midsommar!

Helg! Äntligen om man får säga så. Ska ju ej klaga att man har ett jobb men kände i går att jag var trött och grinig mot alla tror jag men jag har jobbat utan en ledig dag sen i tors förra veckan men idag är jag LEDIG!! :)) Så jag var helt slut ,men nu känner jag mig lite utvilad gick och la mig efter en film i går och samuel vakna 09.10 så de var skönt ..
Igår som sagt jobbade jag till 13.15 då for jag hem till Emelie och mötte upp min familj och hennes ,sen vidare till gammelgården för lite mys .Sen hem och packa ordning för en ute mys grill kväll med de underbara gänget.. Men jag kom dit lite senare och de behövde jag! Satt mig i soffan kollade på lite tv och bara var i 20 min så var jag en nyare och gladare människa ! Det var verkligen en jätte mysig midsommarafton vi hade . Tack alla som var med och gjorde den till den bästa !

Ha en fortsatt trevlig midsommar!

Mina vänner.

Ville bara skriva och säga att jag tycker så mycket om mina vänner och min familj som jämt finns där för mig och speciellt nu när de händer en massa massa saker runtomkring. Går ej att beskriva med ord. Och de är nu man vet vilka ens riktiga vänner är. och ni är inte många utan få men hellre de än flera falska!! Massa massa kärlek till er!


Ny vecka nya tag.

Måndag kväll och gossen är i säng och solen skiner fortfarande..

Denna måndag säger jag bara , fick ett jätte tråkigt besked idag, så de kom en tår men kul för den som de gäller och tankarna kom, vem ska de bli ?? Och kommer man kunna prata med de mesta med henne och och ja en massa snurrar fortfarande ... En tant ramla på jobbet så hon fick ett jack på sidan av pannan . En sak var bra iaf de var att man har 2 nya skjortor i garderoben en jeans och en vit med jätte fina knappar :)

Samuel har varit hos Emelie och lekt med M och S sedan 13.00 hon tyckte att han skulle vara där och ej på dagis så gick dit kl 16.00 när jag slutade och hämta han! I morrn är de jobb igen så jag ska gå ut och slänga i hop en matlåda! sen lägga mig i soffan och njuta av tystnaden!

En av skjortorna! Men den är mer cremevit och mkt finare i butik och på :)


20100619

Lägger in en bild på min älskade gosse när han leker lite och önskar er en trevlig lördag!
och fastna inte framför tv:n idag när stora dagen är för kronprinsessan ;)


Fotbolls VM!

God kväll gott folk ! Sitter här i min ensamhet och har fotbolls vm i gång på tv´n och lite lösgodis på bordet, har de hur mysigt som helst.. S ligger inne i sängen och sover så sött! Tänk att de kommer vara så här?! har inte riktigt fattat de än men kommer väl göra de också sen!
Imorrn blir de jobba på kupolen, och jag längtar verkligen var så himla längesen jag var där och jobbade så ska kika runt så jag kan ge bästa hjälpen till kunderna när dom kommer så man inte står där som ett fån :)
Ramlade ju igår på PLANMARK fattar fortfarande inte hur men gjorde de iaf , så jag skrapa upp handen rejält och idag på jobbet var jag fan handikappad kändes de som, den måste ha fått en riktig smäll för de gjorde ont och gör ont i vissa rörelser.! men de läker väl de också som allt annat..

Ne om man ska krypa ner i sängen så man orkar gå i väg till bussen 8.45 i morgon bitti..

Kram på er och god natt ..

snart..

Redan torsdag , jag tycker att dagara bara rusar i väg! Jobbar fre lör och söndag så hela min helg består av jobb..
Om 3 veckor smäller de, men de kommer nog gå bra .. De får lov att gå bra helt enkelt men klarar alla andra mammor av de så gör jag också de .. Klart de kommer vara jobbigt i början men man kommer nog snabbt in i de! börjar med en fri vecka och de är jätte bra för då kan man göra allt som behövs ... Ne nu ska jag ut och träffa frida innan hon åker hem till norge igen.. sen blir de grillat !! :) Ha en fortsatt bra dag alla ..

ledig idag .

Tisdag och solen skiner än så länge! Idag hoppas jag på sol och inga moln på himlen för jag är ledig! En tant sa i går att de i morgon onsdag ska de bli fint väder men då jobbar jag stängning så de skulle vara så typiskt.
Min hjärna har inte riktigt hängt med på den senaste tiden så jag kom till jobbet utan matlåda och allt och trodde jag skulle sluta kl 14.00 men de skulle jag visst inte utan 18.10 så de fick bli en macka på subway :) och den satt inte så dumt ! Och godis på kvällen fy fan för mig.. Jag som varit så duktig och är inne på min tredje utan godis och fika bara lite på helgerna men i går så synda jag pga en del saker som skedde , jag vet de är ingen ursäkt men! :)

Ne om man ska peta i sig lite frukost , plocka i hop lite tvätt och disk sen hoppa in i duschen..
Ha en kanon bra dag och om solen visar sig framme njut , för man vet aldrig hur en svensk sommar blir!

Förresten.. Någon som har ett köksbord helst med stolar till, som ni ska sälja ? =)

Samuel öppnar paket på sängen, och de var en turtles.. någon som blev LYCKLIG!

väntar på ett samtal.

sitter hemma hos mor och väntar på att min bror ska ringa har ju inte pratat med han sedan nov för allt som har varit så de kommer bli så kul att höra hans röst men jobbigt samtidigt. Sen blir de mera tårta idag fullt ös kommer de bli får se om han somnar på 1 sek i kväll igen.. ne nu har jag ej tid att sitta här .. så de blev ett kort inlägg. Om jag orkar så kommer de nog lite bilder i kväll från morgonen då han öppna paket på sängen :D

Kramar

Kalas hela långa dagen.

Lördag och man är ledig och regnet öser ner ! Idag har vi fullt upp här hemma med massa massa kalas.. Har bakat en herrgårdstårta och den ser redan bra god ut även om allt inte är på än, de fattas vanlijsvisp och färska jordgubbar och hallon sen så är den redo att ätas! Hoppas emelie kommer tycka om den för hon hade aldrig ätit med vanlijvisp för hon bakar jämt en hederlig svensk gräddtårta :D men de är ju inge fel i de heller men de har blivit en tradition att baka denna tårta sen samuel föddes . Mamma gjorde en när han var 3 dagar gammal , sen blev de på hans 1 årsdag osv! Tänkte att jag skulle gå till affären och köpa ett paket småkakor men detta väder ser inte så lockande ut :( Gud man blir och känna sig "låst" när de regnar , man kan inte göra så mkt.. Vi tänkte att vi skulle kollla på bibbi(håkansson) när dom spela idag på stan men de skulle ju bli inställt om de blev regn :/

Ne om man kanske ska ta fram den käre vännen som kan ta upp mina dammråttor och moppen så golven blir att skina lät som att jag hade jätte skitit men så är inte fallet :)  sen hoppa in i dushcen , folket kommer kl 14.00 och lunch ska hinnas ätas innan och disken ska väck!

Samuels 1 årskalas :)

Grattis Samuel 3 år!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Samuels 3 års dag hurra hurra hurra!!

Grattis till våran stora prins som fyller 3 år idag..
Tänk vad tiden har gått fort den har bara rusat i väg.
För 3 år sedan så låg jag där och han var inte ens 1 timme gammal och jag visste ingenting hur livet var som mamma!
Vaknade upp 10.00 helt ensam och visste inte ens vad jag fått. Och nu den 10 Juni 3 år efter så
har vi öppnat paket tillsammans och ätit mys frukost..
Samuel gjorde mitt liv helt.


Första badet på BB


Samuel 3 år och första besöket på eskilstuna zoo!

9 Juni.

Samuel ligger i sängen och jag har hoppat i mjukis shorts och brottar linne och de är helt underbart skönt.! Ska sätta mig och slå in samuels presenter som han ska få i morgon! Men vi firar han med tårta på lördag eftersom både jag och johan jobbar i morrn och på fre ! men sjunga ska vi iaf göra och fika innan dagis och jobb!
Det gick rätt bra att baka idag,men kom på att jag gör sockerkakan och muffinsen på lördag innan mor och dom kommer så de är färskt och gott! och tårtan gör jag på frekväll efter jobbet!

Annars har dagen på jobbet varit som vanligt och man blir så glad när de kommer in glada kunder som är skämtsamma, hade en äldre dam idag som kanske var 70-75 och hon skulle färga håret och hon skämta som tusan och sa att hon inte gillade griniga tanter och varför måste man bli gaggig bara för att man blir äldre och en massa saker sånt gör en på bra humör. i bland kommer de ju in folk som inte ens vet var le är för något och typ letar efter något att klaga på, som musiken vi spelar(som vi ej väljer) att de hänger kläder i provrummen och vi springer ju och plockar och de är ju faktiskt kunden som ska hämga ut de dom provat ,att de ej finns deras strl kvar, ja de finns då folk till allt verkligen..

Ne nu har jag ej tid att sitta här nå mera har ju paket som ska slås in. Puss o kram!


20100608

Tisdagen börjar gå mot sitt slut och gossen ligger i sängen och sover och jag ska väl kolla på lite tv..
Idag var de jobb , och J fick börja 30 min senare för samuel hade feber när han lade sig men vakna feberfri så vet inte nå vad de var som spöka i hans kropp, men ville inte att han skulle till dagis då så då byttes vi av i dörren..
Hjälpt Emelie och burit lite möbler idag, de kommer blir jätte fint där bara dom blir klara , de börjar likna ett hem nu!

alla pratar och skriver om sina skattepengar men här får man inget, men de är som de är gör inte så mkt men man hade väl hellre fått en slant..
Idag för 3 årsedan så åkte vi in med värkar men blev hem skickade för jag var bara öppen 2cm och inte 3cm och fick åka tillbaka på kvällen sen var han född :) Så jag lär väl baka något till helgen, jag är inte någon bullmamma jag önska jag var de men så är inte fallet men börjar jag baka så tycker jag de är skit kul och de blir gott :D haha ..
Samuels faster hon är en äkta bullmamma bakar all matbröd själv och gör egen sylt och grejer :)

Ne nu ska jag se på 2½ män och njuta av tystnaden.

Måndag

Då var det måndag igen och redan vecka 23. Och våran gosse fyller hela 3 år på torsdag. Hade ett lite kalas för han i går för farmor och farfar och faster och man och såklart kusinerna .. För S farfar ska i väg den helgen vi ska fira han med landslaget i hockey, men de gjorde ju inget .. han blev så glad att dom kom nu . Han fick en cykel, transformes en sådan man ritar på så tar man bort de sen och blixten 3D !
Det är lite jobb för mig denna vecka och nästa vecka blir de jobb på kupolen,någon som längtar JAAA :)
Annars så har vi haft en bra helg, i lör jobbade jag och Johan och samuel hade en pappa son dag hela dagen och de behövdes för dom båda 2. Åkte hem till tess på em och kollade in hennes nya lgh och den var ju super fin planlösning och allt .. i fre blev de talang finalen med Emelie och jag vet inte vad jag ska säga om den som vann visst var hon duktig men jag tycker att dom som sjunger ska söka sig till Idol.

Idag så står de INGET på schemat tråkigt nog, får se om vi går och leker med Oscar en vända så vi mammor kan tjåla lite skit och prata av oss lite .. Ha en toppen dag alla där ute !


long time.

Ursäkta mig för den dåliga uppdateringen här på bloggen..
men jag har varit i valet och kvalet om jag ska ha den kvar därför inget skrivet ...
men vi mår bra här hemma iaf och idag är de den 3 juni och de har varit fint väder hela veckan tänk om det kunde vara så här hela sommaren, de hade ju varit toppen även om man ska jobba nästan hela..
Måste tacka Emelie Stefan och Melina och min familj för en toppen dag i eskilstuna..

men snart så ska jag börja blogga igen..
Ha en toppen dag i dag för de ska vi ha efter en storstädning nu på morgoen innan de hunnit blivit allt för varmt..
Kramar


RSS 2.0