20110125

Det är så här de SKA vara och kännas !!

Inge Lön ...

Måndag ny vecka nya tag! Men denna vecka börjar ju inte så bra .. Eftersom jag inte fått in någon lön :( och de är ju inte så kul eftersom man har räkningar att betala! men kan ju hoppas på att den kommer inom kort iaf.. så de är vad jag har gjort idag , skrivit på 4 st papper så att jag ska få lite deg .. På em gick jag hem till mammi åt lite mat sen la jag mig på soffan, och jag var så trött att jag somnade , och fy fan vad skönt de var ,det händer ju inte så ofta att man sover middag nu förtiden! Men de slår ju aldrig fel att mobilen ska ringa när man väl har chansen att vila..  Satt mig i af på cykeln och trampa hem till mig och hämtade målarfärg och sedan begav jag mig hem till emelie för att måla i hennes kök :) så vi satte oss på golvet och började måla lite och de kommer bli mycket bättre när de är klart =)

Jag har haft en jätte mysig helg med god mat på fredagen , lets dance och sällskap av Sofie.. Och Emelie och barnen var också med en stund, barnen fick bada badkar och äta pizza och popcorn så om dom fick välja så skulle väl dom välja att ha fredag varje dag .. Lördagen bestod inte av så mycket vilket var skönt på sitt vis. Och söndagen spenderade vi i källbotten hemma hos Sandra och hennes underbara killar. Barnen lekte och hade jätte roligt med varandra och jag och sandra satt på våra rövar på ett och samma ställe i flera timmar och prata en massa gojja och planerade lite och smed planer ;) hihi..

Hittade en bild på ett julpyssel som samuel gjorde på dagis till mamma/mommo när hon fyllde år i dec :)
Så fint !



och här målas de för fullt i emelies kök = )


Lycka!

Känns som att man har hunnit med en hel del idag på förmiddagen vilket är skönt! Vi började med lite frukost sen ville samuel kolla på film så då passade jag på att tvätta lite handdukar och badrumsmattan.. Så medans de låg i maskinen så tog jag fram min vän dammsugaren och tog mig en svängom med den och torkade av golven öppnade upp balkongen så de kom in frisk luft, fick liksom en liten vårkänsla i kroppen ett litet lyckorus!!

Hackade i hop en sallad så den är klar tills vi ska äta på Em skalade lite potatis också så de är klart ! :) är lite stolt att man hunnit med en hel del idag fast kl bara är 14.00 ! (jag brukar vara så slö på morgonen annars)
Och eftersom de blir fullt ös med massa barn här hela EM så kände jag att vi var ju tvugna att gå ut i de fina vädret så tog på oss kläder och gick och handla lite och de var ju de underbaraste idag, gud har en lycka i mig som jag inte haft på länge ! :) Tack att jag är på väg tillbaka till mig själv igen, har liksom tappat bort mig själv men är nog på väg upp på rätt väg igen!!

Ne nu kommer de nog snart plinga på dörren snart så ska väl stänga ner detta!

måndag igen..

Då var de måndag igen.. Gud helgerna bara springer iväg och inte bara helgerna utan veckorna också! Känns som att man inte hinner med någonting .. Men har haft en toppen helg! I fre var jag bara hemma och tog de lugnt och på lördagen jobbade jag och sen hjälpte jag mamma att dra lite slingor och avslutade kvällen med lite vin hemma hos mig med Emelie och Josse de var mkt trevligt ! :) så i går mådde jag inte så bra ! :( så de fick bli en pizza på kvällen med erik och sofie och självklart solsidan :) ) Fan vad kul att de har börjat igen..

Denna helg har iaf fått mig att tänka på många viktiga saker , och jag ska ta tag i dom på riktigt nu!! Spännande o se hur de slutar ...

Nu ska jag på med ett ansikte och försöka få ording på håret.. Så ska vi bege oss hem till Emelie och barnen , ska passa dom medans emelie går till skolan en stund, tror Alex och Joanna skulle komma också så då får man gosa med bebis ... är så bebis sjuk nu!

Ha en bra dag alla ..
Kramar

Hej då!

har tagit en liten pause! Tårarna rinner ner på kinden! Det var det jobbigaste på länge att ta farväl utav dig Jenny!! Ha det så underbart nu!! <3 Så ses vi i sommar!


Håret!

Tänkte att jag skulle lägga in en bild på mitt nya jag :D Men hoppas att jag inte blir korthårig allt för länge att de kommer och växa ut fort ... Kanske inte den bästa bilden men alltid något!!



Nu blir de Biffar med massa gott i mos och potatis :)

Ångrar mig..

ja då har man kapat av sig allt hår man hade på huvudet !! de känns vill jag säga även om jag inte hade långt hår innan:( känner mig som en kille blandat med en tant.. Men de är ju tur att de vöxer ut igen :)) jag får se det så.. Tänkte försöka ta mig tid i morgon och lägga ut en bild..


vill inte måste..

På väg till zynk för att kapa av mig allt hår :(

..........

Man känner sig så världelös i bland , och tänker ska jag aldrig få lyckas ??? Ska jag aldrig få bli den lyckliga?? Vad är de som är fel på mig ?? Är trött att höra .. Jonna du är blaabllaa blaa men...............

Nej de finns folk som har de värre än vad jag har , för att jag har de inge dåligt har ju min underbara gosse och de är tur de !! Tänker på er alla där ute som har de Jobbigt just nu..

Nu ska jag ut en sväng ,sen ikväll blir de dans med Sofie och Emelie!! :)

PLOGA!!!!

Är så arg och trött på denna vinter!!! Dom kan ju inte ens ploga på trottarena !!! all snö som har legat på vägen ligger på trottoaren där man ska gå, dom äldre kommer inte ens fram med sina rullatorer o vi med vagnar..


synd att du är så söt..

Det här är sjuka dagar
känner mig ju inte så frisk.
Det är dig som alla jagar
och vi tar en liten risk.
Och jag kan inte sova
och får inte benen att stå still.
Det är svårt att leva
när man vet vart hjärtat vill.

Men jag kan vara nöjd
då slutar jag se allt så svart.
Och jag kan glädjas åt det lilla
och komma ingenvart.
Man skulle njuta av vår sol
och gå i skog och mark.
Eller vaka över vattnet i Picassos park.

Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att hjärtat är förfört,
det slår som en feber, som allt vore kört.
Vilken otur att hjärtat är förstört.

Men nu så har du fastnat
långt här inom mig.
Och jag behöver bränsle
som kyssar ifrån dig.
Men hur hanteras kärlek
i en dålig konjunktur?
Det här är sjuka dagar
och det finns en enda kur.

Det är ju du som mig kan hela
men du ger mig också men.
Med ditt hår som är av guld
och *med* din hud så vackert len.
Jag kan då inte hjälpa
att du ler som Venus själv.
Varför är det bara jag
som sitter ensam här ikväll?

Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att hjärtat är förfört,
det slår som en feber, som allt vore kört.
Vilken otur att hjärtat är förstört.

Jag har då tappat en och annan välförtjänt poäng
i ensamhetens kalla, tomma vattendubbelsäng.
Jag borde väl ha läst minst hundra sidor till
men morgondagens tenta den får bli hur svår den vill.
För jag har hört att alla kommer på terminens sista fest
och gissa vem som tänker bli den som dricker mest.
För jag vill ärligt talat inte alls ens vara där
för kärleken hos vissa ställer bara till besvär.

Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att hjärtat är förfört,
det slår som en feber, som allt vore kört.
Vilken otur att hjärtat är förstört.

Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att du är så söt.
Det är så synd att hjärtat är förfört,
det slår som en feber, som allt vore kört.
Vilken otur att hjärtat är förstört.

6 januari..

Gud de bara vräker ner snö, och de går knappt att gå ute för att dom ej har plogat.. Så när jag skulle gå till mamma och äta lite lunch så fick jag världens träningspass vill jag lova !! Tur att mamma bjöd på så god mat så de var värt varje steg hit! :)

Nu ska vi klä på oss alla kläder och bege oss ut för att leka med Fatima och Milo.. Måste upp till stan i morgon också o köpa en hårfärg,för jag är ju fan gul i huvudet nu :( hur kunde jag vara så dum att ta bort min blonda färg och lägga i RÖTT!!

4 år sedan!

God morgon!
Idag så känner jag att jag bara vill vara hemma , orkar inte gå utanför dörren.. Men har man lovat så har man lovat..Så vi ska väl göra oss klara och bege oss upp till villgott, men känns lite onödigt när dom bara har öppet till kl 13.00! Men blir kanske piggare när man väl har kommit ut.
Idag för 4 årsedan så var vi i falun på UL och tittade på våran gosse för första gången! 4 år liksom! Vi åkte vidare till Jobsbo den dagen för att Wille fyllde 3 år och idag blir han hela 7 år stora killen och ska börja första klass till hösten.Men jag då? jag är ju inge äldre fortfarande 20 hihi ! :)

om man kanske ska ta och gå in på toaletten och försöka få nå ordning på sig själv,eller om man kanske ska ta en söndag fast de är onsdag gud så skönt!!
Ha en toppen dag alla läsare , om jag nu har några haha ! :P

4 januari..

Idag fick jag sovmorgon, gud så skönt de var ! samuel vaknade kl kvart i 9.. Så de var bara att gå upp och göra oss redo att bege oss till Emelie och sen vidare till bussen för att åka till Gonäs och hälsa på Moa och barnen..
Så de är där vi har spenderat hela dagen idag. Barnen lekte kanon bra märkte knappt av dom och vi mammor tjålade av oss lite över en kaffe/te.

Imorgon blir de att gå upp till villgott och leka lite,hoppas att dom har hunnit ploga då för jävlar vad snö de har kommit ner idag helt sjukt.. När jag skulle gå hem från willys höll jag på att dö,världens träningspass fick jag iaf de var väl de enda positiva.. Ne ska kolla klart på bygglov som har premiär idag, älskar sådana program..

Sen har jag bara en sak att säga , Hur orkar ni bryr er så mycket i andras liv... Jag gör vad jag vill och jag vet vad som är bäst för mig!!

Ne nu blir det film!!

3 jan..

Idag har jag fått hem min älsakde prins , hämtade han på dagis idag. Han låg och sov när jag kom så lät han sova en stund! Han som inte brukar sova , så då behövde han de!!
Nu sitter vi hemma hos Emelie , barnen leker och ska snart fika samuel köpte med sig dora kakor! :) De var poppis kan jag säga ..
Idag på em ska jag försöka tvätta och rensa bland samuels leksaker nu när han fått så många nya av tomten! Mimmi skulle kika förbi på en kopp kaffe också efter Jobbet!
Och jag måste verkligen ta itu med vissa saker, står i ett jobbigt vägskäl här i livet och vet varken ut eller in!

Ne nu ska jag gå ut till guldkornen och fika lite med dom..

Neheeee...

Trodde att detta skulle bli mitt år.. Men de började ju inte spec bra ....

tipp topp..

Hoppas alla hade ett bra nyår ! Det hade iaf jag , den var lugn och trevlig så idag är man väl en av dom få som mår tipp topp ;P Kollade på en fïlm i går kväll/natt så kan ge er ett tips som ni kan kolla på nu när ni ligger bakfulla eller i morgon efter att ni tagit en återställare .. The town med ben affleck och rebecca hall,riktigt bra var den.. Ikväll blir de monopol och lite rosévin och pizza.. En bra start på de nya året! Och jag hoppas att detta år blir mitt år..

Ska krypa ner och lägga mig och kolla på första avsnittet av gossip girl. Sen blir de pizza gotte och massa spelande i kväll.. Ha en toppen lördag och en god fortsättning på de nya året! Redan 2011 liksom vart har tiden tagit vägen ??

RSS 2.0