shopping kväll..

Då har man slutat för dagen.. Det är fullt ös i butiken och på hela kupolen. De är ju kvällsöppet till 22.00 idag och alla butiker har bra erbjudanden och så är det dansare från lets dance här och har modevisning nere på plan 1 :) Själv väntar jag på att emelie och maria så vi kan ta en shopping vända tillsammans.. Ska ju självklart stödja mitt jobb så blir väl att handla här med om man hittar något ;P


39.3 i feber men pigg ändå.

Då var de kväller och här på Industrivägen ska vi snart lägga oss kanske inte vi vuxna men iaf lillen i huset.Han är piggare än vad han var i morse men ändå så har han 39.3 i feber men de märks knappt en annan hade ju legat döende. Pappan i huset köpte med sig hostmedicin sen har han fått nässpray och alvedon !
Har hållt på att tvätta hela dagen idag, fattar inte hur de kan bli så mkt tvätt på 3 personer men orkade inte tvätta förra veckan så 2 st IKEA påsar har jag tvättat upp idag, och samuel han var så stolt när han fick hjälpa mig och lägga in i maskin och torktummlare.

Samuel skulle få välja vad vi skulle äta till middag när J kom hem från jobbet och han ville ha kyckling och spagetti så då fick vi slå våra kloka huvuden i hop och komma på något gott av de.. Så de fick bli stekt kyckling med räkor och purjolök med five kryddmix sen pressade vi en vitlök och slog i grädde och sweetchili sås sen färska kryddor och de blev faktiskt kanon gott , skulle ha haft en stor sallad till men fick bli gurka bara ..

Ska gosa lite med min sjuka "bebis" nu! Hoppas ni haft en bra i den underbara solen!


En liten del från mitt kök. Dom underbara och goda färska kryddorna.


hosta snor och lite feber..

Jaha min gosse har hosta i dag och är snorig var lite varm i morse men de har släppt men blir inge dagis i morgon utan johan ska vara hemma med han och jag ska få jobba .. Eftersom vi inte kan leka med någon idag som vi hade tänkt så fick de bli att tvätta jippie vad kul, de är ju nästan lika roligt som att umgås med folk :) Det som är skönt är att han är pigg och äter så jag vet inte rikigt vad de är han åkt på.. Får se om Linda tittar hit senare hon ska hämta lite kläder åt elsa som snälla tant Jonna har köpt ;) Tur att de finns en liten tös man får handla åt, älskar att handla kläder till samuel också men till tjejer finns de så mkt mer som klänningar kjolar tunikor tights leggings m.m  till killar är de liksom byxa tröja t-shirt shorts typ =) nog för att de finns mkt tufft till killar men när man inte har nån tjej så är de kul att kunna handla till Elsa ..

Nu ska vi ner i tvättstugan och hänga tvätten sen tror jag att jag ska sätta mig på balkongen med solen i ansiktet!

20110329

Sitter här vid datan och tittar ut och ser att solen lyser så fint på himlen vilket är bra för då kanske snön snart är borta igen, för nu vill man ju inte ha nå mer snö utan sopade gator och vårskor och tunn jacka och höra vesporna vina på gatorna .. Då är de vår! :)

Har som sagt bara jobbat jobbat och jobbat men kul har de varit , är ju mest i blg på kupolen nu och jag trivs verkligen jätte bra där så det gör mig ingenting att få sitta och åka men de känns efter 10 dar med en ledig dag så måndagen och tisdagen har jag inte gjort allt för mkt kan jag säga mer än de nödvändiga i hemmet .. Är ledig tills på torsdag vilket är lite skönt så man hinner åter hämta sig efter dessa intensiva dagarna ..

Jaha i helgen då? vad gjorde vi då. jo jag jobbade ju som sagt men man hade ju några lediga timmar .. På fre direkt efter jobbet så tog jag och frida oss ett glas vin på after work och så gick vi ner o dansade och gick hem för vi båda skulle ju upp på fre .. På lördag efter jobbet så hjälpte min bror och hans tjej mig att handla hem lite mat så 2000 slutade min storhandling på TACK för hjälpen! så nu finns de mat i kylen för ett tag iaf ;)
På kvällen var de ju dax för Earth Hour. Och självklart så stängde vi av strömen på huvudströmen och tände ljus och tog fram yatzy och spelade. Samuel var med och var vaken och han var kung på ytazy kan jag säga han fick yatzy 2 ggr :D Vi har stängt av strömmen i 3 år nu.. Kan man göra något för miljön så tycker jag att man självkalrt ska göra de och släcka en timme och bara mysa och umgås ,de handlar ju liksom om våran framtid och våra barns framtid och barnbarn och barnbarnbarns ! Alla kan göra något!

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och gå upp till måbättre och köra ett afropass, skönt ska de bli..



20110322


Med musik i öronen och solen i ansiktet har jag sick sackat mellan hundskiten , men det var skönt med en morgon promenad. Man fick även rensa hjärnan på lite skit.. Har även Hunnit med att hänga ut mattor på vädring och dammsugit. Men nu blir de en dusch och på med ett ansikte och vidare till jobbet ! Ha en bra dag alla där ute..


Älskar dig min bästa pojk! ♥

Jobb jobb jobb..

Tänkte börja detta inlägg med att säga att jag inte har uppdaterat här på några dagar som ni kanske märkt. De har varit fullt upp i hjärnkontoret kan man säga med jobb hem och barn m.m.. Men vi mår alla bra och dagarna rullar på som dom ska, men dom senaste dagarna så har jag tänkt tänkt och tänkt så har jag sökt lite svar på mina frågor..

Är de så här livet ska se ut ända tills man fyller 65 om man inte är miljonär? bara jobb jobb o jobb , man hinner ju knappt se sin familj känns de som, nej jag klagar inte över att jag har ett arbete att gå till, men känns som att man vaknar gör sig klar lämnar på dagis vidare till jobbet , sen handlar hämta om man slutar tidigare än J, hem laga mat lägga barn sen se på lite tv och sova.. Och sen ska man hinna med hemmet också där mellan och en annan som även jobbar helg, ja inte har man mycket tid till varandra så man får ta våra på dom min. som man har tillsammans!

Idag var jag hemma i skaplig tid 17.15 de var skönt , J hade förberett lite mat så de var bara att börja steka lite köttbullar och koka potatis och göra gräddsås när man kom hem, och de var så himla gott med äkta svensk husmanskost! Efter så ställde jag o samuel oss och bakade negerbollar, ja de kanske var lite sent men kommer vara hemma 21.00 på kvällen hela veckan och 17.00 på lör o sön så då tyckte jag att vi behövde lite tid tillsammans och samuel älskar att vara med vid spisen och laga mat och baka..
Nu ligger gossen och pappa i sängen och läser en lite godnatt saga , och hörde nyss hur samuel berättade så stolt för pappa sin att han kan räkna på engelska , stora killen !
Själv ska jag hälla upp ett glas loka och slänga mig på soffan innan man ska vidare in till sängen och blunda några timmar innan de är dax för arbete !


..........

jag lever men de är inte nå mer än så! Gick 07.30 till jobbet och kom hem 21.15 gäääsp! :)

till salu..

Har dessa 2 nattduksbord till salu :)började måla men ångrade mig,sen kom jag på en annan idé! :)  ett är nästan färdig målat och de andra inte..
hade tänk 200kr/st .. någon intresserad ?? lamporna som jag la ut tidigare är också till salu dom är inköpta på nova hem! jag vill inte sälja dom men karln i huset gilla dom inte :((


Barnarbete ..

Nu har vi gjort vårat för dagen här i hemmet , men man har ju fått lite hjälp av Prinsen och de är väl tur att de finns någon karl i huset som vill hjälpa till med att dammsuga .. Han kommer bli en redig karl när han blir stor ;)



Nu ska vi ta en promenad och handla lite och njuta av solen!

Vart är solen?


Vickade på persiennerna i morse och frågade vart solen var någonstans ? Då svarade Samuel, Mamma den är på verkstaden och kommer när de blir sommar .. Söta gosse!

Måndag idag , och vi ska inte göra så mycket idag Mer än att Hämta Melina och Sebastian på dagis så busfröna får leka lite! Dom hade ingen lång dagisdag men varför ska dom vara där när dom kan vara här och leka:) På ons blir de lite jobb för mig och sen hela helgen och nästan hela nästa vecka, så ska njuta av mina lediga dagar denna vecka, typ gå i mjukisar hela dagarna , ja bara slappa ! Sååå sköönt..

Nu ville gossen baka lite så ska väl gå ut i köket och göra de! Tjiing tjiing..

20110312

Gud vilka vårkänslor jag har :) Önska bara att när man vakna så var all snö borta .. Men fortsätter de så här så är det inte långt tills den är borta .. Satt och funderade på vad samuel behöver nu till våren, och de var inte så mycket faktiskt , men till sommaren ja då har han ingenting att ha på sig.. Så en tripp till ullared skulle jag inte tacka nej till..

Fick ju lite saker igår , så nu börjar allt falla på plats och de är verkligen jätte skönt! Skulle ju ha målat denna helg men hade visst inga penslar eller roller hemma och den vita färgen fanns de inte så mkt av.. Så i veckan får de bli i stället.. Men J blev nöjd med bordet kors i taket måste jag säga haha :D inte ofta de händer!

Nu ska jag kika efter någon film som man kan se i kväll..


Sol sol sol..

Det är ju helt underbart att vakna och höra fågel kvitter och se att solen lyser så vackert på himlen .. Man kan ju inte bli annat än glad .. Och sen veta att det är fredag och helg .. Ska njuta av denna helg, för sen kommer jag jobba lör och söndag två helger i rad!

Nu blir de att vika in tvätten sen gå ut en sväng, så tar vi och äter lunch på villgott och väntar på att linda ska höra av sig så vi kan hämta tvbänken ..


Äntligen..

JAAAAAAA :)) Äntligen!! På fredag får jag hit min tvbänk , kista och mitt slagbord :) som jag har längtat! Så de blir att pyssla och måla i helgen!! :) VITT VITT VITT!!
Sen ska vi byta sovrum med samuel, för vi ska ha slagbordet inne i sovrummet och ha datan på så man får undan den, just nu ligger den på armstödet på soffan och ser ful ut.. Vill köpa massa massa nytt men det får vänta tills slutet av denna månad! :) Kronljus ska införskaffas också, Listan kan göras lång kan jag säga ;)

Ne nu ska jag göra J sällskap och titta på AIK-HV71..

kramar

??

vad är de som är galet ??

20110307

Måndag igen och ny vecka med nya tag !!

Här hemma håller vi på att göra ordning oss för dagis och jobb! 11-17 Jobbar jag idag och den tiden tycker jag är jätte bra eftersom vi är lite sega i den här familjen på morongen sen är de inte alltför sent heller..

Ha en trevlig måndag alla..



Samuel och Kusin Alex äter lite kvällis efter en prommis från jobsbo in på byn för en stund i
lekparken och sen tillbaka :)

Lördag..

Nu har vi packat en väska här hemma.. Så nu är vi på G till bussen och vidare till Jobsbo och ska sova kvar hos svägerska och kusiner! :)



Mys med pappa..

Någon som blev glad när pappa kom hem från jobbet med massa gott som cola , proviva och yoghurt :D Här är de lite mys innan pappa går i väg på spelkväll hemma hos Byllet! Hade ju bäddat på golvet i vardagsrummet ,ville inte ha han i soffan ifall han skulle spy ner den..


Hoppas vi kan hämta den andra tvbänken i morgon,trivs inte nå med den som är nu.. Sen vill jag ha upp tvn på väggen , men de vill ju inte J :/ men ska nog övertala han.. Och skönt att inte ha den lilla spel skärmen ståendes där breve men fick gå nu eftersom han tyckte jag var tråkig som ville se på "tråkiga" program i går, men nu är den borta :D


magsjuka ???

Här blir de tyvärr inge Bio :(((( tråkigt !!! Sonen vaknade i natt av att han ville gå på toaletten men de slutade med magsjuka eller något liknande.. Han har bara spytt 3-4 ggr. Och nu säger att han vill äta , och de gör ont i mig för vill inte han något mer än cola och proviva än så länge ... Kl 05.30 var sista gången de kom nå men då var det verkligen mycket.. Så får väl se hur denna dag blir , men hemma blir vi hela dagen för att kurera oss!! Nu ligger han på en madrass och tittar på madagascar ..

Vissa dagar blir inte alls som man palnerat när man har barn..

badhus villgott och sjön .

Torsdag kväll och prinsen är i säng och jag slog mig ner i soffan efter en dag på jobbet.. Har lagt in lite bilder från gårdagen som var väldigt trevlig !

I tisdags så ringde Linda och frågade om vi skulle med till badhuset och bada och sen äta lunch på villgott och de var ju självklart att vi ville göra de.. Så vi packade väskan och begav oss till badhuset för lite lek och skoj.. Linda ville åka iväg och göra en spray tanning så jag blev själv i badhuset med 3 vildingar men de gick jätte bra ,dom stora grabbarna sköter sig ju så bra själva. Och skönt för linda att åka i väg en sväng, hon är ju själv med 3 barn varannan vecka eftersom hennes man ligger borta på jobb.. Efter lek i badhus och villgott så åkte vi till röntgen där samuel hade en tid för att röntga vänster höft,ben och knä. Så nu väntar vi på svar för att se om de är något men de skulle ta ungefär 2 veckor..
J besätmde sig för att åka till sthlm för att titta på hockey så vi bestämde oss för att åka med till jobsbo och sova kvar där! Och vi vaknade på onsdagen och solen lysste så fint på himlen så vi packade i hop oss och åkte ut mot vanbo och ut på barken för lite grillning fika och massa lek! Det var helt underbart kan jag säga ! Det sägs att de ska hålla i sig så här och de skulle väl vara helt suveränt efter denna tråkiga och kalla vinter om de gjorde det ..
I morgon har vi inga planer på fm så får se om vi bara blir hemma , men på EM så åker vill till smb samuel ska nog ev få gå på bio för första gången med kusinerna på filmen trassel, han fick kolla på en trailer och han sa att han ville se den så vi får väl se då  :) Vi blir att sova kvar där för J ska spela tvspel har han bestämt så då tar vi vårat pick o pack och flyr ;P

Här kommer de lite bilder från veckan...


Synd att bilden på Elsa och Alex blev suddig och att man inte fick någon på alla 3,men inte lätt när det är full fart på dom och inte en lugn sekund =)





och så lite bilder från våran ute dag ...

RSS 2.0