Höst!

Underbara sol låt den stanna hos oss!!

Igår när jag slutade så åkte jag hem till mamma för att hämta S där .. Vi mös en stund och åt lite pannkaka,sen när vi skulle gå så fick jag syn på en fästing som satt och sög på S , och jag fick panik!!! Så satt samuel i vagnen och gick upp till akuten med han så dom fick ta bort den, för de klarade inte jag.. bläää....
Trodde dom var döda vid de här laget men icke sa nicke! Hon sa att de var så varmt i går så därför hittar dom fram.. Och samuel och dom på dagis var ute på dagis i skogen hela dagen i går så..

Idag har vi haft en kanon bra dag ute i den underbara höstsolen. Var först på vilgott och lekte med alla mammor och barn sen tog vi oss ut efter att vi ätit lunch och upp till lekparken och barnen lekte och hade så roligt och vi mammor fick lite sol på oss, vilket inte var helt fel!! :) Hoppas den kan hålla i sig och vara sol hela helgen, de vore ju helt underbart! Rättviks marknad och allt!
Ne nu ska vi laga mat, tror de får bli ost och skinksås eller nån kassler gryta har inte bestämt mig än..

Avslutar med ett kort på mig och Julia från när vi var och bada tunna och bastade och försökte göra eld :)


lunch..

Gör ett litet inlägg så här på lunchen,blev spagetti och köttfärs sås i min matlåda idag .. Jag måste ha världens bästa jobb och dom bästa arbets kamraterna :)
I morse så tror jag vi alla skratta så de kom tåtar när P kom infarandes på jobbet och berättade om sin morgon. Marianne nu på lunchen säger en klockren kommentar om att de är inne med att gå på date , herrehud säger jag bara vilket skönt gäng de är jag jobbar med ..
Idag är de en lång dag på jobbet 9-18.10 så mamma hämtar gossen på dagis så han slipper gå så länge.. Då blir de ev en promenad sen mysa ner sig i soffan till idol och invänta ett gott sällskap ;) hihi..
Ne om man ska ta och gå ut i butiken och fylla på lite stickat och sen kika om man ska handla något kul, eller om man ska vänta för på fre så släpper vi ju höstens Pink Collection vilket kommer bli mycket spännande!Rosa banden ser ju lite annorlunda ut i år ..
Ne nu ska man återgå till arbete .. Ha en toppen dag alla !

Rött hår ..

Ska man knåpa i hop ett inlägg här kanske .. Jag tycker att de är så tråkigt att skriva vet inte varför ? Kanske för att man inte känner sig hel. ska försöka hitta glöden !

I veckan så titta jag mig själv i spegeln och såg bara ett blekt ansikte utan färg och ett vitt och tråkgit hår..
Tänkte ne nu vill jag göra nå höst snyggt med mitt hår men vad? tänkte inte så mycket mer på de utan hämtade sebb på dagis åt emelie och mötte henne på villgott och då säger emelie Jonna jag vill bli brunett nu när de är höst då har vi tänkt på samma sak under dagen att vi var vita och tråkiga .. Så vi tog en tjejkväll med idol hemma hos sofie. Emelie blev brunett sofie blev ljusare och jag rödhårig :) Men saknar redan mitt blonda hur ska jag kunna få tillbaka de igen ??? Även om alla säger att jag är finare i mörkt så saknar jag de redan.. haha hur man är man är aldrig nöjd!

Ne nu ska jag kika runt på nätet lite , är så sugen på att shoppa något varmt och stickat .. Älskar hösten med alla mysiga kläder och vantar och mössor fina sjalar och alla ljus man kan tända på kvällen. Me like!


Denna mysiga har jag köpt till min höst garderob..

De blev blått.

Då har man röstat och detta är över nu, och de blev blått! :( inte de jag ville men jag gick och rösta och försökte få någonting annat men, jag som är så liten här i världen kan ju inte göra så mycket åt det! men gjorde ju vad jag kunde iaf! :)

Helgen har varit helt underbar med massa mys med min mini man.. På lördagen skulle samuel åka ner och sova hos sina kusiner och leka en massa men de blev inte så, så han fick sova hos mamma för jag hade planerat in att basta och bada tunna eftersom jag trodde att han skulle åka i väg med sin pappa som dom hade planerat. Men de gjorde inte samuel så mycket att han fick sova hos sin älskade mommo i stället. Dom hade haft de så mysigt så...
Hämtade han vid lunch i går så vi åt hos mamma sen tog vi cykeln och cyklade upp till stora lekparken och lekte en massa och njöt av den underbara höst solen!! Om man får ha sånt väder varje dag tills snön kommer så kommer jag inte klaga över vintern, för vintern är inte min grej, bara över jul och nyår sen får de gärna bli vår igen :)

Idag är de jobb som gäller , men innan jobbet blir de en fika med Frida. slutar kl 18.10 så då är de väl bara att åka hem till sin tomma lgh och sova för att upp och jobba kl 08.00 igen.. de är så tomt och konstigt dom första dagarna utan min prins. men snart är de måndag igen och då är han hos mig! :)
Hoppas ni alla får en jätte bra måndag .. Kram

14 sep.

Lämnat gossen på dagis och nu sitter man här och ugglar en stund innan man ska vidare mot jobbet och göra nytta några timmar ! De är tur jag har mamma som hjälper mig och hämtar S på dagis så att han slipper vara där till halv 7 på kvällen! I morgon och på tors är vi lediga eftersom jag jobbar helgen.. Så då blir de Villgott, Samuel har fått en ny kompis som heter Liam som är 6 mån äldre och dom leker så himla bra och de är så roligt att se, så vi har en liten date med dom på onsdag och tror dom skulle komma på torsdag också.. Och på Tors skulle Milo komma dit med lilla Melina, så då hoppas jag att man får se henne vaken sist sov hon så sött!

Förresten satt och tänkte på en sak och jag är glad att jag inte har 15 timmars barn för jag fattar inte hur dom tänker? eller tänker dom i huvudtaget.?? Okej, på samuels dagis och avd så går dom 3 dagar i veckan 8-13 så dom får iaf mat där och får vila med barnen ! Men på vissa dagis har dom 8 till halv 12 och vad hinner man då? Barnen får inte ens äta med dom andra barnen ?? Och frågar när föräldrarna kommer, Mamma/pappa varför ska jag hem nu för ? varför får inte jag äta med mina kompisar?? stackars barn !! Vet flera stycken som lagar lunch lådor så de är klart när barnen slutar så dom inte ska få vänta så länge innan dom får mat för dom har ju inte ätit sen frukosten på morgonen, jo en liten fruktbit. Och att dom åker till villgott och äter med dom för att dom ska få den sociala biten att äta med andra barn.. Jag tycker iaf att detta är helt sjukt som dom har börjat med .. Och vi ska snart rösta och i de stora valet vet jag inte hur jag ska rösta. Men kommunalt eller vad de heter så ska jag rösta på S för dom vill satsa mer på barnen dom vill utöka till 20-30 timmar i veckan! Någon mer som tycker som jag ??

Ne nu kallar jobb! Ha en toppen dag alla !!

20100912

Igår så var vi ut på China med Jobbet och åt massa god mat åt Mongolisk bufé och de var verkligen super gott första gången jag åt de och de blir de fler gånger vill jag lova ! alltid lika trevligt att gå ut med dom bästa tjejerna från jobbet! Alltid mycket skratt !! Efter de så gick jag hem och bytte kläder och mötte upp Emelie och Moa för lite vin/öl och mycket prat .Vi gick vidare till Solo för att kolla in Rabih och Eddie när dom sjöng. Och rabih är ju mkt finare i verkligheten än på tv må jag säga .. Folk har så negativa saker att säga om solo men jag hade riktigt trevligt med mina tjejer , vi dansa jätte mycket!

Ne nu blir de att dela en Pizza med mamma ! :)


Ensam vecka..

Ja då var måndagen snart slut och den har varit helt underbar.. Lämnade gossen hos J nyss så nu är de tomt.. Man tänker alltid när man lämnat han, jaha nu då?? Man blir helt tom och tänker ja denna vecka kommer ta en evighet men den går ganska fort, men man blir dagvild och rutiner vad är de  ? =)

Ne nu ska det dammsugas!!

Mys hela helgen.

Nu är denna vecka slut , har haft en toppen helg och säkert gått upp 10 kg känns de som! ;) Så är de när man bara har gossen varannan helg då köper vi på oss massa gotte och bara myser på kvällarna till någon film! På lördagen mötte jag upp malin efter jobbet hon kom med tåget från Mora vi gick och handla och skulle laga lite god mat på kvällen och se film.. Vi funderade på nått som var gott men inte tog så lång tid så de fick bli "jonnas pasta" som tar ca 20 min att laga i vanliga fall men tog oss 1 ½ timme och 5 proppar haha! Så i morgon måste jag ringa vaktmästaren så han får komma och kolla på min spis för jag kan tydligen inte ha ugnen på samtidigt som jag har 1-2 plattor jävlar vad vi höll på men till slut så fick vi mat och de var så jävla gott så vi låg i koma i soffan när samuel somnat :)
I morgon så har jag han och lämnar han ej på dagis för jag är ändå ledig och J slutar kl 2, så vi går till villgott och bibblan på fm när han är på jobbet ,så jag får några timmar extra med han.. mys!



Och till den som kommentera om berth, Jag vet vem berth är som är inne och läser min blogg ,och jag tycker de är kul att någon läser den sen vem de är gör inte så mycket.. Och sen till min hemlige som jag ej vet vem de är är också hur kul som helst :)

Ne nu blir de mys på hög nivå,skulle behöva dammsuga men den gick sönder så mamma kommer i morgon som räddaren i nöden..
Kram på er alla läsare och ha en fortsatt trevlig söndag.


RSS 2.0