Sol underbara Sol

Fredag och solen lyser lika underbart idag som den gjorde i går! Helt underbart med lite värme innan vintern kommer! För i morgon går vi in i oktober och sen är de liksom november och vem vet de kanske är snö då? De var en på jobbet i går som sa att vi fick snö redan i okt förra året , men de minns inte jag men minns att de var 20 minus i nov. Brrr...
Jobbade till 22.00 i går, de var ju kvälls öppet och alla butiker hade erbjudande och vi hade 25% på ett helt köpt och de lockade många kunder vilket är roligt. Vi skulle vara klädda i lila fick vi reda på kvällen innan,jahaa?? men jag tog lila ögonskugga och naglar ;) de fick duga, Josefina köpte plommon färgade strumpbyxor :D
Idag är jag ledig men jobbar i morgon. Så Elsa är här och leker med Sam och Linda är och handlar hockey utru. till pojkarna. Just nu står dom inne och tvättar blixten bilar i handfatet. Så kul att dom kommer så bra överens och har kul tillsammans när dom leker. När S är med tex A så är de star wars lekar och Indiana Jones , sen när han och Elsa leker så är de blixten bilar , laga mat och ja lite lugnare lekar!

Så vi ska väl laga lunch nu sen bege oss ut och leka och handla lite till kvällen! Får bli fläskfilé i kväll och kanske hasselbacks potatis! Fredags mys ska vi också hinna med, med lite kinect sports med barnen och idol såklart!

Föresten köpte en trasmatta på jysk här om dagen för 50 kr! Som HITTAT!! Så den köpte jag hem och la på min kökssoffa ,super bra och nöjd blev jag.Så här blev de.





Avslutar med en bild på barnen när dom tvättar sina bilar! Och önskar er en underbar Fredag.



Jävla knä!

Har hunnit med en hel del nu på fm innan jobbet! Samuel skulle vara på dagis kl 9 idag eftersom han har knytte på onsdagar! Så då fick jag massa tid över och för mig själv! Så jag och svägerskan tog en sväng upp till rusta och jysk! Och äntligen kom jag ihåg dessa blockljus :) Samuel fick en ny eldriven tandborste och lite annat smått och gott. Är på jakt efter korgar men hittar inga som jag vill ha:( Så får väl stå ut med Samuels leksaker tills jag hittar det jag söker! Blev lunch med J och såklart Linda på china men blev så besviken på maten idag! Men glassen var god haha!

Sitter på tåget nu och på väg dit kände jag att mitt knä inte alls är så bra som jag vill att det ska vara:( det gör ont när jag går! När ska det gå över?? Har inte råd att vara hemma nå mer heller! Tjock blir man också haha!

Nä nu ska jag skriva ett ord på WF :) det är ju skit kul!


Kväll i stugan

Ska bara prova den nya blogg appen och se om den fungerar:) därför ett kort och tråkigt inlägg!


Blingo at my place

Lördagen den 22 okt kl 16.00 så blir de blingo party hos mig! Och ni är hjärtligt välkomna :)
Skriv bara i bloggen eller ni som har mitt nummer kan skicka i väg ett sms om ni är
intresserade! Barnen är naturligtvis också välkomna. OSA gärna innan den 16 okt!

Hoppas vi ses.


20110926

Ja som jag skrev tidigare så har de varit en pyssel dag hos oss på industrivägen. Vi började dagen med mys i soffan och frukost. Sen sa jag till samuel vad ska vi hitta på idag? Pyssla svara han då! Ja det kan vi, men på mitt sätt så kan du få vara med om du vill! Vi började i hans rum att röja , kastade massa leksaker som var trasiga och från kinderägg och happy meal. Vi fick i hop två st ica påsar med skräp!!!!
Möblerade om gjorde vi också och han fick självklart vara med och visa hur han ville ha de , och de blev bra :) Nu ska bara en hylla upp och så ska vi kika efter en sängram i 90. Någon som har en till övers ???? Ringde på en som jag hitta på blocket men icke den var SÅLD! :(

Sen så tog jag tag i min skogspåse och satt upp blåbärsris i v-rummet och enris i hallen och ljuskronan i taket fick även lite ljus! Lite höstigt! Kottarna ska också få plats och den nya mossan. Men mitt virriga jag så har jag väl glömt att köpa blockljus!

Igår åkte jag och linda upp på elgiganten och köpte sports kinect spelet till xbox360 och hittade även ytterligare en julklapp till Sam the man så nu är vi uppe i 7 st.
Såklart så provade vi och spela hela kvällen här hemma i familjen, och de var jätte kul och S hade skit kul och skrattade och svetten spruta haha! Ett lyckat familjespel till denna familj!

Nu är de läggdax här för Mini ,för i morgon är det upp tidigt som gäller mitt tåg går 07.17 till jobbet! drygt att gå upp så tidigt men så är de när man jobbar i blg och personalmötet börjar 08.00!

Här kommer de bilder från när S spelar kinect och lite från våran pyssel dag.

















Pyssel Måndag

Pyssel och tvättdag på industrivägen!

Skulle ha tagit mig upp på stan men har inte blivit av. Kanske går upp på em när J har kommit hem så man kan titta i lugn och ro! Det brukar bli bäst då!


Bara skit på tv!

Det är verkligen bara skit på denna burk! Så jag tror nog att jag stänger av den och kryper till kojs! I morgon så ska jag nog bege mig ut och titta efter nå att ha min fina buske i som jag hitta idag! Och sätta i mitt blåbärsris i kannan ja en pyssel och lekdag får våran måndag bestå av! God natt där ute!

smått och gott!

God morgon söndag! Här i huset har vi nyss ätit frukost och det stora barnet ligger fortfarande och sover så skönt där inne i sängen! S har myst ner i soffan under sin laban filt och jag sitter med laptopen i knät!

I fre var jag i v-ås och kikade in erikslunds nya shopping centrum och ikea såklart! Men inne på Ikea blev de inte så mycket ändå men ändå så handla jag mest där inne. mest ljus blev de så nu är man laddad för ett tag iaf i höst mörkret! Ny matta till hallen, pärlor och pärlplattor till Sam(julklapp) toaborste en ljusstake ett nytt överdrag till våran fåtölj så den blev som ny,nya konsoler till hyllan i köket. Det var typ det jag hittade. Hittade även en byrå som jag tror jag ska inhandla till hallen. Men ska suga på den karamellen ett tag till.

Sen brann de till i Jonnas plånbok haha. Blev ett linne ,skjorta ett par skor en ros(dek) ett svart hjärta 3 par kalsonger en sjal till mig (som jag inre gillar /: ) eller de kanske inte var så mkt ändå ;) höll rätt bra i pengarna.
Men på lördag morgon ringde johans mamma och frågade om jag ville åka med henne till blg, jag skulle jobba och hon skulle till ica maxi och gruvgatan. Så inne på ica maxi blev de 2 st julklappar en blomma till v-rummet skor till sam(pax) så nu är han klar för vintern. Åkte vidare till annas hem och där inne hittar man ju alltid något ;) Blev 3 st hjärtan 2 st ljusstakar en grönkrans och en bit sadeljord att ha runt den! Så ja under denna helg så har min plånbok gått hett. Men kul med lite nytt till hemmet! Och går man med svärmor så får man ju massa tips och bra idéer.

Nä ska nog ta ett ryck här hemma och bädda ihop Sam´s säng hoppa in i duschen och så tror jag att vi ska bege oss ut i skogen innan lunch och titta efter lite smått och gott så man kan fortsätta höst pynta här hemma!

Här kommer lite bilder på hemmet och lite nya saker. Men kan inte bestämma mig om jag ska ha den vita lyktan på golv eller skänken i v-rummet! Vad tycker ni ? Den svarta ljusstaken(den står på köksbordet nu) el lyktan ?


svarta hjärtan från annas hem. Rosen från contrey house fick ta plats på bordet,3 nya ljusstakar på skänken vitt hjärta på spegeln och lyktan på golv!




Den gröna kransen med sadeljorden, svarta hjärtat fick pryda hallen sen har vi lyktan som jag är osäker på vart jag vill ha den någon stans ?? "nya" Fotöljen sen en bättre bild på spegeln med hjärtat. Undrar om jag gillar hjärtan haha :D




Här kommer en kik på mina o sam´s skor och en ljuvkik i julklapps påsen ;)



Ha en bra söndag alla ! Puss o kram

Kväller

Sitter hemma i soffan, Samuel sover så skönt! Skulle vilja krypa ner bredvid han.

I morgon åker jag med svägerskan och svärmor till v-ås För en hel dag med shopping! Det ser jag fram emot, och jag hoppas bara att Mitt knä klarar av det. Var ju till läkaren i tisdags Och han konstaterade att jag hade vatten i höger knä. Så är ju hemma Och är sjukskriven :( äter medicin och hoppas att den hjälper så att jag slipper tömma det!
Här hemma är hockey säsongen i full gång, så nu vet ju jag vad jag har att se fram emot Denna höst och vinter, nog för att jag kan se på de och vissa matcher är roliga, men inte när de går ca 3-4 dar i veckan plus fotboll! men jag har ju valt detta liv så jag ska inte klaga,de där lät tragiskt men de är det ju inte men ja de går inte att förklara , jag lever helt enkelt med en karl som älskar att spela tvspel titta på fotboll och hockey. Och den tiden han är ledig så är han en helt underbar pappa och sambo!
Nä nu ska jag ta medicin , måla naglarna och packa ordning Samuel Väska som han ska ha med sig till mormor i morgon. Tack bästa mamma att Han får vara hos dig medan jag spenderar mina pengar ;) Ha en fortsatt trevlig kväll!

Här kommer lite bilder från våran dag som vi dels har spenderat i smb med Therese och Leon!



Samuel Byggde en jätte fin kyckling till mig :) Så stolt var han. Om jag får säga så tycker jag att han var
duktig som har tagit lika färger på både ben och armar!


Have a nice day.

Ville bara önska er en trevlig tisdag!


Kväller

Tisdag kväll och dag två av nio på jobbet är avklarat! Ont i fötterna har jag också så jag söker en frivillig som vill komma och massera mina fötter, för herrn i huset vägrar!

Sofie har nyss gått , hon och Erik har varit hit en sväng på en fika. Hon fyller ju år i morgon och eftersom jag jobbar sent varje dag så tog vi och firade henne idag så hon fick ett litet paket av sin gudson. Hennes karl blev kvar , så han och J och A sitter inne och spelar nya NHL och lille prinsen tittar på. Jag ska väl titta till maten om den är klar, det blir kotlett i ung med sås och potatis ska bli gött må jag säga!

Fröken fick iaf bort samuel´s fästing idag , så nu är den väck. Skönt att jag slapp göra de , gillar inte sånt. Det blir att krypa i hela kroppen på mig! Blää för dom äckliga djuren eller nej dom är inte djur utan odjur.

Nu ska jag duka bordet och sen vet jag inte vad Jonna ska hitta på,ut och gå kanske? vika in tvätten lär göras först. För de är tydligen fotboll på tv:n idag :/ Boring.

Nä nu ropar den seeeena middagen på mig !

Fästing

God morgon mina vänner och ni andra som jag inte känner! Sitter på tåget på väg till jobbet, är rätt ruggig om jag ska vara ärlig så idag blir det att Köpa fingervantar. jag har en karl som snarkar så det ekar mellan tågets väggar. Han lär nog Sova rätt skönt! Så ska nog plugga i lite musik i öronen,för en snarkande Karl hör jag nog av På nätterna;) På väg till dagis så blev ju själklart sam kissnödig så stannade till och lättade på trycket! Och får se att stackarn fått en fästing! I naveln:( trodde dom jävlarna var döda, men tydligen så var dom inte det! Karin skulle se om hon kunde få bort den, annars får j göra det när han kommer hem! Ha en bra dag för det ska jag ha:)

Jonna tid

Samuel sover sen en tid tillbaka och j är över hos grannen och spelar! Så jag har lite Jonna tid. Ensam mamma söker är på tvn och efter det blir Det Hollywood fruar! Skulle vilja ha en godisbit men får nöja mig med min Loka! Ska fortsätta titta på lite tv! Ha en trevlig kväll alla.

plocka mossa

Vaknade av att de regna , nej tänkte jag direkt. Jag som skulle ut i skogen idag. Men nu när jag dukat av från bordet efter våran pannkaks lunch så skiner ju solen! Så ska ta en vända med min vän sugaren och moppsan sen beger vi oss ut och letar efter mossa till min bricka så ska jag köpa nya blockljus när vi går till affären! Har ju även tvättstuga idag, och dom dagarna brukar jag ha som pyssel dagar att jag plockar i hemmet och gör ordning , kanske ska ta och möblera om på Sam´s rum !
Nä nu har jag inte tid att sitta här om jag ska få ordning på allt och så tänkte jag att maten skulle vara eller stå klar på bordet när J kommer hem från jobbet, ska erkänna att de brukar ju inte ske i det här hemmet eftersom de oftas är han som lagar maten. Men ska göra ett försök idag tänkte jag och hinna med det!


Ser ut som han äter puré men de var när vi la upp de på tallriken pressad potatis med gräddsås!

Helgen

Söndagkväll och jag har inte bloggat på hela helgen! Men jag har inte ens startat datan,vilket har varit skönt! Har upptäckt nu att gud så skönt de är att inte ha någon fb , har ju inte haft den på ett bra tag nu tror de är 6 veckor. Jag har inte sagt att den är borta för alltid men för ett tag till iaf.

I fredags gick jag o samy upp på stan för att möta Tess och Leon. Vi hoppade på tåget till blge för att fördriva tiden medans våra karlar jobbade! Hittade ett par skor till mig och ett par till samy, vantar till samy byxor till J och en julklapp till gossen. Han hade även med sig sin plånbok så han hittade massa leksaker inne på BR , han var överlycklig kan jag säga! Kul att dom kan spara dom slantar dom får så dom får köpa de dom vill ha, man märkte att han uppskattade det!

I lördags så kom T och L hit vi gick ner på loppisen och kikade, jag hittade en duk för hela 5 kr till mitt köksbord och T hittade en jätte fin och stor spargris till L som han ska spara sina pengar i ! Fanns en hel del mera men vissa saker tycker jag är för dyra när de är loppis, de ska vara billigt ;)
Vi köpte även en god chokladkaka som vi tog med oss till smb och smaskade på i lekparken där. Gud vad bra den lekparken är, kan dom inte flytta den till ludvika så kan dom få våran ;) hihi!

Våran söndag har bestått av några timmar hemma hos mormor och ja inte så mkt mer han hänt i dag faktiskt! Medans våran kvällsmiddag stod i ugnen så började jag fixa o trixa lite i köket. Tog ner dom gamla gardinerna tog av duken från bordet och möblerade om. La på den "nya" duken och satte upp ett par hissgardiner som mamma köpt åt mig på vita novum och de blev bra men är inte riktigt nöjd med möbleringen,men ska låta de stå några dagar får se,för J tyckte att de var bra så lär väl lyssna lite på han också , de är ju inte bara jag som bor här! I morgon ska jag och samuel ut och plocka mossa och så tänkte jag även plocka lite rönnbär och ha i en av mina mjölkrukor som står på golvet i hallen, lite höst fint!
Nu är de sängdax här i huset för den minsta! kram på er och ha en trevlig söndags kväll.






Lite nya blommor till fönstret bara så kanske jag är nöjd ;)

8 september

Sitter här hemma och väntar på att jag ska kila i väg till bussen som ska ta mig till blg för en jobbdag med tjejjorna! S skulle ha gått till dagis men J ringde nyss och sa att han var på G hem för han hade fått feber så nu är de nästa i familjen som ska bli sjuk, men om vi alla i familjen får detta nu så kanske vi klarar oss senare i vinter. Man får ju hoppas iaf : )
S hade sin första knytte dag i går och han var så spänd och helt uppe i varv på morgonen och att få packa ner sittunderlag och macka var ju väldigt populärt kan jag säga! Han var så stolt när vi gick,tråkigt bara att de öste ner regn , men barn bryr sig inte om de så som vi vuxna gör ;)
Köpte samuel en röd och grå mössa i går inne på POP som jag hitta,den kommer passa väldigt bra till hans overall som jag köpt så vantar är de som han behöver sen är han redo för vintern! gud så skönt att ha allt klart! Det enda är ett par bättre skor nu i höst, tittade i går på skohuset men alla som var bra var ju slut såklart i hans strl :/ Så bara att kika vidare!

Nu ska jag svira om till ytterkläderna och pussa mina prinsar hejdå, får börja med den minsta för den stora var tydligen på elgiganten och tittade efter ett NHL spel. Och på tal om Hockey så är de stor sorg inom hockey världen just nu efter den tragiska flygolyckan som Stefan Liv var med i. han har gjort så mkt inom den svenska hockeyn genom åren! Vila i frid Stefan.



Var tvungen att ta ett kort på denna flugsvamp när vi var i skogen i helgen! Tyckte den var i fint skick hehe!

blingo

Har fått ett erbjudande att ha ett blingo party hemma hos mig! Och vad är blingo? Här kommer lite info för er som inte vet.

OM BLINGO!
Våren 2006 letade vi efter färgglada barnkläder som var tillverkade på ett miljövänligt sätt, det visade sig vara mycket svårt att hitta. Utbudet av ekologiska barnkläder var litet och och ville man dessutom ha färgglada ekologiska kläder var utbudet nästan obefintligt. Den allmänna uppfattningen om ekologi och ekologiska kläder ansågs var färglöst.
Denna uppfattning ville vi verkligen ändra på! Då startade vi blingo! Färg, form och funktion är ledord för oss samt vår ständiga strävan mot en tillverkning som är bra för både miljö och människa. Sedan första kollektionen har vi arbetat vidare med vårt koncept och utvecklat våra produkter. Vi vill att alla ska hitta något hos oss oavsett vilken stil man gillar.
Våra kollektioner innehåller mindre kollektioner som vi kallar koncept. Varje koncept är utformat efter en idé om en viss stil, ett tema, en färgskala eller ett mönster. Gemensamt för alla våra kläder är att de tillverkas av 100 % ekologisk bomull, håller hög kvalitet och att de passar barn och barns behov av rörelse. Kläderna säljs av våra duktiga säljare som gärna kommer hem till dig och visar vår ekologiska kollektion för dig och dina vänner.
Välkommen till blingos färglada ekologiska värld!



Skulle väl vara lite kul med omväxling och lite annat än bara meandi och se vad dom har att erbjuda. Samuel hade mkt blingo förut som jag har sänt vidare till dom mindre som S och jag älskade deras kläder! Jag gillar verkligen kläderna i år.  Jag frågar först innan jag bokar! Så vill NI komma ?? :)

God natt

Ligger här i sängen och ska sova! Är inte spec trött men lär vara utvilad i morgon så att man inte somnar i kassan på jobbet:) Nu på kvällen har jag haft Emelie här på besök, och Malin kom även hit en sväng,så vi kikade lite på idol! Och jag lär ju säga Att den där Alexander bard vad fan gör han där??? Dom hade ju klarat det utan honom, nej han gillar jag INTE! fy och blä. Annars idag så har vi inte gjort så mycket. Tagit det mest lugn och självklart har vi hunnit med alla vardags sysslor som städ tvätt och mat Och disk ja det som hör till livet när man har barn, ja det hör väl till även om man inte har det , men man kanske prioriterar lite annorlunda då! Nä måste kliva upp, måste ta en Ipren. Har så jävla ont i magen pga den där lingon veckan! Tänk om man kunde få en fri månad och ge bort den till en Karl så kanske dom förstod ;) hehe! Hoppas alla för en god natt! Kramar på er.

Ny mössa

God morgon! Köpte samuel en kameleont mössa i går som han kan ha nu i höst sen i vår såklart!


Nu ska jag sätta på spotify och ta fram skurhinken och göra rent toaletten,så roligt ska jag ha nu på morognen eller inte. Men de måste ju göras!

bilder

Här kommer vår helg i lite bilder!

Fredagsmys och en galen prins.


tyvärr inga bilder från lördagen.
Men på söndagen begav vi oss ut och letade svamp.











Och svamp hittade vi :) Det var bara dom små barnen som var med i skogen.
Dom stora grabbarna satt hemma och spela tvspel och tyckte att dom var jätte
stora som fick vara hemma själva, men vi var ju inte långt borta och dom hade
mobil hemma i fall det var något!
Sen ska man ju rensa svampen också,det tog ju sin lilla tid!

Innan

Efter vi rensat,så ska de torkas! Och man behövde ju lite energi så lite kladdkaka åt vi också;)
Så vi hade torkad svamp i hela köket!

Avslutar med en bild , på denna gård har barnen lekt hela helgen och man har knappt märkt dom,förutom när dom kommit in och sagt att mamma,faster eller pappa h*n gjorde illa mig:)



Nu ska vi äta lunch här på industrivägen!

Varför ?

Varför kan jag inte lägga upp bilder i min blogg när jag bloggar från mobilen? Orkar inte skriva nå i kväll, så lägger in bilderna på datan i morgon och skriver Om våran mini semester i jobsbo när jag sitter där! Kram och god natt på er.

Lördag kväll

Elsa och Samuel sitter i badet , sen hör jag bara hur Samuel skriker Mamma jag bajsar på mig , springer in lyfter ur han men han ej till toan. Så det blev en liten olycka på golvet!Mammas lille kille. Dom stora pojkarna o johan sitter uppe och spelar! Som att johan aldrig har gjort det förut! :) men nu har han ju en anledning . Har ju haft barnen idag hela dagen och det har gått jätte bra ! Är det så här det är att ha många barn så ska vi nog börja producera syskon åt sam the man :) hihi. Kul iaf att det är några som läser min blogg och jag läser era också ska ni veta. Har haft ett litet blogg uppehåll i sommar , har inte funnits tid att läsa men nu så har jag tid igen. Nu sitter Linda o jag och pratar om vi ska åka och gosa en veckas bebis! Mys!

Vilka ?

Ligger här i sängen och tjålar skit med svägerskan och har CSI på. Och så blev jag och tänka har jag någon där ute som ens läser min blogg??

Jobsbo

Då sitter man nere i lindas kök och går igenom lite kläder så nu har Samuel fått lite Perfekta dagis kläder eller vad man ska säga. Visst får Samuel ha vad han vill på Sig ,men brukar tänka lite vad han sätter på sig för inte så kul att sätta på han en ny favorit tröja Så äter dom eller ritar så blir det fullt i fläckar så är det förstört. Eller som när dom har sina ute dagar då vill Jag att han har bekväma kläder. Men bara för att jag kallar det dagis kläder så är det ju inte för litet eller trasigt Fula eller så. Men barn ska Kunna få vara barn leka mÅla spilla utan att behöva bli ledsen över att nya tröjan är trasig. Och sen kan man ju sälja eller ge bort mkt av det man har om det inte är fläckar på det . Aja nog nu om det:) Barnen sitter uppe och tittar på film och har fredags mys och jag lär ta lite medicin för mitt öra och min hals Börjar göra ont, men får ju skylla mig själv som inte kan vara still och vila mig frisk, har inte den ron i kroppen. Nu ska jag svira om till sockor av med bröst hållaren på med linne och pyjamas byxor, super skönt! Hoppas alla får en mysig fredag.

Fredag

God morgon på er där ute! Jag och Samuel har tagit med oss Täcket ut i soffan , det kallar vi mys:) ska försöka blogga Från mobilen , har aldrig gjort det från den nya. Känner mig lite bättre idag, men inte helt kry men har man barn Får man inte känna efter så mycket. Det var Ju torsdag igår och då hade vi taco mys i stället för i kväll. För efter lunch åker vi mot byn och hem till Linda , jag ska Ha alla barn i morgon medans hon jobbar , var meningen Att johan skulle vara med men han måste jobba. Så ska ge dom snäll medicin som Innebär en stor godispåse, Hihi så dom inte gör slut på min sista energi. Ska vila lite till här med prinsen , innan Emelie och barnen kommer. Vi ska göra lite Ärenden innan jag åker mot byn.

Hagel

Vad hände ?? :)
Hade precis torkat av bordet och stoppat in all disk i maskinen. Sa till Samuel att jag skulle ta in mattorna från balkongen. Lägger på mattorna och hela himlen öppnar sig med HAGEL! Solen lyser jätte fint och tittar man över huset mot ica så är det blått på himlen! Samuel tyckte de var jätte skoj, men vart kom de i från?



Nu ska vi iaf göra oss ordning och gå till mamma en sväng, skönt att komma ut en sväng även om man inte mår nå bra!

RSS 2.0