligen sommarlov som dom flesta barn har.. Men dom dör ju inte av att vara på dagis så..
Var på Piren i fre efter jobbet med tjejerna .. och de var verkligen super trevligt ! Tack alla ..
Nu ska gossen i säng, blev en sen kväll för han i dag ..
Kramar

Första natten.

Då har man bott i lgh i en vecka i morgon och de känns jätte bra. I natt ska samuel sova där för första gången så vi har laddat upp med massa chips loka och ostbågar och självklart lördagsgodis ;) så de kommer bli så mysigt så vi slår nog på en film och lägger oss under en filt i soffan ! Annars så har de väl inte hänt så mkt , jobbar hela dagarna så jag kommer vara vit som ett kylskåp denna sommar för som idag när jag är ledig så ja vad blir de regn! Hann iaf med lite sol och loppis !

De blev ett kort inlägg men nu har jag ej tid att sitta här nå mera ...
Kramar!

Vart är du solen?

Lördag och jag hoppades att jag skulle vakna av att de skulle vara strålande solsken men så var de ju inte.. Var taggad på att ställa mig och steka pannkakor och ta med till stranden! Men de skulle tydligen klarna upp framåt kvällen men vad hjälper de mig nu.?

Gårdagen gick jätte bra, vi var klara med allt när kl var 1, så nu står allt där borta och väntar på att jag ska komma dit och göra ordning de och de blir i morgon. Eftersom jag ska sova här hemma hos J hela helgen. Så på söndag har jag lite att stå i , borra och greja !Men de ska nog gå bra , vi tjejer klarar ju allt.
På kvällen gick jag över till Emelie en sväng och då var Emelie O de och de var super trevligt och sitta och tjåla lite gojja ,synd att hon var hungrig och hade en familj som ville ha mat ;) hihi.. Men vi får ändra på de och träffas lite oftare vi brudar och ha lite egen tid och laga lite mat.

Ne om man ska göra sig klar , Sam sitter och kollar på madagaskar så ska passa på att fixa lite..
Ha en bra lördag!

Flytt dagen.

Fredagen är här och den stora dagen är inne. Ni kanske tycker jag är knepig som säger den stora dagen. men för mig så är de så.Även om jag inte ska sova där fören på söndag så ska jag flytta allt idag.. Så nu ska vi göra oss klara här hemma sen åka och hämta ett släp. Ha en toppen fredag alla !


I morgon bär de av!

Ne nu var de ett tag sedan jag skrev . Varför de ? har ju varit in och tänkt flera gånger att nu ska jag skriva ett inlägg så när jag börjat så har jag tappat bort orden helt.

I morgon är de fredagen den 9 juli och kl 10.30 så går mitt flyttlass , de är lite blandade känslor men de känns bra , tror de känns bra för J också denna gång. Förra gången så grät jag bara gud vad jag grät. och J också men denna gång går de bra och vi pratar mycket och är INTE osams på något vis och de känns jätte skönt! Klart man vill bo med S pappa men går de inte så går de inte tyvärr och vi har försökt en gång förut så för allas bästa så blev de så här! Samuel är glad just nu för att han ska ju få 2 st rum som hans bästa Melina har . Men sen vet man ju inte hur de blir när de verkligen blir verklighet, men han har varit med och kollat på nya rummet och berättat för mommo och andra att han ska få en vit soffa hos mamma och sen ha blåa gardiner på sitt rum!
J ska börja ha samuel,så vi ska ha varannan vecka och klart de kommer kännas jobbigt,men första veckan kommer nog bara rusa förbi dels för att jag jobbar mycket sen vill jag göra så allt är klart till prinsen kommer hem till sitt rum hos mig! Är nöjd med mina köp iaf, de blev ett vitt bord med 4 stolar, kan även ha 6 st men får se om man köper 2 st sen från jysk och en vit ektorp soffan från ikea. Har haft så gulliga vänner under denna tid som har stöttat mig och hjälp mig med saker och ting .

Ne ska fortsätta packa de sista,håller på med mina kläder och skor och Samuels Saker som ska med mig, sen får han väl ta fram och tillbaka mellan oss de han vill ha med sig!


Bordet

Soffan

Kramar !


RSS 2.0