20110415

Här har vi fredagsmys med popcorn! Och en mamma med träningsvärk i mage och armar! men de är positivt på sitt sätt!

Hoppas ni alla där ute får en kanon fredag och helg!


Och våran Oscar fyller hela 3 år idag!! Massa grattis till dig från oss ! <3

Aj aj aj !

Kan säga er en sak ! I morgon kommer inte Jonna kunna gå och så kommer hon ha träningsvärk i magen! Så när man ändå är i gång så kör vi ett step pass i morgon :))

Träning står på schemat

Sitter här och ugglar och ser att klockan börjar bli mycket! Så det är väl dax att byta om och göra sig redo och gå upp till måbättre och köra lite bodystep med Sofie får se hur de går är ju så himla tät i näsan och tjock så på nätterna kan jag knappt andas så J har sovit på soffan stackarn för han kan inte sova för han säger att jag låter som en 200 kg man som ligger i sängen!

Annars idag så har vi haft de bra , har uträttat en massa ärenden och lekt i lekparken! Men mina ärenden var till ingen nytta visade sig på EM! Men men hade jag inte gjort dom så hade väl de varit åt andra hållet i stället!

Samuel blockade blommor från buskar som jag fick av han .. Tur att de är tanken som räknas !


Söndag

Härliga söndag, tror de är första gången jag gillar söndagar! Men de var nog bara för att vi hade mkt planerat idag.. Till lunch så tog vi med oss sparkcykeln ut och tog oss en promenad hem till mor på lite stek potatis och sås , skulle hjälpa henne att dra slingor i håret! Fick ju en bakform som ser ut som ett hjärta när jag fyllde år så tog med mig de till mor och slängde ihop en sockerkaka! God blev den :)

När Mamma hade fått sin färg i håret så tog vi oss en promenad till erik och sofies lekpark och mötte upp dom och emelie och barnen! De var rikigt skönt måste jag säga och gott med fika ;) barnen lekte jätte bra dom hade nog saknat varann nu när dom inte sets på en hel vecka skruttisarna! Erik barnens lekfarbror han hade nog också roligt han var högt och lågt ett tag !

Nu sitter gossen i badet sen blir de kvällis och läggdax och jag ska smita över till Emelie på lite tjejmys. Sofie skulle också komma! Grabbarna ska väl säkert spela så dom är väl överlyckliga att de är tjejfritt haha så dom får spela i lugn och ro..



Om man tittar noga så ser man erik, men de ser ut som han står på något men han är i luften och har
precis hoppat från nätet som är där.

Samuel på sin sparkcykel!

Nu ska jag gå in till gossen i badet o tvätta av han!
Hoppas ni också haft en trevlig söndag!

Helg.

Nyss tagit mig en skön dusch. Och nu är de väl meningen att jag ska på med ett ansikte och njuta av min lediga lördag :) Vi ska nog ta fram Samuels cykel och hjälm och gå ut och cykla lite! Skulle ha behövt ta fram dammsugaren men den få f*n v'nta tills senare idag!

Igår var jag först hemma till 21.00 och åt fetmat med familjen sen gick jag över till grannen (Emelie)hennes systrar och mamma var där så vi hade myskväll och spelade lite Buzz de var himlans trevligt tack alla !

Nää nu ska de göras ordning här hemma och så ska vi bege oss ut! De ser inte ut som att de blåser lika som de gjort nu i 2 dagar!

Ha en trevlig lördag alla!

sov gott.

Efter en dag på jobbet så ska jag lägga mig ner och krama kudden! I morgon är de fredag,denna vecka har ju bara rusat iväg. Får se vad dagen har att erbjuda!

Natti natti..

Lekdag

Underbara solen lyser ute och vi har precis kommit hem från en lekdag både inne och ute! Nu blir de lite mat här i huset! Tror de blir skagentoast med extra räkor på och avokado :)







Var ju på bodystep igår och fy fan säger jag bara ! :) men kan nog bli kul när man lär sig stegen,men de tar kan jag säga! Så ska ge det ett nytt försök i morgon och då har jag fått med mig Julia :D

fullt ös medvetslös

Måndag och jag har inte gjort ett inlägg på hela helgen! Men vi har haft Besök konstant hela helgen och jag har även hunnit med att jobba!
Ifre var Sofie o erik här som jag skrev tidigare. Vi åt god mat och spelade lite ytazy och kollade självklart på BB och åt lite godis..
I lör gick jag till jobbet och fan vad tråkigt de är att gå när man ser J och S krypa ner i soffan och bara mysa under en filt! De var min tredje lördag i rad som jag jobbade men skönt på söndagen och veta att man inte behövde gå till jobbet även om jag älskar mitt jobb.. men med två söndagar och tre lördagar på rad får man säga så ;)
Efter Jobbet i lör så mötte jag upp Emelie och barnen vid Ica vi handlade lite potatis och lite annat smått och gott sen vidare hem till oss för att laga lite mat och umgås som vi gjorde förr ,för nu på sista tiden har de blivit lite=( Svägerskan kom också med alla 3 ungar så de var fullt hus här hemma i våran lilla trea med 6 barn och 6 vuxna men de var väldigt trevligt! När E och S skulle gå hem med barnen så ville inte M följa med så hon fick sova kvar här hos oss för första gången :)) Och självklart så gick ju det jätte bra men hade inte förväntat mig något annat heller! E skulle ju ändå jobba så då fick Stefan ha Sebb lite för sig själv o mysa med han och M fick leka ostört med samuel utan lillebror! Så även söndagen bestod av ett hus fullt med ungar och vuxna då stefan kom till lunch med S och Linda och barnen kom också  så i går somnade jag sittandes i soffan när kl var 4 trevligt sällskap man var men tur att Linda hade sin bror och barnen lekte;) Så fullt ös medvetslös hela helgen har de varit, men jag älskar ju när de är folk runt omkring mig!

Det finns ett hus i Jobsbo som jag vill bo i, men inte johan som är till salu!

Middags Gäster

Johan står i duschen och Samuel sitter i soffan och kollar på bompa! Ska snart förbereda lite mat ! Samuels gudmor och gudfar kommer över till oss i kväll på en bit mat , de ska bli väldigt trevligt för de var INTE i går! Jag ska nog springa över till ica och handla lite värmeljus för dom var slut :( Alltid mysigt med tända ljus!

Har lagt in några kort på datan idag som jag tagit på lite småsaker i våran lgh.. Här kommer ett smakprov på hur vi har de.. Men de är LÅNGT i från klart innan jag är nöjd!



En bit från köket!   Matdelen i köket!



En del i hallen.         Också i hallen.



V-rummet .

Kanske slänger in lite mer bilder sen :)

bättringsväg..

Fredag hela långa dagen idag .. Ska laga lite lunch åt oss här hemma sen i väg till affären och handla choklad!! S är mkt bättre idag hans temp låg på 37.8 i morse och han leker för fulla muggar så de är skönt att de är på väg åt rätt håll! Men hans mamma där emot har sådan jävla mens värk så jag håller på att gå här hemma,känns som att jag ska tappa hela magen.. Därför ska jag trösta mig med choklad ;)



Nää nu är de lunchtime!


RSS 2.0