lunch..

Då har man lite rast här på jobbet , så har nyss fått i mig lite mat :) det är full rulle där ute i butiken kan jag säga men de är skönt för då går dagen fort och man får komma hem till sitt älskade hjärta .. Tråkigt att man jobbar sent hela veckan när man har gossen men börjar ju inte fören 11-12 så man får ju mysa på morgonen ! I morgon har vi kvälls öppet till kl 20.00 och då får man 20% på allt man köper mellan 18-20 plus ett till jätte bra erbjudande ;)
Ikväll får man besök av Frida som är hemma en sväng från norge , de ska bli mycket trevligt kände nu när hon var in på jobbet att vi hade mkt att prata om ! Ne nu kallar butiken på mig ...


Till dig som jag ej vet vem du är , så visst skulle de var trevligt med en promenad , men lite läskigt att ej veta vem du är och vem jag ska gå med ?? =) Facebook ?? eller vill du förbli hemlig??

Puss o kram

25 okt..

Oj förlåt mig alla som brukar vara inne här och läsa för min dåliga uppdatering.
vad har hänt dom senaste dagarna i våra liv då ?jag har gått från mitt röda hår till brunett och jag trivs mycket mycket bättre i den hårfärgen sen har Jag har skrivit in mig på må bättre , ett steg i rätt rikning. Så dom veckorna jag har samuel blir de ju kanske inte lika mkt som jag vill , men dom har ju barnpassning vilket är bra , men dom veckorna jag är ledig så ska jag försöka gå på dom flesta passen som jag är intresserade av ..

I helgen var jag i väg och köpte ett par gortex skor till gossen så nu är han helt klar inför vintern, har ej köpt termobyxor men de är ju inte så viktigt när han har overall ! Åker ju till v-ås på söndag på en shopping tur :)
Jobbar hela veckan och på tors jobbar jag till 19.00 för gallerian är öppet till kl 20.00 med lite modevisning och annat!
Nej nu ska vi klä oss här hemma och åka och storhandla och laga lite kvällsmat !
Köpte förresten en jacka i dag , har ju beställt en jacka från ellos men den kommer ju inte fören den 10 dec! sen är de ju typ en täck jacka så de fick bli den här idag , den var ju så billig 399 kr ..


Stege på väggen ..

God morgon regniga måndag ! Har spenederat min helg med mina nära och kära! Så denna helg har jag nog gått upp några kg men de ska jag försöka gå bort i veckan om orken finns :) Fredagen spenderade vi hemma hos Fatima och Milo med massa tacos mys och idol, Emelie kikade förbi en sväng också och mös med oss.. Lördagen så jobbade jag och Samuel var hemma hos mamma och åt lördagsgodis och god mat som jag också fick när jag slutat ! sen bar de av hem och vi bara mös i soffan och lekte lite med silverboolt och vad nu alla gubbar heter. När samuel somnade så fick de bli pretty woman för min del den är ju bara så bra så de gör inget att man sett den förr med massa mörkchoklad med mint i ;) Vi vaknade kvart över 9 på söndagen fick en chock att klockan var så mycket men skönt var de .. Vi åt frukost sen begav vi oss ut för de var ju helt underbart väder ute! Så gick till "guds" lekpark som samuel jämt vill leka i !

Idag då? Då blir jag Jonna och gör vad man vill och känner för inga tider att passa på jo jobbtider men kan vara vaken och sova hur länge jag vill, gå mitt i natten och komma hem på fre om de är så :P Men ska ja samuel en stund på FM så han slipper dagis och får leka med Albin,Elvira,Melina och Sebb på villgott i stället han går så mkt på dagis ändå när J har han! Ne nu är de dax att sätta på ett ansikte och bege oss ut ! :)

Föresten, har en stege på väggen hemma ovanför soffan och fick mammas mina och min storebrors skor av henne som hon hittat på ,så har hängt 2 par i stegen och mina står i fönstret :) så här blev de ...



kramar.

20101016

lördagsmys blir de för oss i kväll med nå flottig mat och en film ...

hel dag på villgott.

Igår så fick ju jag känna på hur de var att ha 3 barn. Och de gick ju verkligen jätte bra :) Dom var så snälla mot mig. Men de roliga var ju att Melina gick in på stora toaletten och bajsa och Samuel på den lilla och bajsa och givetvis så börja Seb att tröttna och ville vila eller att jag skulle bära han när dom satt där inne , och tror ni inte att dom ropa FÄRDIG samtidigt haha :) Men båda blev ju rena och seb fick ju gnälla lite för kunde ju inte ha han på armen när jag hjälpte dom..

Idag har vi spenderat hela dagen lång på villgott hade en liten träff där med massa mammor och barn och somnar inte samuel som en stock inatt jaduu då är de nå fel för de har gått i ett och inge bråk. verkligen jätte skönt!
Beställde en klipp tid till samuel hos frissan, så den 25e ska han klippa sig så han blir fin i håret till dagiskortet som dom ska ta den 27e.
Ne nu ska jag lägga mig på soffan i 5 minuter och slappna av är helt slut i huvudet efter denna dag . Sen blir de fläsk och löksås med potatis ;) mumma !!

full rulle.

Nu är de full rulle här på gamla bangatan! Samuel och Melina leker mamma barn och lagar mat för fulla muggar och Seb vill gärna vara med men orkar inte så mycket för dessa tansingar som gör ont i munnen. Så ska väl ta upp han och gosa lite med han i soffan så kanske han somnar. De är inte lätt att vara liten i bland!

fre den 13 i går?

Kollade flera gånger i går vilket datum de var om de inte var fredagen den 13 för jag hade verkligen en otursdag i går , jag tror allt hände i går .. Brände mig, skar mig ,skar upp där jag brände mig , tappade klacken på min sko och sen efter vi hade handlat så tappade jag påsen så mjölken gick sönder :) haha kan ju bara skratta åt de idag men de var bra drygt i går.. men ändå var mitt humör på topp =)

Då var snart denna tisdag slut ! Vi sov rätt länge i morse och låg i min säng och mös en stund innan vi gick upp och åt frukost , och den började vi med att Samuel spillde ut en stor mugg med Oboy, så de var bara att börja torka :) så man vakna ju till iaf.. Sen blev de villgott och bibbla för att låna nya böcker och denna gång blev de massor med bra böcker som vi kan läsa på kvällarna .. Skulle egnetligen har varit med på soppkvällen på villgott i dag men då bjöd vi hem Fatima och Milo hem till emelie i stället på pannkaka ,vispgrädde och glass så nu sitter vi här och kvällsmyser med alla barnen..
Jag och Samuel ska sova kvar här i natt för de visades sig att Sebb har fått en hörntand och fått feber så ska passa han i morgon för emelie ska jobba och hans far är ledig men skulle spela paint ball!! Så tur att jag är ledig som kan hjälpa till..

Ne nu ska jag vara social med Fatima och Emelie och alla barnen !

20101011

Idag har jag spenderat dagen med min "sambo" och barnen. Samuel har verkligen varit på test stigen idag men de brukar vara så första dagen han är hos mig, men idag så var de verkligen lite extra.. Så han och Melina har bråkat en hel del. Men de har ju inte bara varit bråk utan glada miner också :)

Tog en vända på stan och jag kände att fan de saknas lite butiker i denna stad sen skulle den vara perfekt.
H&M , Gina och sen skohuset eller skopunkten sen skulle iaf jag vara nöjd klart man vill ha massa massa mer som bik bok och kanske en stor leksaksaffär men några till stora kedjor så. Och ett lekland!!! Synd att man inte var rik för då hade jag köpt massa saker och öppna nå skoj i en lokal till barnen , för de finns ju inget att göra med dom förutom lekparken villgott badhuset och bibblan! eller vad gör ni med era barn ni som går hemma???

Tog lite kort på samuel idag också, Tack så mycket Sofie för dom fina korten som du tog vi får planera in en dag och gå till nå fint ställe och ta på han , och de skulle vara kul att få med bästisarna och ha ett med sina gudföräldrar :)

Blev Kyckling med Thaikrydda och cocosmjölk till middag de var faktiskt jätte gott men till nästa gång så ska jag hacka i lite paprika och grejer :)

Här kommer de lite kort på min mini man..






Sol.

Ny vecka nya tag och höst solen skiner helt underbart! Har sovit som en prinsessa inatt..

Ska snart gå och hämta min mini man sen ska vi gå upp på villgott med Emelie och barnen och äta lite lunch där! Och eftersom solen skiner så fint så blir de att gå till stora lekparken, man måste njuta av varje minut av solen och de fina vädret nu innan snön kommer och de blir kallt ute,även om man kan göra mycket roligt på vintern som att gå till en pulkbacken så är de inte lika lockande att gå ut i kylan, är ingen vinter människa.. Vi ska avsluta denna fina måndag med samuels gudmor och ta lite fina höstbilder på han !
Nu är plattången varm så ska göra ordning mig och gå och hämta M och S med emelie på dagis sen hämta mini..
Ha en toppen måndag!

mys..

Morötter , Gurka och dipp och ensam mamma söker med bästa Emelie blir de nu ..

20101010

Söndag i dag och nu håller jag på att längta ihjäl mig efter min älskade prins, även om jag träffade han en snabbsväng tidigare idag och har haft han en hel del den här veckan så bara längtar jag till i morgon då han är min en hel vecka och jag får vara mamma igen.. Har inte så mycket planer för denna vecka förutom biblioteket någon dag för att lämna och låna nya böcker, tänk att de redan gått en månad sen vi var där . Vart tar tiden vägen? hinner ju knappt med !
Någon dag i veckan måste jag rota fram min fula vinterjacka eftersom jag beställt en men den kommer 10 dec och jag börjar frysa nu i min skinnjacka den går ju att ha dom dagar de inte är så kallt ute ..
Nej nu ska jag nog kolla om emelie kommit hem från sin syster så jag får gå dit och tjåla lite skit om helgen hhiihi..


20101009

Gud vad jag älskar mitt liv, får man säga så fast man är singel och inte bor tillsammans med barnets pappa ?! För när man läser runt på alla bloggar som finns så är alla så lyckliga och har ett perfekt liv. och jag har de jätte bra även om jag inte lever som alla andra .. jag lever varannan vecka som mamma åt min underbara son och varannan vecka som Jonna som gör vad hon vill som bara är och umgås med sina underbara vänner . Och jag älskar de , klart man saknar sin familj och vill leva tillsammans , men tiden får utvisa vad som sker i mitt liv . Jag kanske hittar tillbaka till Johan vem vet ?!
Veckan som gått så har jag gjort 2 goda saker , ringt ambulansen till en äldre kvinna som tuppat av på stan,ingen brydde sig om henne utan bara gick förbi,så jag stanna och när jag stannat och börjat få kontakt med henne så stannar en till, men ska de vara så? att man skiter i folk bara sådär?? och så idag så har jag ringt jouren till en äldre som satt fast i hissen i mitt hus, så jag förtjänar nog en ros i tidningen haha :D
Ne nu ska jag umgås med Fatima ,tess och kusin vitamin.. Ha en toppen lördag alla där ute !

20101006

Sitter hemma hos Fatima med milo i knät, vi har nyss gått en liten eftermiddags promenad. Och nu håller hon på att göra sig snygg för vi ska i väg på föreläsning om drog missbruk  bland unga de kan faktsikt bli intresant. Själv har jag flottigt hår men de bjur jag på, för de syns iaf inte men känns :)
Annars idag så har jag haft min mini ett litet tag för hans pappa mådde inte så bra och gick hem från jobbet. Så jag och emelie och barnen gick och köpte bullar och bananer och tog med oss saft och kaffe och gick och hämta S på dagis och gick till en lekpark och mös i de blåsiga vädret. med rätt sällskap och rätta kläder så gjorde de ju inte så mkt att de blåste ..
Ne nu ska vi kila i väg upp på stan och i morgon ska man vara på jobbet kl 8.
Ha en toppen kväll mina kära läsare !

städ dag .

God morgon! Vaknade för en stund sedan, ska väl ta fram vännen dammsugaren ur städskrubben och moppen och städa lite en perfekt tisdag att göra de på. Annars brukar jag ta de samtidigt som jag har tvättstuga men har inte de fören på torsdag em och de måste verkligen städas nu, tycker jag går med dammsugaren jämt men de ser ändå lika ut och tvätten bara växer fast jag tvättade i lörmorse.. Sen vet jag inte vad som händer idag på min lediga dag?Kanske ska ta och lägga mig i ett solarie och sen ta en promenad runt spåret. Får se vad dagen har att erbjuda.

Igår kväll fick de bli gravad lax potatis och sen en gräddfilssås med hackad gräslök,citron majonäs och röd caviar i de var riktigt gott och samuel åt de han med :) Frågade Samuels pappa vad vi/han/jag ska köpa i julklapp jag har ju börjat lite smått att fundera och ska börja handla lite nu, men de är ju lite knepigt eller vad man ska säga när vi inte bor tillsammans längre och de är ju första julen vi inte gör de och de är ju inge kul att få dubbelt upp heller :( Men vi vet ju precis vad han önskar sig iaf han älskar ju att leka med alla sorters gubbar så de blir väl ben 10 spiderman star wars och sådana :)

Ne nu ska jag peta i mig lite frukost!

våran utedag i söndags ! :)





Ha en toppen tisdag.

kanelballens dag ;)

Härliga måndag ! Gud så som denna morgon var kan inte alla bara så.. Hade ställt klockan på 06.20 låg kvar en stund och drog mig och samlade kraft att gå upp och väcka lillkillen, men 06.30 så hör jag någon komma smygandes. Och han var på tipp topp humör . Vi gjorde ording oss och gick till dagis så vi var där till 07.30 inge skrik eller stret så de var helt underbart skönt. När vi gick ut på väg till dagis så kände jag ett lyckorus i hela mig var verkligen jätte glad :) Mer sådana mornar tack !!

Är på jobbet har varit här sedan kl 08.00, har en liten lunch nu och precis ätit upp min goda matlåda som samuel inte tyckte var så god igår bara om jag mata han, barn vilka idéer dom kan få för sig .. I dag är de Kanelbullens dag eller ja som då min "chef" sa jaha kanel ballens dag :D och gissa om vi skratta för de bara fög ur henne på vårat morgon möte :) Så ät många kanelbullar idag för de ska nog jag göra och dricka lite mjölk..
Ne nu ska man återgå till att tömma lite hästar och kolla om de hänger nå kläder i proven..
Ha en bra dag alla och ät bullar :)


RSS 2.0