Migrän..

Ligger under en filt i soffan och kollar på byggfällan och J spelar tvspel!
Förstår inte hur människor kan lura och göra så illa som dom gör! Lämnar familjer i ruiner!! Arg blir man!

I fre hade vi besök av Sofie och Erik! Tomten hade gått fel så dom kom med en tidig julklapp till sam då sofie ska besöka solen och erik jobba i Norge! Samuel blev överlycklig , han sov med klappen och dagen efter skulle han ha med och visa upp för mommo! :) tack för en trevlig fre med god mat , bakning och idol final! Lördagen spenderade vi i hos mamma då hon fyllde år där fick vi fika och god mat! Samuel älskar sin Mimmi och att vara där! :)

Idag är det måndag och jag har legat på soffan hela dagen i svår migrän:( inte roligt när den slår till!
I morgon är det jobb som gäller och dagis med lucia!


6 december

Samuel är i säng och jag har tagit mig en skön dusch och sitter nu i soffan med en skön morgonrock runt mig!

Idag var jag , mamma och sam till blg och handlade dom sista klapparna till sam så nu är han klar! Har en till johan kvar och mamma! Dennys ska vi köpa på nätet!

Annars då? Jo det rullar på här hemma! Johan varierar jobbet med hockey och tvspel och jag jobbar lite då och då! Dåligt med jobb nu då flera timmar har tagits bort :( så lär ju söka nytt!
Dop har vi hunnit med också, min systers lille kille döptes till Viktor i grangärde kyrka i lördags! Lika fint varje gång man är i kyrkan!

Fick ett tråkigt besked idag av svägerskan :( Nonnis (Ronja) Johans föräldrars hund gick bort idag 12 år gammal! Samuel blev jätte ledsen och även vi andra! Må hon vila i frid i hund himlen!

Själv står jag i valet och kvalet om jag ska klippa mig eller spara ut håret???

Nu ska jag visa johan vad som inhandlades sen invänta kär och galen och DH!
RSS 2.0