BB..

Är de någon mer än jag som Kolla på Big Brother ??? Och vad tycker ni i så fall ??

jag och J är helt fast i de :)) Tittar varje dag men i fre missa vi de men då tittade vi på de i lör i stället.. Det finns ju en hel del stjärnskott där inne måste jag ju säga.. Jag tyckte de var bra att han Rickard lämnade huset frivilligt.. Sen tänker jag på killarna där inne som har myst lite med hon vanessa hur dom kommer reagera när dom får veta att hon är född som kille.. Mamman får gärna åka hem så jag hoppas hon blir nom i veckan..

Nog om BB . Nu tjatar min son öronen av mig att han ska lyssna på sean banan och äta mat så lär väl kanske ta tag i allt i hemmet och oss själva :))



Världens bästa pappa fyller år idag!! Grattis till dig.. Vi älskar dig <3




20110226

Lördagen är snart över ! Man hinner ju knappt blinka fören helgen är över känns de som! Jobbade idag och det känns att de var löningshelg för de var inte en lugn stund men de är ju roligt :)) Handlade 2 par byxor åt mig själv och de behövde verkligen jag för jag får jämt runt i samma svarta leggings känns de som ,så nu fick de bli ett par sand färgade jeans och ett par jeans leggings. Samuel fick en ny pippitröja köpte i strl 110/116 visst den är lite lång i armarna men känns så onödigt att köpa 98/104 som sitter preics.. Våran stora kille!

Går kvällen hemma hos Moa var jätte trevlig och lugn. Vi var 5 st tjejer som tog något glas vin och öl och satt och lyssna på musik och hade allmänt trevligt.. Vi tänkte gå ut och dansa men jag skulle upp till jobbet, emma hade varit vaken sen 04.00 Moa skulle på hockey med elias, Cia ville på folkan men de var ju inte öppet men Sofia hon var bra sugen på att dansa loss :))

Nu sitter jag här i soffan, ska snart tvätta en maskin tvätt , J ska lägga Samuel sen ska vi äta chips och dipp och bara mysa och titta på film.. I morgon blir de 2års kalas för Elsa!

Ha en trevlig lördag kväll alla ..

Denna tröja fick sameul .. Jag älskar den!!

Tjejkväll i kväll..

Sitter hemma med lite färg i håret, de räckte inte riktigt fast jag har så kort hår, så gnuggade och gnuggade men de får bli som de blir, har inte tid att gå till affären och slänga i mera ... Ikväll blir de tjejkväll hemma vid Moa det ska blir mycket trevligt och ser verkligen fram emot de, fast jag inte har nå kläder att ha på mig :(( men något hittar man väl alltid , men hade velat ha något nytt men hittade inget party på stan.. Men hittade dessa söta knästrumpor till Elsa på jobbet..



Nä nu blir de oxfilé och hasselbackspotatis sallad med vitlökssmör och baguette med god sås :D

Ha en bra dag..

Ville bara önska alla en toppen fredag.. Jag ska försöka så gott jag kan, har världens skallebank och har haft migrän i natt :/ Inge roligt, men när man har barn så får man göra så gott man kan och de måste handlas hem mat för de börjar eka nu! Nu ska vi bege oss ut och träffa svägerskan och sen vidare upp på stan och träffa Emelie och hennes prinsessor! 

Samuel sitter i hallen och väntar på att jag ska bli klar :)

Natti natti..

Nu säger jag god natt och så jag och kryper ner med J i sängen ...


God natt !

Nu har samuel Lagt sig , han ligger inne och lyssnar på Hitta nemo saga :) Och innan han la sig så tittade han och pappa lite på hockey samuel tycker som sagt om att titta på hockey och fotboll och när far hans spelar tv-spel och de kanske inte är så konstigt när han har en far som är väldigt intresserad av de..

Myser i soffan med AIK-FÄRJESTAD på tv..


God natt på er alla !

20110224

Ja 29 grader visade term i morse och jag trodde inte mina ögon så jag tittade säkert 3 ggr till och gnuggade mig i ögonen.. FY FAN VAD KALLT! hur kan de vara möjligt.. Är nog som många andra väldigt less på denna vinter , de känns som att den aldrig tar slut :( Jag vill ha vår nu, köpa ny kepa till gossen och en tunn mössa och vårskor ja jag vill vår shoppa helt enkelt och sätta på mig min skinnjacka och få massa sol i ansiktet.. Om man ska se något positivt med denna kyla så är det väl att man får mkt gjort hemma.. Har dammsugit torkat golven skakat och vädrat mattorna så plockade jag ur skafferi och slängde en hel del saker och torkade ur de bytte duschdraperi spritade toan/det går ju så mkt magsjuka nu) och plockade ordning i badrummet.. Så efter vi varit hos mamma så var de helt underbart att komma hem till ett rent och fint hem! :))

Var på Zumban i går och våran ledare var sjuk så maria från smb var där, och jag tyckte att hon var super bra och att passaet var roligt .. i morgon blir de cirkelstyrka och samuel ska få följa med och vara på barnpassningen sen går vi till villgott och leker så duschar jag på må bättre..

Nu ska de mysas sen blir de sängen för mini man och jag bara ligga på soffan och njuta av tystnaden och invänta BB..


recept ..

Tisdag kväll och jag ska snart gå in och läsa bockrna bruset för gossen min.. Han kommer nog att somna rätt gott tror jag .. Vi uträttade lite ärenden idag på fm sen vid lunch så gick vi till villgott och spenderade dagen där och gick inte fören kl var 17.30. Första gången vi var där när det var soppkväll och de var ju jätte mysigt måste jag säga men är helt slut i huvudet ..

De var någon som ville ha recpetet på tacogratängen och här kommer den..
Till såsen :
Cream fraich 1 burk 2,5 dl
vatten ca 3 dl
köttbuljong eller fond
ketchup 3msk
vitlök (pressad) 1 klyfta 2 om dom är små

köttfärs 500 g
1 påse taco krydda
8 st bröd

stek färsen och krydda den, lägg den i tortilla bröd och rulla ihop och lägg i en ugnsäker form.
koka såsen ,smaka av om de behövs tillsätta något mera. jag hade i lite lite socker pga cream fraischen kan var lite sur i smaken. häll såsen sedan över tortillan i formen och
strö finhackad tomat och
riven ost uppe på sen in i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter och servera med sallad och chips vi hade även tacosås och cream fraich så de är efter smak :) Lycka till !

Bara massa mat..

Fick sovmorgon i går och de var verkligen skönt .. Tog en promenad till affären medans tvätten låg i maskinen för att handla lite mat , var bara jag som ville ja hem lagad mat killarna ville ha sibylla men de fick dom ej.. Så de blev kyckling ,så vid matbordet så säger J att åhh fan vad glad jag är att vi inte åt Sib.. Klart de kan vara gott med Sibylla i bland men jag var verkligen inte sugen på de , och vi åt ju pizza i fre så nå måtta får de vara tycker jag .. 
I lör när Linda o alla barnen var här och lekte och hade lördagsmys så lagade vi tacos, men vi gjorde gratäng av något slag och de var verkligen HUR GOTT dom helst, så nästa gång de ska bli tacos här i huset så ska jag göra de, får se om man lyckas för de är ju alltid godare när någon annan gör.. Kände att de blev bara att handla om mat i detta inlägg så ska gå och steka lite zucchini och göra en gratäng med köttfärs för nu blev jag hungrig och de är ju middags dax ..

Söndagens mat (kycklingen)


Lördagens tacogratäng som serverades med chips och sallad..


Puss o Kram

Mini födelsedag.

Hade en Glad Elsa i går när dom var här och hälsade på och busade en hel dag.. För stora tjejen fyller ju 2 år på onsdag så vi hade en liten mini födelsedag för henne, så hon fick öppna lite paket och detta var i dom :)
En mössa och en jacka, sen var de 5 par strumpor :) Hon var så glad att hon gick och hämta de och satt på sig det och gick runt i det .. Kul att få handla till en tjej !


lek o bus idag.

Nu håller vi på att göra oss ordnig här hemma för en heldag med lek och bus på villgott :) Och vi ska avsluta dagen hemma hos mamma , hon ska bjuda på lite kvällsmat .. Ha en trevlig onsdag alla ! Kramar

tandvärk..

Sitter här hemma med världens tandvärk :/ inte skönt kan jag säga .. Ringde idag till tandläkaren men de fanns inga tider sa hon och var lite otrevlig , och sa att jag skulle ringa jouren gjorde de ca 7 ggr utan något svar! Så får väl pröva i morgon igen och leva på ipren en natt till med lite sömn..
Samuel har nyss badat , han älskar att leka med sina bilar där i , kan sitta hur länge som helst så nu när jag tog upp han tittade han på sina fingrar och sa , mamma titta hur jag ser ut =) ja som ett russin sa jag då kollade han fundersamt på mig sen på sina händer igen och fattade ingenting hihi.. ska snart gå in och lägga han sen gå över till Emelie och kolla på Sofias änglar! Och i morgon blir de en heldag på villgott som vi har varannan onsdag! :)

Fyllde ju 25 i söndags så nu är man närmre 30 än 20. Tyckte nyss man sprang runt på stan och hängde på donkan och var 14-15 år och tyckte man var as cool, Sen ville man bara fylla 18 så att man äntligen fick komma in på krogen och sen efter längtade efter att bli 20 så man fick handla själv på bolaget och man ville bara leva livet tills man blev 25 för då skulle man nog kanske börja fundera på att skaffa familj.. Men nu är jag 25 och har en son som fyller 4 år i sommar och plussade när jag var 20 men 21 när han kom till världen.. Så livet blir ju inte alltid som man tänkt sig !

Har ej besämt mig om lamporna , velar fram och tillbaka .. Dom bara står här på mitt hallgolv.. Kanske ska ha en liten auktion på dom hihi..

Ne Nu är det bokläsning och sängdax för gosse barnet mitt..

ska jag ? eller ska jag inte ?

Undra om man ska sälja lamporna ?? Jävla fönsterbräda att vara för smal.. Om jag sparar dom så kommer jag nog bara att må dåligt att inte kunna ha dom framme .. Hur ska jag göra ????


Vasaloppet..

Började denna dag med att lämna S på dagis , dom hade gjort spår och skulle ha vasaloppet på dags =) Tycker att de är jätte kul att dom hittar på sådana saker för barnen.. Men samuel ville inte åka, Men nästa år om de blir igen så är han ju lite äldre och kanske vill..
Efter de så tog jag och sofie oss till må bättre för att köra afropowerdance, en bra start på dagen...
Nu har jag plockat och donat , möblerat om i S rum men är inte nöjd ändå.. Vet inte nå hur jag vill göra där inne,en slagborr skulle jag behöva låna och borra lite! Nu ska jag fortsätta här hemma och så ska jag lägga ut mammuten på blocket får se om man får den såld..


någon??



Någon som är intresserad av att köpa en blå mammut garderob för 400 kr
=)

Har tagit kort på den, men det bara krånglar med att föra över bilder från mob till datan så ska försöka lägga ut en bild i kväll på den riktiga..

Men den ser ut så här men detta är inte min.. lånade den från google ;P
Ni kan skriva här eller skicka ett mail till [email protected] och skriv att de gäller Mammut.


20110207

Det kommer bli en udda vecka, men de är bara att man vänjer sig :)

Helgen redan slut..

Söndag morgon och vart har denna helg tagit vägen?? Men jobbade ju hela dagen i går så de är väl därför de känns som att helgen var kort .. Tror kl var 21.15 när jag gick och la mig i går , var så himla trött jag som hade planerat att jag skulle kolla på en film men så blidde de inte .. Men så skönt att få sova :)
Men hann iaf med lite lördags mys med prinsen , vi åt ostbollar och godis och drack loka sen kollade vi på Shrek ,så när kl var 20.00 då var filmen slut och jag skulle gå in och läsa för han som vi gör varje kväll men han borste tänderna sen sa han när jag skulle krypa ner i sängen,mamma de är tråkigt och läsa så du behöver inte .. Så jag gick ut men hann inte mer än att säga våran ramsa vi säger varje kväll innan han sov :) De var en gossen som var trött, de tar att vara hos Mommo en hel dag och busa.. (han var där medans jag jobbade)

Igår på lunchen så kom emelie in på jobbet , så vi gick en vända på stan.. Hittade en Pippi tröja inne på jack&jones som jag vill ha , men fanns ju inga strl kvar :( men dockan i fönstret hade L så dom kanske är små i strl??
Hittade även ett par kuddar inne på Nova hem men dom kostade ju 199 kr st och vill man ha 2 st så blir de 398 och jag vet inte om de är lite dyrt för 2 kuddar ?? är de ?? Hittade en hissgardin också , den önskade jag mig av mamma i födelsedags present, fyller ju 25 om prick en vecka :)

Har lite planer nu för hemmet hihi, är faktiskt lite roligt.. vill måla min kista vit men orkar inte tycker de är så tråkigt att måla så den får väl förbli brun ett tag till, har ju börjat måla ett par ljusstakar men tröttnade .. Kanska ska ta och Fråga Emelie om hon vill hjälpa mig ;P

Om man kanske ska ta och stoppa i sig lite frulle , hoppa in i duschen sen ringa stefan och gå och leka med han och barnen medans Emelie jobbar ..

Fredag ..

Man kanske ska ta och skriva något här också..
Har iaf kommit i gång med tränignen nu, och de är skönt.. Och kul att ha någon att träna med.. De blir så mkt roligare att träna då, sen har man någon som kan dra i en när man inte "orkar" .

Har jobbat lite denna vecka , och gud så skönt att vara tillbaka hos alla GOA tjejjor !
Ihelgen blir de nog bara en massa mys och gotte med lillprinsen min och lets dance kan man ju inte missa .. I morgon blir de ett pass afropowerdance, Så samuel ska vara hemma hos mommo på morgonen, sen bjuder hon på lite mat och de är ju aldrig fel! Så denna helg kan jag äta utan att ha ångest hihi..

Ha en toppen helg! Kramar

RSS 2.0