söndag

Livet som ensam mamma ja de är inte alls så jag vill leva. Men man kan ju inte leva tillsammans med pappan till barnet om de ej funkar för barnets skull.. Sedan vi bestämde oss för att bryta upp har vi "bråkat" en gång och innan så små tjafsa vi rätt ofta tyvärr :(
Läste om en som hade skrivitv på en blogg att hon o pappan till barnen hade gått isär sen börjat träffats igen och nu är dom tillsammans men dom har en varsin lgh att vara särbors var helt underbart sa hon,dom gör mer saker tillsammans och tjafsar nästan aldrig och blev kära på nytt, men de vet jag inte ?!

Annars mår vi bara bra .. Har samuel denna vecka också för Johan ska åka bort på semseter så en vecka till ska han få vara på dagis sen har han också äntligen sommarlov som dom flesta barn har.. Men dom dör ju inte av att vara på dagis så..
Var på Piren i fre efter jobbet med tjejerna .. och de var verkligen super trevligt ! Tack alla ..
Nu ska gossen i säng, blev en sen kväll för han i dag ..
Kramar

Kommentarer
Postat av: Berth

Usch vad tråkigt att ni flyttat isär, men som sagt barnets bästa måste ju gå först, men kan ha förståelse för att det känns jobbigt.



Särbo biten kanske inte är så dum ändå, då kan man ju liksom gå hem till sig om man blir irriterad, men beroende på varför man bröt upp så kanske det inte är en option.

Hoppas det löser sig på bästa sätt ändå, om inte så ni kan ha bra kontakt.



Kul att efterjobbet partyt på piren var lyckat, verkar vara ett trevligt ställe :)



Ha det bra nu.

2010-07-27 @ 21:51:25
Postat av: Heidelberger

ojoj hoppas du mår bra för du verkar vara en reko tjej, du har en sån härlig utstrålning när du ler! :) fick ett fint leende av dig på LA-festen och det minns jag än! :) ha det så bra o kämpa på med allt! kram kram

2010-08-08 @ 01:15:21
Postat av: jonna

Tack så mycket berth för att du läser min blogg :) och jag ska bli bättre på att svara på dina inlägg ..

2010-08-11 @ 10:20:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0