Måndag.

God morgon..
Idag är de dagis och jobb som står på schemat här hemma, nu kommer de bli en sådan där kul vecka igen där man knappt kommer att få träffa johan, han jobbar em :( Men idag är jag då utvilad iaf kan man säga. Somna vid halv 10 och vakna av mig själv halv 9 och låg och drog mig till 08.40 gick upp in på dass och nu sitter jag här ska väcka lilleman och äta frukost snart.. han somna vid 19.30 i går och sover än.. de tar på krafterna att leka med kusinerna:)

Har förstått att de är många som tycker att de är trångt inne i våran nya butik, ja de kanske de! Dom som gjort den nya floorplan som gäller för våran butik har ju gjort den för första gången så vi blev som ett projekt och dom har setat och skrivit ner saker man kan göra bättre till nästa butik som ska byggas om.. De är ju liksom indelat i olika "rum"  och så ska de ju vara .. men jag gillar de :) kanske för att jag blivit van! Ne nu finns de ingen tid till att sitta här, väcka S och ta en dusch o äta frulle .. Ha en bra dag..







lite bilder..

20100328

Då var de söndag och jag är helt mör i hela kroppen!
Då har man en vecka jobb framför sig :) mån-tors sen lördagen..
Tors fre lör denna vecka har varit helt sjuk kul att jobba även om dom varit intensiva, Men nu är våran fina butik klar och invigd ! Och den blev SÅÅÅ FIN.. Tänk att vi är den enda butiken som ser ut så här med planlösning och indredning. Lilla ludvika har den finsate Lindex butiken man kan ha!!
I morgon efter jobbet kommer de bilder..
Nu blir de kvällsmat..

full ös idag.

Då var snart på g till jobbet. idag är den stora dagen.. Det står fel i ett av inläggen kl 10 ska de stå :) men de är öppet till 20.00..
Ha en bra dag alla..

lite kort.

Oj oj oj .. sitter och kollar på gamla kort :) de är ju så kul inte för att dom är så gamla men man märker verkligen hur fort tiden går när man kollar på kort.och gud när samuel var ca 1 år och han var ju så ljus i håret de är verkligen nu man ser hur mörk han har blivit !
här kommer de några .


Gud (som sofie kallar sig själv) och gudfar med sam på l-a festen 08





Haha jadu Bibbi skulle aldrig få sätta nålen i mig ;)

Ne nu ska vi göra oss klara och gå till dagis, jag sitter i morgonrock och vi ska vara där kl 9 :)
Ska ladda upp lite mera sen.. Hinner inte nu såg jag..


20100322

Oj gud så länge sedan jag gjorde ett inlägg här . Så ska väl knopa i hop ett nu hade jag tänkt!
Här har de varit full håll igång kan jag säga , jag jobbade hela förra veckan skulle ha varit ledig i lör för att städa o tvätta här hemma men så blev de inte utan lite jobb med marianne ,petra och margit ett stört skönt gäng :) Petra kan verkligen få en att skratta.. Haft inskolning eller hade fortfarande och de går verkligen jätte bra även om vi inte riktigt är överens med fröken som skolar in. På tors denna vecka på den 15e dagen då ska samuel få äta där för första gången och jag ville att han skulle äta där i tors o fre förra veckan alltså på den 9e och 10e dagen men de tyckte inte hon, hon sa att de inte var så viktigt de där med maten sen sa hon att jag skulle ställa mig på knäna så att jag kom i samuels höjd och såg allt ur hans vinkel ,men tills slut fick vi iaf lämna han där första gången i fre och de hade gått jätte bra ! imorrn blir de inge dagis för hans del men på ons går jag dit med han medans johan jobbar..

På tors är de äntligen invigning av våran nya och FINA butik!! Ja hela gallerian ska väl öppna då ! Öppet mellan 11-20 så vi ska vara där 8 på morgonen och så stänger vi 20.00 så de blir en LÅNG dag så måste hitta några sköna skor att ha på mig . Funderar på att ha några först på morgonen sen kl 11.00 när dom röda banden klipps att byta till några andra snygga ;) Svårt också att välja kläder till öppningen.. men nu är de klart iaf de blev ett par jeans en kort skinnkavaj och sen en one size tröja, vi får ju inte ha lika kläder på oss så de var svårt sen har vi så mkt FINT nu inne i våran FINA butik !

Ne nu vet ni att vi lever iaf här hemma. Tänkte jag skulle ta ett kort och lägga ut på min fina stege jag fick i present när jag fyllde år !
Kram kram.

inge internet än.

Sitter hemma hos mor . Hade en tekniker från Telia hemma hos oss igår och de var fel på våran gateway eller vad dom heter. Så johan ringde support(fick stå i kö i evighet) för de skulle vi tydligen göra men dom kunde inte hjälpa oss dom sa att vi skulle gå upp till närmsta butik och de gjorde vi och där fick vi inte heller hjälp för de skulle dom fixa om man ringer till 90200 (support). så ringde dit än en gång och fick stå i kö i 45 min och blev vidare kopplad till en annan handläggare för den första kunde inte hjälpa oss.. GAAHH dom vet ju ingenting på FELIA!! så vi har en bild som hackar sig fram nu, så de blir fortfarande att titta på 1,2 och 4a ..

Inskolningen går kanon bra och samuel anpassar sig så bra . idag var jag bara med dom första 20 min sen lekte dom själv och klädde på en liten tjej ytterkläderna som skulle ut och leka  :) På mån går både jag och J dit sen resten av veckan ska jag jobba så då sköter J inskolningen. vi tycker båda att de är viktigt att hjälpas åt och dela på de!

Jobbade igår i röran men nu börjar de bli ordning och fint nu ,på tis kommer hela vårat team som ska hjälpa med de sista , nu är premiären nära .. Ska jobba mkt nu vilket kommer bli kul!
Ne nu ska vi ut i solen en sväng innan lunchen.. Och i kväll är de sista matchen i ishallen så ska ner och titta på den och så jobb i morrn och efter jobbet beger jag mig till Jobsbo där vi ska sova och leka !!
Ha en underbar helg och njut av solen!!

Kramar

slut på denna v.

Då var de söndagen den 7 mars och nu är de nära för Samuel och hans inskolning.
J är och tränar med Tobbe. Och Gossen sussar, han har blivit jätte snorig så hoppas inte han blir sjuk nu när vi ska skola in han. Han har ju inte varit sjuk sen i sommras jo lite varm i nån timme efter andra svinsprutan.. peppar peppar! Så håller tummen hårt.

Idag vet jag inte hur de känns, mår inte så bra tårarna är inte långt borta. och de känns som att jag ska få igenom detta än en gång fast de inte är jag som gjort något men får ta smällen, orkar jag de ??
Sen när man inte får så mkt stöd från den man lever med, för de är ju samma visa nu igen bara tvspel o kompisar hockey o fotboll, visst jag gillar att vara i ishallen o kolla med familjen.. men J gör aldrig något med oss hans familj,tror han fick lite skuldkänslor och de kan han dock ha för han sa att han skulle ta med S och bada i morrn men de tror jag på när jag ser det ! Så jag hoppas han fatta idag när jag lättade på hjärtat , annars sitter han där igen och de vill jag verkligen inte för jag älskar han o vill leva med han och ge ett syskon till sam från hans gener. så nu hoppas jag på ändring för han är ju helt underbar annars och en sådan bra pappa och hjälper till, han lagar mat och jag städar men de är helt okej! :)

Anki o Johan var här med barnen i lör de var mkt trevligt att dom kom förbi på en fika.! På kvällen om sandra och hennes underbara prinsar på besök , O ville inte ens gå hem men nu vet sandra iaf vad hon ska köpa åt Han i 2års present . hihi...
Ne nu ska jag lägga mig i soffan o kolla på 4an jippie , hoppas dom från Felia kommer i veckan o fixar så vi får tv o internet igen, för nu tjyvar jag ..hihi ;) dumma mig!


Lite mys i soffan!


100305

Sitter hemma hos mamma , Samuel är inne vid Anki och Johan och leker med Saga ! :)
Gick upp 8 i morse och gjorde oss klara för att gå till sporthallen och kolla på Lucas när han spela sin final match och dom VANN!! Så duktiga .. Gick vidare till villgott och åt lunch där och lekte en stund innan vi skulle ut till håksberg och säga hejdå till barnen och fröknarna . Så där bjöds de på glass så alla barnen var glada och jätte glada när samuel kom dit för de var ju ett tag sedan. Så nu är Samuel´s plats helt tom.. kommer sakna dom där ute , men Biskopsnäset kommer också blir kanon tror jag !
J är och jobbar men slutar 18.00 idag så då blir de nog att gå ner till Ishallen och kolla på Ludvika-Björbo! Så funderar på om man ska lägga S och fråga om Lillebror och hans tjej vill sitta där medans vi tittar, han var ju på hockey i ons och kan vara skönt att få hänga med en hel match utan att se efter gossen..
Ne ska kolla i mammas skafferi om de finns något ätbart och vänta att F(T)elia ska ringa upp ,var bara 30 minuters väntan i kön.
Ha en trevlig helg alla ! :)

Hatar F(T)elia.

Vi har inge internet eller tv här i huset . Så därför dålig uppdatering !
Men vi mår bra. Har pussat på Dylan en massa idag och ängnat en del i sporthallen och hejat fram Luke som spelat sportlovs fotboll, och i morrn är de final :D

Blir så uppröd o ledsen.

Läste tidningen idag och detta är ju hemskt att sjukvåden inte tar små barn på allvar när dom kommer in till akuten utan blir hemskickad med en temp på 41 och att blodproven visar att han har något virus och ej tar reda på vad för något,blir så arg! jag lider verkligen med familjen i Mora ! Ni kan läsa om de HÄR!

begravning,jobb och kalas.

God morgon 1 mars :) Ja kan man tänka sig idag de måndagen den 1 mars.. De betyder att våren närmar sig,även om de inte känns så. Helgen har varit jätte bra trots begraving. Vi åkte till sthlm 06.30 eller ja rättare sagt 06.45 för som vanligt så fattar inte karl i huset så mkt så hans mamma fick upp han genom att ringa på hans mob när dom var utanför. jag hade försökt sen 05.40 utan resultat . men vi kom i väg iaf och kom i tid , var framme 09.15! Var självklart jobbigt i kyrkan men de kanske låter fel för de kom ledsna tårar samtidigt som glada tårar. Hela kyrkan var fullsatt och SÅÅÅ mycket blommor han var verkligen en OMTYCKT man Johans farfar. När de var fika så kändes de skönt, som en sten hade lättat ! Och J´s farmor såg mkt piggare ut. Vi åkte hem till deras lgh i solna för J´s faster ville bjuda på mat till oss närmsta i släkten. Och de är jag glad över att vi gjorde för Titti´s skull(farmor) hon var så glad att vi följde med dit och så fick man ju umgås med J´s kusiner så nu har vi besämt att jag/vi ska komma ner och bo i solna/täby för jag och sofia ska ut på en shoppingtur i den stora staden .. Vet ej va klockan var när vi begav oss hem men mkt trafik var de alla galna stockholmare som har fått lov och ska upp till sälen och tjejvasan,så de var lite köer. men hem kom vi ! Var hemma 20.45 och de var så skönt att träffa lill gossen fast man inte varit borta länge :) vi alla 3 somnade jätte skönt och tidigt den kvällen vilket var bra för jag skulle ju upp o jobba dagen efter så man var utvilad .
lördagen bestod av jobb o kalas , Svägerskan och daniel åkte hem vid 19.00 på kvällen för då började alla barnen att bli trötta efter härj i flera timmar : ) Jag o Johan fick jätte fina presenter som nu sitter uppe , ska låna J´s mobil och ta kort hade jag tänkt ..
Söndagen bestod också av fika från min sida så denna helg har då rakt inte varit den nyttigaste . haha men vad gör de man lever bara en gång .
Idag är de måndag som sagt och tror jag ska försöka få tag på en barndomsvän som är i ludvika och hälsar på :)


En bild på gossen i höstas innan snön kom och tog över !

RSS 2.0