som alla andra

Jaha då var man en i mängden med att ha en iphone haha !




ARG!

SÅ JÄVLA ARG!!!! RINGDE NYSS UPP H&M OCH SKÄLLDE PÅ DOM!!!

Har setat och kikat runt och lagt massa i shoppingkorgen och ska gå till kassan och betala men de har krånglat och varit tekniskt fel, så när jag väl kommer fram så finns bara ett linne kvar det andra har tagit slut fast jag loggat in med mitt anvnamn och lagt i korgen liksom och de går att lägga i dom varorna igen om jag vill. Men dom är SLUT!!! Trodde att när man la något i sin kundkorg så var de "mitt" och att ingen kunde ta de medans jag kikade vidare på nå mer jag ville ha , men de var tydligen inte så!! tänkte handla en jacka och lite till men nej där förlorade dom en kund och för gott!!! Hon sa att jag kunde hålla utkik under dagen och se om någon ångrade sig och tog bort den varan från deras korg. Men som att man inte har annat för sig än att sitta och klicka och kolla om någon ångrar sig!! Nej dålig service!!!!!!!!!!!!!!!!


varan har tyvärr tagit slut medans du handlat!! TACK!

h&m har rea

Ursäkta för mitt dåliga bloggande dom senaste dagarna. Har legat här hemma och tyckt synd om mig själv:( Har väl gått och blivit förkyld i mån kväll. Men har haft en underbar helg med jobb och umgåts med vänner och familj. I måndags så var vi hemma hos emelie och lekte sen följde dom med hit och lekte. Hon hade P´s barn med sig och hon frågade mig när jag var där om de kändes konstigt , och ja de gör de faktiskt men de är väl bara att vänja sig :)

Och Tess var hit en sväng efter att E och barnen gått med lille leon så man fick gosa bebis. När dom var här så kände jag att halsen började värka så jag hoppas inte att Leon blir sjuk nu :(

Sitter just nu på H&M´s hemsida och kikar på rean , sista dagen idag som dom har halva reapriset(rabatten dras i kassan). Så har lagt ett par badshorts till Johan som han kan ha nästa år dom kostade liksom 39 kr och till mig två st linnen och en poncho, samuel en t-shirt och Min lillebror en julklapp det blir ca 200 kr :D

kväller

Kvällen är här och jag sitter med lite färg i huvudet och samuel tittar på film, han ska snart krypa ner i sängen och sussa men de är ju fredag så då får han vara uppe lite längre och mysa och titta på film.. J är hemma hos grannen och spelar tvspel , tror dom skulle ta någon öl också.

Emelie kom förbi en stund på fm och gjorde mig sällskap, blir för sällan nu sen hon flyttade i från S och sen jag började jobba så mkt! Hon tog sällskap med oss till affären och vi skulle ju storhandla och det kan man säga att vi gjorde, handlade för 2240 kr så nu har vi pasta potatis grädde kyckling fisk kött pålägg ja lite allt möjligt och de är skönt. behöver man ju inte gå till affären, och J och S ska nog baka lite i morgon medans jag är på jobbet så köpte bara hårtbröd eftersom vi bakar själva nu för tiden.

Köpte med oss pizza hem och åt lite sen tog jag o sam oss en promenad upp på stan och kika lite. Samuel köpte en spar"gris" som han ville ha och samla pengar i till en leksak Vidare in på bolaget och så ville samuel leka lite i lekparken så vi passade på för de var ju toppen väder ute. På vägen hem gick jag bara in på willys och skulle köpa en loka(glömde de när vi handla) och vad tror ni att jag lyckas med jo att tappa min system påse :( Hade inhandlat lite smått och gått så där låg den på golvet.. Aja inget att göra åt! Typsikt mig!

I morgon skulle de tydligen bli ännu varmare än idag , och jag rensa ju bort samuels shorts idag förutom mjukis shorts. Men tycker ändå de är svårt att klä han, idag har han haft byxa och t-shirt men han har ju varit svettig. Så får väl se i morgon, de är ju fortfarande aug och de är ju nu de är sensommar eller vad de heter!

Nu ska S i säng och jag ska hoppa in i duschen och skölja ur mitt hår.

Här är en bild på Sam the man´s nya spar"gris"

Lediga hela dagen lång

Fredag och vi är lediga ! Så himla skönt även fast jag vaknade 07.23 så låg jag kvar i sängen och drog mig och halvsov lite. Samuel kom in 8.30 och var på strålande humör vilket han inte var i går morse då var han en riktig skit unge som var på det värsta humöret någonsin.

Har jobbat LÅNG pass i 2 dagar nu så de är skönt med en ledig dag innan man ska jobba löningshelg. jag och frida kötta på med repvaror(varor som de kommer mer av som vi redan har) i går vi fick upp 12 lådor med dam som vi larma och galga och hängde ut från häst plus en barnhäst och en låg ponny, ja jag vet det kanske låter lite roligt men de är våra arbetsord =) Och det är jävligt bra gjort! Så shoppade jag såklart lite till sam the man och till johan och mig såklart ;)
Samuek fick iaf 2 nya tröjor och 2 par mjukisbyxor och 3 par strumpor plus en overall och jag mig ett par nya jeans och just ja 2 st trosor och örhängen,Johan fick sig en tröja vilket han behövde och 2 saker till sofie ;) hihihi! och självklart så när vi ska gå hem,både jag och frida skulle med bussen 20.20 vi hade stängning så är det utpasseringskontroll och jag hade ju handlat hur mkt som helst så det var väl bara att riva upp allt och visa kvitton och väska för killen som stod där och prickade av och var hur noggrant som helst och klockan ticka och man blev stressad av att bussen var på G men han måste ju göra sitt jobb! Så vi fick springa till bussen som stod där vid hållplatsen tur att de var någon som skulle betala bussen annars hade vi inte hunnit med den. vi hoppa över vägen och sprang i rondellen måste ha sett bra roligt ut :P

Nu kommer min son och säger att han vill ha frukost så vi ska äta lite frukost här hemma sen ska jag ta tag i hemmet lite innan lunch så blir de storhandling på em när J har slutat,för nu ekar de här hemma. Ha en bra alla där ute!

Denna fick sam som han får ha i vinter

Köpte ju denna rutiga skjorta tidigare i veckan

Så då fick de bli dom här jeansen till för 199 kr



Tjingeling!

20110823

Då var man hemma efter en dag på jobbet , idag var de en seg dag! Inte så mkt folk. Men i bland är de bra med sådana dagar också så man får ut lite varor i butiken och fylla på tomma hål. I morgon har jag fått den stora äran att göra kosmetik bordet , första gången så får väl se hur de går =) Men kul ska de bli. Ska snart gå till kojs skönt ska de bli. Men inte så kul att vara hemma efter 9 sen åka tillbaka kvart över 7 i morgon igen men men de är väl så vuxen livet se ut ! Man får ju se de så att de är ju roligt varje månad när pengarna kommer in på kontot ;) hihi..

Bjuder på en bild på samy på väg till dagis i morse , med kepan på halva huvudet för han hade en bula och kunde inte ha den riktigt sa han..



God natt på er .

Solen kom fram

Och sol blev de och inge regn :))

flecce, mössa ja hur klär man barnen nu?

Sitter här hemma , tittar ut och funderar på vad de blir för väder i dag ? regn icke regn ??

När man jobbar i butik så ser man mycket folk och helst när man är på kuppan och jobbar. Mammor och pappor farmödrar mormödrar och barn ja massa olika människor. Och jag har tänkt nu några dagar när vi varit hemma vad jag ska sätta på Samy för kläder till dagis. För när folk kommer in så har många barn redan tunna mössor och vissa har fleece jackor och 1-2 åringar som sitter i vagn har tjocka filtar när man möter dom på gångbanan så då tänker jag , klär jag min för lätt?? Även om jag vet att han är varm av sig så blir jag att fundera. Men sen då när det blir ännu kyligare i luften vad ska han ha på sig då?? Han är ju ändå 4 år och ingen bebis. Ja jag tycker iaf att det här övergångs vädret eller vad man ska kalla de är jätte svårt. Lika när våren är på väg!

Nu ska vi göra oss ordning här hemma och bege oss till dagis och jobbet. Samuel fick bestämma mat idag så han ville ha kyckling som man kryddat och sen steker man den i 1 min på varje sida så man får färg tar av den och lägger den i en ugns form sen slår man på grädde som man har vispat lite i och haft i lite salt o peppar  och soya och ev lite pulver buljong eller fond och in i ugnen och pressad potatis till så då lär han ju få de och jag får äta de i kväll när jag kommer hem från jobbet! där har ni en enkel måltid som sköter sig själv i ugnen och potatis som bara står och kokar och sen när man pressar den på tallriken så tycker barnen att de ser ut som maskar ;) iaf min.

Ha en bra dag!

måndag

Då var de måndag och en regnig sådan. Har precis lämnat Sam på dagis och jag är på G till jobbet! börjar denna vecka med ett pass i ludvika sen blir de blge resten av veckan! :) Och jag fick ledig på söndag jippie! Tack frida för att du ville jobba åt mig.

Tittade på en film i går kväll och de fick bli Bad teacher med cameron diaz och justin timberlake ! Mysigt var de och jag orkade se hela filmen kors i taket haha, är en sådan som somnar efter att halva filmen har gått så rolig är jag att se film med.

Ni får ha en bra dag.

SEEEEEG DAG.

Gud vad seg denna dag har varit ! Nog för att man har fått typ allt tvättat och sängkläderna också. Så i natt får man sova i renbäddat, kommer att sova ljuvligt! Har gått i mysbyxor ocn no make up hela dagen och inte ens fixat håret men de är de som är skönt med kort hår att i bland så är det liksom fixat när man vaknar!

Har kikat runt på nätet efter en present åt sofie, men vad önskar hon sig tro och vad ska man köpa ?? Har ju köpt en sak till henne men nå mera måste hon ju få! I morgon drar ju hollywood fruar i gång så då blir de att se det hemma hos sofie. För erik går em och johan vill ju inte se de så då får det bli hemma hos henne !

Nu ska jag kika vidare efter någon film att se i kväll, har hittat några stycken men så man har ett tag! Vill se bad teacher men den finns ju inte än med bra kvalle och svensktext!

Fick en blomma av svärmor i går så jag bytte ut lite i fönstret och satte i en i min kaffekopp. Blev kanon om jag får säga!


Sovmorgon

God morgon söndag! Har faktiskt nyss vaknat om jag ska vara ärlig. S vaknade 9.30 så J gick upp med han och hade lite morgon mys! Så jag fick ligga och dra mig , men somnade om och vaknade av panik att klockan kan var 11.20 men skööööönt var det! Min enda lediga dag sen är jag inte ledig fören på fredag och jobbar helgen som vanligt! Men ska försöka få bort söndagen även om man tjänar på den,för jag skulle ha varit ledig då därför har man ju planerat annat. Har bestämt sen en tid tillbaka att jag och några till ska ha middag då ett litet gårds knytis innan det verkligen blir höst och kallt!

Är lite sugen på att köpa en ny jacka , gillar inte den jag har tycker den sitter för tajt :( Har hittat en på HM och en på jobbet , och då är ju frågan ska jag svika jobbet ? :)

Här är den från HM men vill ha den som går i mörkgrått, nästan svart typ.



Och här är Lindex



Det skiljer ju lite i pris också. Den från HM kostar 499 och våran kostar 799 men så har man ju lite rabatt också! Så man kanske ska fråga er vad ni tycker??

Ludvika

Idag är det fredag och solen lyser fint på våran himmel. När det är så fint så blir jag sugen på ett glas vin och en god måltid. Men det får bli i kväll i så fall. För nu sitter jag i en bil som ska ta mig till butik 125 alltså ludvika butiken. Ska bli kul att få jobba en dag med mitt gamla gäng. Så kom in och säg hej och shoppa lite höst nytt. Om du handlar för 400 får du ett presentkort på 100 kr. Bra va:) hoppas att vi ses min vänner. Annars får ni ha en toppen dag.

torsdag

Vaknade i morse av att en liten fröken fräken inte hann in på toaletten så hela huset vaknade strax efter halv sju. Klockan skulle ju iaf snart ringa eftersom W gör sin första dag i skolan idag stora killen som börjar ettan. Nu ska vi packa in barnen i bilen sen åka till tåget jag ska ju som sagt jobba 12-20 och samuel ska vara kvar här i jobsbo sen kommer jag i kväll när dom sover! Och medans jag är på jobbet så ska linda ta kort på samuels overall som han hade förra året och lägga ut på blocket.. Så får se om någon vill ha den, den är ju super fin! Ha en toppen dag, ser ut att kunna bli fint väder.


Jobsbo

Ligger på soffan i jobsbo och tittar på livet på bb. Barnen sover och linda tjålar med sin man. Vi har nyss tittat i jultidningarna , grabbarna ska sälja och tjäna ihop till ett xbox säger dom. Minns själv när man gick runt och ringde på hos folk och frågade om dom ville köpa något ur sin jultidning. Jag köpte iaf en bok till samuel som han ska få i julklapp. Sen hitta jag en bok med maria montazami eller hur det stavas. Så köpte jag en bok igår med hon annika som har suttit i fängelse i usa i 25. Tror den kan vara bra. Så i höst kan jag läsa en bok och tända massa ljus! Var hemma på fm och bara tog det lugnt så man fick känna att man var ledig. Sen på em åkte vi hit till smb , så mamma och lillebror blev klippt och även jag. Skönt men nu känns de så kort! Nu kommer linda så ska vara social med henne. Och i morgon är det jobb som gäller. Kram på er.

Jippie

Öppnade mitt lönekuvert idag och gissa om de var någon som jubla här hemma!! Jo JAAAAAAAAAAAAG!


Måndag

God kväll! Då sitter man här hemma i soffan och kikar på arga snickar´n. S sover och J jobbar! Jag ska nog också krypa ner snart. Gick ju 07.15 och kom hem 19.00 så är lite trött i hela kroppen, vet inte om jag håller på att bli sjuk för idag på jobbet så frös och sen svettades jag om vart annat sen hade jag en underlig huvudvärk. Vill inte bli sjuk så ska kurera mig med lite honung och citron vatten ! Någon som sa att de var bra!

Märks att folk är tillbaka till verkligheten igen och att semestrarna är slut! Och skolorna börjar snart. Minns så väl när man hade haft sitt sommarlov och dagarna innan så åkte jag och mamma jämt till borlänge för att köpa nya kläder som man kunde ha första skoldagen , och de var så kul att träffa kompisarna igen. Och spec att börja 4:an för då fick man börja cykla själv. Ja de var stort det . Och ska dagarna ska gå så här fort som dom gör nu så är ju Samuel snart där.

Sitter och kikar på gamla kort på datorn , och jag kan ju aldrig bestämma mig för hur jag ska se ut i håret, är faktiskt nöjd med frisyren jag har nu, men samtidigt så är de tråkigt för man ser lika dan ur jämt förutom när man har en bad hair day, och sen om man ska gå ut eller jag göra sig extra fin så är de liksom inget spec och i bland blir man att känna sig okvinnlig ! Ska ner till linda på ons så hon får snygga till mig lite i huvudet , så vill jag såklart färga håret ;) Har ju som nyårslöfte att jag inte får byta hårfärg och än så länge så har de ju gått bra för mig , men nu är jag sugen på att ha typ lite mörkare där jag har rakat och ljusare brun i det långa med lite ljusa slingor i ! Men vi får se vad jag bestämmer mig för ;P

Tänkte att jag skulle bädda ner mig under en filt nu och tända lite ljus här min ensamhet!

Bjuder på en bild på mig och prinsen !

GRATTIS!

Idag Fyller Samuels bästa kompis hela 4 år! Gud vad tiden rinner i väg! Så vi vill önska henne en riktig bra dag med passa paket och tårta!



Här var hon inte gammal ! Kunde inte ens gå, men nu är de full rulle i både ben i mun hihi!
Kramar från oss

20110814

Då har ännu en helg passerat ! Och som vanligt har jag tillbringat mer tid på jobbet än hemma. Men man blir ju glad när man tittar på kontot sen :) hihi. Men i går när jag kom hem hade min gosse och Johan Bakat tekakor och dom var ju helt suveränt goda! Gjorde 2 st påsar och så tog jag och samuel oss en liten promenad till mamma så hon fick smaka på dom underbara mackorna! Och S var ju så stolt över dom!

Jag och Johan gick igenom vad som behövs inför hösten och vintern. Så vi började med att beställa ett par varsina skor till hösten, hittade inga bra vinter skor och dom vill jag att han ska kunna prova och de kommer väl säkert in mer på skohuset också för än hade dom inte fått in några alls som jag gillade men som sagt det är ju bara augusti. Hittade en overall till sam , får bli en FIX i år för den vara ju så himla fin i år!Jacka har han men blir väl en till om jag känner mig själv rätt haha! Det blir dyrt när vintern kommer! Men om man tittar efter så man kan ju sälja de dom hade förra året och ta lite av dom pengarna och köpa nytt för så känns de ju lite billigare!
Nu ska jag se klart på the blinde side och invänta familjen!

Här kommer en bild på dom god tekakorna!



God natt

Hungrig trött och sugen på något gott! Men tror de får bli sängen och inget längre inlägg än så här! Höll nästan på att somna i kassan i dag kändes de som! Tur kunderna får en att hålla humöret uppe! Men de var tufft idag kan man minst sagt säga! God natt på er!

Dra täcket över huvudet igen

God morgon på er! Brr idag var en sådan dag som jag bara ville ligga kvar i sängen och sova! Men tyvärr så var jag tvungen att kliva upp! Tittade på hur många grader de var ute och de var 10 grader man känner att de inte är samma sommar värmen som är kvar utan att de har blivit lite kyligare i luften! Det går så fort direkt man kommer in i augusti. Så nu får man ta vara på alla soliga dagarna !

Nu blir det frukost här i huset sen iväg till dagis och tåget som ska ta mig till jobbet.



Samuel i sin sköna One piece!

torsdag



Idag har vi verkligen försökt att hinna med mycket. Tvätta lite på morgonen och plockat i hop lite!  och så skulle jag dammsuga men vi har glömt att köpa nya dammsugspåsar så den la av så det fick inte så bra.. Samuel ville gå och köpa glass så vi tog en promenad till affären innan camilla och barnen skulle komma hit, stannade till i lekparken och helt plötsligt så dyker camilla upp där som gubben i lådan :D Åkte hem till oss och fikade och tjålade massa goja och barnen lekte så bra man märkte inte ens av dom. Kul att dom hittat varann våra små skatter. Evelina hon sprang mest runt och checka läget så hitta hon på mina bruna flaskor jag har ståendes , en var trasig som elsi har haft sönder men har inte haft mage att kasta den, men idag så sa det pang och de var glas överallt men de är sånt som händer! Det gjorde ju inget eftersom den redan var lite trasig. Så jag o camilla sa de att de var något och oss med glas. För när vi var dit förra helgen så hade S eller A vet inte vem de var ner ett glas från bordet så de sprack och nu hos oss :)
Sofie och Erik kom förbi mot kvällen och vi grilla och åt efterrätt och samuel visade sina transformers gubbar och sa vad han önska sig av tomten så nu har sofie en julklapp klart :D haha .. Men jag ska nog börja snart lite smått och köpa lite klappar , det blir så jävla dyrt ju varje jul. Elsa är redan klar vad jag ska handla till henne så den tänker jag köpa denna månad faktiskt.. Och S han önskar sig gubbar såklart!
Imorgon är de en ny dag på jobbet slutar kl 6 vilket är skönt en fredag! Så då blir de fredagsmys med familjen.

Nu ska jag ta ett glas mjölk sen sova! Tack alla som gjort denna lediga dag till en toppen dag !

solen lyser så fint.

Torsdag och de innebär att jag är ledig ! Och solen skiner vilket är helt underbart! Men det är ju så typsikt att hemmet hamnar lite efter när båda jobbar och de är dagis och matlagning att ta hand om. För när man är hemma strax efter 9 är de inte så kul att sätta på dammsugaren och moppa golven och damma av hyllorna! Så idag får de blir lite städning på morgonen sen affären! Så har man hela em framför sig. Camilla och barnen skulle komma hit en sväng också och hämta lite saker som dom ska få, skönt att bli av med lite från förråden och kul att de kommer till användning ! På Jobbet i går så var de full fart vilket jag gillar! Hängde ut lite nya strump på barn och då kom jag på att min gosse behöver en hel del nytt nu i höst som strumpor tröjor och byxor så det blir shopping till han någon dag! Men man hinner liksom inte att titta ordenligt när man jobbar eller att handla så tänkte åka upp någon dag när man är ledig , för skor behövs också inhandlas till hela familjen. så en trip till skopunkten skulle ju vara perfekt.

Nää nu ropar mattorna på mig och säger att dom vill få lite frisk luft! Vädrar ju mattorna en dag i veckan, de blir att kännas lite fräschare då tycker jag ! Guud vilket skit inlägg står bara om massa städ vilket jag tycker själv är tråkigt att läsa om haha! men nu fick de bli så.. Uppdaterar i kväll när de har hänt lite saker under dagen!

Gurka

Då har man slutat för idag , och sitter på jobbet och kikar runt lite på datan i väntan på att mitt tåg ska gå! Tänkte gå ner på ica , men de enda jag behövde handla hem var gurka till min kvällsmat och de känns lite pinsamt att bara köpa en gurka, vad tror dom då att jag ska göra med den :P ? Nedå.. Men alltid när man går in på affären för att bara köpa de och de så kommer man ut med mera än vad man skulle .. 

Oops , nu lär jag börja göra mig redo så jag hinner med tåget hem!  

Mys söndag.

Söndag idag och regnet öser ner! Samuel sitter här i soffan och tittar på star wars i sin sköna one piece! Känner att jag bara vill krypa in i den jag med! Klockan är 12.30 och jag har pyamas byxor på mig än, tror nästan att jag ska ha dom på mig hela dagen, för idag är jag LEDIG!! Min första söndag som är jag ledig på den 14 juni ! Så idag blir de att baka med lilleman och tvätta om de är ledig och bara vara ! Inge smink och låta håret vila ;) För denna sommar har hårtorken,plattången och sminket gått i ett kan jag säga haha ! :)

Igår efter Jobbet åkte jag hem , stoppa i mig o lilleman lite kvällis så kom faster hit med barnen dom fick också lite mat medans linda provade halva min garderob efter nå kläder att ha på sig till ERIC SAADE! och till slut hitta hon och blev nöjd, en annan tycker ju att man inte äger en enda trasa! I slutet av denna månad när man får en bra lön så ska jag handla in lite nya höst kläder och sam behöver byxor och tröjor!

Kvällen i går var verkligen lyckad och han är ju så fin att titta på den där eric ;P Och Wille vann en träff med han efteråt, hur lyckat som helst eftersom de är hans stora idol, är ju klippt som han m.m! och tur med vädret hade vi också ! Så nu har samuel varit på sin första konsert och billjetten har vi såklart sparat :D

Nä nu ska jag slita mig upp ur soffan och gå ner o titta om de är ledig så man får undan lite tvätt! Sen baka negerbollar! have a nice day in de rain.


Tåget

Vet inte om detta kommer fungera. Men tänkte göra ett försök att blogga från mob. Sitter iaf på tåget som ska ta mig till blg för ännu en jobbdag med dom underbara tjejerna. Det är ju inge strand väder idag så hoppas det blir mycket folk på kupolen:) Köpte en långkjol på butik 125 (ludvika butiken) igår för ynka 35 kr som jag satt på mig idag,super skön var den men är inte van att ha långkjol kan jag ju säga:) men emelie sa iaf att jag var fin,sprang på henne när jag var så väg till tåget. då ska vi se om detta funkar,vore ju jätte roligt om det gjorde de. Puss på er <3

Tåget

Vet inte om detta kommer fungera. Men tänkte göra ett försök att blogga från mob. Sitter iaf på tåget som ska ta mig till blg för ännu en jobbdag med dom underbara tjejerna. Det är ju inge strand väder idag så hoppas det blir mycket folk på kupolen:) Köpte en långkjol på butik 125 (ludvika butiken) igår för ynka 35 kr som jag satt på mig idag,super skön var den men är inte van att ha långkjol kan jag ju säga:) men emelie sa iaf att jag var fin,sprang på henne när jag var så väg till tåget. då ska vi se om detta funkar,vore ju jätte roligt om det gjorde de. Puss på er <3

sol regn vad blir de ??

Då sitter han här , solen tittar fram lite samtidigt som de är lite mörkt på himlen.. Hoppas inte på regn utan sol eftersom vi ska till säterdalen i kväll på Eric Saade :D Samuel är helt spänd här hemma kan jag säga!! :) så kameran är laddad så att vi kan knäppa mycket kort! och dom som har förköp och de har ju självklart vi, lottar dom ut 5 st som får träffa han :D hihihi hoppas vi får göra de, då blir de en både jag och samuel glader .
Hade en jätte trevlig kväll i går i silfhyttan hemma hos Camilla och Adam! Barnen lekte papporna satt o prata tvspel så klart och vi mammor lagade maten och plockade i hop och tjålade en massa skit om både gammalt och nytt !

Nä nu ska jag pussa min gossen som precis har vaknat! Sen vidare till jobbet!
Ha en toppen dag ! Kramar

börja igen..

Sitter här hemma och har stora funderingar på att börja blogga igen :) Så jag börjar nog i morgon! Är lite trött på ögat nu och ska gå och lägga huvudet på kudden och sova och invänta min lediga dag i morgon! Hoppas på sol så jag och gossen kan gå till stranden!

RSS 2.0