lek o stoj!

Har haft en toppen dag idag hemma hos emelie och melina .. Vi har fikat i skuggan och barnen har lekt i poolen dagen lång och kommit så bra överens :) så roligt .. sen blev de lite milano mat vilket var super gott .. Abbe ,Bibbi(håkansson) Katta ,emelie och Wermé kom ut en sväng blev lite glass på altan.. Imorrn blir de jobb för redan 8 i morgon bitti men slutar kl 14.00 så man får ju njuta av de fina vädret ändå.. ne nu ska jag kolla klart på lotta på liseberg sen beck.. Natti natti..

till dig som kommenterar anonymt så flyttar jag och samuel till helgen, sen får vi se om man kanske hittar tillbaka till varandra sedan, vem vet .. ingen ! Men vem är du som är så nyfiken och inte står för vem de är ???

090629

Idag är vi lediga så vi ska packa lite saker och göra oss klara och åka hem till Emelie o Melina .. Melina skicka meddelande till samuel i morse och frågade om han ville leka med henne och självklart vill han de =P Så de blir att åka dit och bada i deras pool och bara ta de lugnt och njuta av den lediga tiden, för sen blir de jobb och dagis resten av veckan !

Igår gjorde vi hemma gjorda hamburgare och la på grillen vilket var verkligen lyckat och super gott.. man grillar ju jämt kött eller korv.. så de var inte sista gången ... annars hände väl inte så mkt , var upp till rusta och kikade lite , var ute och sparkade boll med samuel, skulle blåsa upp poolen, men då fattades de en sak.. så nu ska vi på jakt efter kork , eller så får vi helt enkelt köpa en ny pool till sam.. ne nu blir de att hoppa in i duschen sen bege oss in till stan ! Ha en toppen i solen.

090628

Då var denna vecka över och den har ju varit helt underbart varm! Tur att de höll i sig så man fick njuta av solen när man väl var ledig på helgen.. torsdagen blev de lite grillat med emelie och Wermé , Fredagen så tog vi oss in till stan och kollade på zillah och totte och de var ju super bra t.o.m jag skrattade och samuel dansade , efter de vart de en matbit på china sen bar de i väg hem när klockan slagit 20.00 . Lördagen så var inte upp på stan någonting , tog oss en promenad vid 10.00 på morgonen till skuthamn med lite picknick och badkläder så nu har jag badat och doppat mig =D och där var vi hela dagen så när kl blev 16.00 gick vi till mommo och sa hej och käkade lite . . Så tack Emelie melina Sofie och kerstin för ett trevligt sällskap! Idag är de söndag och vad ska vi hitta på då?? De visar sig nog snart , kanske sätta upp samuels pool och bara vara hemma och mysa, grilla lite korv ! :)

Solsken

Ja då var denna underbara dag snart slut .. Helt underbart har de ju varit hela veckan, de är väl så typiskt för att man har jobbat varje dag till 17.00 och 18.00 men är ju ledig hela helgen så då ska jag njuta av solen, man kommer ju vara blekast i stan känns de som!är så sugen på att shoppa massa kläder men tycker inte de finns nått :( men ska titta riktigt noga på jobbet i morrn innan jag börjar och innan vi öppnat så man får kika i lugn o ro och ha affäern för sig själv ! :) och i morgon drar ludvika festen i gång ,men jag tror att de kommer bli trångt vid scenen ,eftersom de har varit de varje år vid brända tomten och de känns som att de är mindre yta i år men jag vill se e-type som spelar i morrn men vi får se hur de blir men äta något gott och kika lite på totte o cilla ska vi göra ,men samuel kanske är för liten för en bugtalande docka?! i morrn blir de att gå upp tidigt , samuel börjar kl 8 på dagis eftersom jag går till jobbet , har gjort det varje dag denna vecka ,riktigt skönt är det..
Ne nu ska jag ner o slänga i lite tvätt i maskin, samuel tittar på stanley och Johan fiskar med wermé!
 Här kommer lite bilder från våran helg o vecka.



             
            

                                 Ha en toppen helg !                              


090620

Good Morning ! Idag så ville samuel vakna 06.20 men de gjorde inte så mkt , jag gick och la mig i tid i går så idag är jag utvilad och mår tipp topp, men de är nog inte så många som gör de idag 90% är nog bakfulla och ligger i sängen än och inte vill öppna sina ögon och de är så skönt att man tog de lugnt i går . För jag och samuel hade en riktig myskväll i soffan! Men jag hoppas att ni som drack i går hade trevligt iaf och att de är värt de idag ;) hehe ne nu ska jag inte vara sådan =D

Just nu sitter vi i soffan har duschat ätit frukost och sen kom samuel till mig och sa , Mamma mig se byggare bob så då satt jag i filmen så nu tittar vi på den, och jag har "aldrig" sett den förut . hihi .. Köpte pampers blöjor till samuel i går annars använder vi libero , men dom var slut .. och de var ju byggare bob på blöjornna tror du de blev en lycka för gossen i huset när han fick se det .. så nu älskar han o byta blöja för att han får ha byggare bob på sig ;) Idag händer inte så mycket ,tänker hålla tummen hela dagen på att det inte börjar regna, sen ska vi gå in till stan och köpa lite mjölk, kanske säga hej till Mommo/mamma och se hur hon mår idag ;) hon var hos grannen och hade knytis och drack lite .. men de är hon värd för hon unnar sig aldrig något ... Nu ska vi föröska komma ordning här hemma , men de skulle vara bra skönt att bara sitta i soffan o mysa men de finns de ej tid till ! Ha de bäst ..

Glad Midsommar.

Glad midsommar på er alla ! Nu har vi nyss ätit här hemma , och gott var det så nu behöver man nog inte äta på ett tag känns de som.. Även om de inte känns som midsommar så är de ju faktiskt det . hade de varit sol så hade ju varit lite roligare och trevligare .. I kväll ska jag o samuel mysa för oss själva, vi har varit och handlat lite gott till oss och Samuels pappa ska iväg med Ligan och grilla o dricka öl ! Hoppas dom får trevligt i regnet ;)
Jag o mamma var o shoppade i går och jag handlade så "dyra" saker hittade 2 hårspännen dom kostade 6 och 7.50 st och sen ett armband för 18 kr och örhängen för 14.50 :) dyrt va ? men de är då det är roligt och handla när de är rea fick även en kofta och en mysig scarf för 118 kr tillsammas och samuel ett par sandler för 124.50 så jag är nöjd med mor o dotter shoppingen.. nu ska samuel få sova lite middag och jag ska hänga lite tvätt , Johan och ligan åker nog snart vidare upp till gräsberg till abbe .. Ha en fortsatt trevlig midsommar !

Promenad.

Då var Samuel på dagis . Vi gick dit i dag de tog sin lilla tid alltså han gick själv utan vagn o allt :) men han var jätte duktig ,när vi kom på grusvägen så sa samuel varje gång de kom en bil akta bilen mamma . men fram kom vi, Nova kom samtidigt som samuel, och dom pussades sötnosarna . Idag skulle dom dansa lite runt stången och ha de jätte mysigt och fira lite midsommar ! Tråkigt bara att vädret inte är som de var i går , men de är väl svensksommar de här tyvärr ! Hoppas dom kan dansa bort de gråa trista vädret de skulle ju inte vara helt fel ! sen är de lång helg, gud så skönt ! Ne nu ska jag sätta på musik på hög volym hoppa in i duschen sen vidare till stan , Sandra ville också ses så hoppas att man hinner träffa henne också! Sankar henne , men de har ju som sagt vart lite mycket i mitt i den lilla hjärnan på mig, men börjar ordna upp sig.. men de kommer bli tufft from juli.. Ha det jätte bäst allihopa !

090617

God morgon ! Gud är det inte underbart att vakna och solen lyser så fint ute . Man blir så glad och vill göra ordning sig och snabbt gå ut ! Nu sitter Samuel och äter frukost tror han är inne i en växar period nu för han äter som en häst här hemma och på dagis men de är ju bra att han äter för snart kommer väl en sådan period att han äter som en mygga. Snart är helgen kommen och de är midsommar , de sägs att vädret inte kommer bli lika fint som vi haft nu i två dagar men jag hoppas dom har fel ! Tråkigt med en midsommar och regn och rusk! Sen nästa vecka drar ju ludvika festen i gång, men de känns de verkligen inte som, det blir en lugn ludvika fest för mig i år , har inte festat eller drukigt sen ludvikafesten 06,de är ju så mkt folk och allt ! får inget sug helt enkelt , men de visar sig väl nästa helg om solen lyser så kanske man blir lite sugen på ett glas vin eller en cider !
Har ju börjat jobba på lindex och jag har nog det bästa jobbet man kan ha, jag trivs som fisken i vattnet..
Ne nu är min son klar så ska tvätta han , packa i hop lite saker och åka in till stan leka lite, sen upp till blg och leka i parken där med Jenny ! Ha en toppen dag !

Puss o Kram!

R.I.P

Vila i frid christoffer..
Maude och Frida tänker på er , och alla andra nära och kära !

Tillbaka ..

Hallooo.. Ja då tänkte jag börja blogga igen :)
För nu ser jag ett ljus i den mörka tunneln , och ja de börjar ordna upp sig ! Skriver mera sedan!
ha de toppen o passa på att njuta av solen !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0