Sthlm.

Brukar aldrig gå upp denna tid, men idag så ska vi ju åka ner till sthlm och gå på begravning :( Älskade Sven som har lämnat oss !
Ska gå in och väcka J snart , han ligger där inne och sussar så sött. Har satt på kaffe och tänt ljus här hemma , lite mys pys på en tråkig dag !
Hoppas alla ni andra får en toppen fredag !!

Soligt väder idag.

Idag har de ju varit helt underbart väder . var ute och gick på fm super skönt i solen men kyligt i skuggan. Gick förbi villgott och mötte emelie hon var där med Sebb , mattias kom med Melina så samuel och hon fick leka och jag snosa bebis ;)
Det står på aftonbladet att plusgrader är på ingång och att nästa vecka ska vi få fint , wiihoo säger jag om det!! Även om snön har sin charm men nu är jag less på den..
I morrn ska jag iväg och handla massa för här ska de bakas när S har åkt till mamma , han ska sova där eftersom vi åker 06.30 till sthlm på begravning på fre och på lördag blir de kalas här. vi ska fira Mig som fyllt år och Johan och sen elsa som fyllde1 år igår. Bättre att slå ihop allt eftersom vi blir borta hela fredagen så skulle vi ha åkt o fira Elsa på lör så skulle alla ha kommit hit på sön när J fyller så 2 flugor i 1 smäll kör vi på.!

Ne om man kanske ska ta sig ett bad , älskar vårat badkar vi fått! Ska ju iväg och äta med alla brudar från Lindex i kväll och så ska vi bowla . Alla kommer att få sig ett gott skratt kan jag redan lova er ! Jag har inte Bowlat sen oj ja du jag vet inte när , tror de var när jag gick på BF i ettan eller tvåan.! Har ju bowlat på WII men de är ju inte samma sak precis.
Tjolahopp.

Ett loka tips lär jag ju ge er ;)
Den nya lokan krusbär/päron iskall ska den vara .. SUPER GOD min nya favvo..
(lånad google)

JAAAA!!!

JAAA!!!! Vi har fått en dagis plats på biskopsnäset , Lena ringde nyss !! JIHAAA..

Söndag.

Då var ännu en vecka snart slut ! Och hur har helgen varit heöt förjävlig enligt mig. Inte kunnat vara ute någonting och lekt eller gått! Gick till ICA själv i går och skulle handla lite men fy fan vilket skit väder blåste as kallt och snön yrde omkring. tur att jag lämnade samuel hemma för de är nog inte så bra för dom små att vistas ute! Det brukar ju var slask nu ju eller iaf börja bli varmare , men J sa i går att förra året var de också mkt snö så allt är väl förskjutet! Nu vill jag ha vårkänslor som jag hade förra söndagen när vi var ute och gick i 2 timmar med E och S .

Mamma ringde , vi ska ta en vända till dollar och kika lite så man iaf gör något för man kan ju inte städa dygnet runt,sen tror jag S skulle baka så vi kanske går dit för en gångs skull på fika nära o bra hihi. så vänta inte 2 år till sommaren blir bra ;) ! Måla lite framåt em ska jag nog göra .. undra om hatthyllan ska få lite färg?!

Ne nu lär jag ta något och stoppa i magen. Ha en bra söndag alla så bjuder vi på denna "normala" bild på oss!

lördag..

Igår var de P-möte och ni kan aldrig gissa vilken fin butik vi kommer att få här i ludvika ! Den första butiken i sverige som kommer att ha den inredningen som vi kommer att ha ! åhh längtar till den 25e mars nu !! :)
Efter mötet gick vi o bada med emelie o melina gud så skönt de var så avslappnande de var och behövligt! vi tog en lunch på stan efter på china men tyckte inte nå de var vört pengarna så tur de var trevligt sällskap. Åkte med mor , bror och hans tjej till blg och var inte hemma fören 19.30 på kvällen så 21.30 då sov jag och vakna 08.30 idag gissa om jag sovit gott och är utvilad idag ...

När jag kom in idag så såg jag att jag har fått en anonym kommentar en "elak" sådan vilket jag blir irriterad över. Våga stå för de DU skriver om du ska skriva något !! Så du kan ju stiga fram och säga vem du är... så omoget! Och ett svar till dig.. betala mitt körkort så tar jag de gärna nu och inte väntar tills jag fått ett fast jobb!!

så här skrev den personen som inte vågar stå upp för sig själv..

om du nu hade haft ett körkort så hade allt varit mycket enklare.. att du vågar sitta och klaga på att barnomsorgen inte bryr sig. du har/hade ju en plats i håksberg?! skaffa körkort för fan! samhället kan inte anpassa sig efter dig och dina behov, DU måste anpassa dig precis som alla andra!

Nu ska de göras lite saker här i hemmet och laga lite lunch.. Skulle ha fikat med sofie , men så blev de nog inte såg ut som hon hade fullt med fikat på annat håll :)

Torsdag.

Torsdag och veckan lider ännu mot ett slut ! Veckorna verkligen rusar förbi, men just nu gör de inget för då blir de snart vår :D och de vill jag verkligen ha nu. men de känns som att den är långt borta. Dom säger att ett snöoväder ska slå till i helgen och de vill jag inte de räcker med den snön vi har ! trött på snön nu vill ha lite vår känslor i kroppen så som de var i söndags då bubbla de om mig av lycka! :)

Idag har vi bara tagit de lugnt här hemma och inte gjort mkt mer än att dammsugit och ätit lunch. J är och jobbar och de känns skönt tycker jag . så man får längta lite och hinna sakna .. nästa vecka blir han hemma sen börjar han jobba på ABB för han fick jobbet 2 skift :D jippie grattis till han ! Och på Lindex börjar de verkligen hända saker och de kommer blir så BRAA! i går när jag jobba så blev dom klara med nya lagret och rivit en massa väggar och toalett ,dekrum och nya kontoret är snart klart !! 25 mars är de inviging och öppet till 20.00 !

Ne nu ska vi göra oss klara och gå ut en sväng och så ska vi möta upp mamma och in o kika på Vitt o Vackert. i morrn blir de bad med Emelie o melina och en sväng till blg på em..

GALEN PÅ DETTA!!!!

Då satt man här snön vräker ner, hur mkt snö ska vi få och hur mkt finns de ??

Idag är jag på så dåligt humör , ni kanske tycker de är väl inget att vara irriterad över de är så de fungerar . Men idag upptäckte jag vad en dagisplats just nu skulle behövas .. Ska jobba idag börjar kl 14.00 och johan är o jobbar och slutar 16.00 och mamma slutar 14.00. Så Emelie erbjöds att ta samuel om vi gick till villgott o lekte en stund så kunde jag gå till jobbet 13.40 och mamma kunde komma dit o hämta han 14.10 så då hade de handlat om 30 min passning. Men neej då är Villgott stängt just idag !! GAAH!! Så nu ska man klä sig, gå i detta väder de är väl inte ens plogat lämna samuel vid E och sen gå in till jobbet , kommer ju fan vara skit svettig!! :(
Ringde barnomsorgen, men hon är sjuk förra veckan var hon ledig . förra veckan fick jag prata med nån wallman men hon kunde inte hjälpa mig för de var lena som hade hand om de fast dom är 2 st som jobbar med de.? hallåå? Idag fick jag prata med hon igen men hon visste inget tog mina uppgifter o skulle be lena ringa mig när hon kom tillbaka men när visste hon inte heller .. 3e gången jag lämnar ett meddelande med mina uppgifter på o aldrig nån som har ringt upp mig, har gått 5 mån nu och inte hört ett ljud om plats ... jag behöver en NUUUUU! Och samuel behöver också det !! börjar märkas.Eller man kanske måste fixa 2 barnvakter på en o samma sag för att kunna jobba?. Ne ska göra mig klar o packa väskan åt sam o bege mig ut i detta väder. Ha en bra onsdag alla!

16 Feb

Då har man gjort lite nytta här hemma , vilket känns bra ! Satt upp nya gardiner i köket men blev inte nöjd alls så ska gå ut på jotex och kolla om dom har några som intresserar mig :) Men dom som sitter uppe nu får sitta tills jag hittar andra ! Hade Röda innan o alla sa att jag hade jul gardiner men man kan ha röda fast de ej är jul :) Tog mig ett bad så här mitt på dagen och de var så J*vla skönt måste jag säga , fy typiskt(som samuel säger i stället för fan) vad jag älskar att vi har fått ett badkar. Samuel tog ett litet dopp efter mig medans jag satte på mig lite spackel. Så nu ska vi väl gå i väg och handla lite mjölk, för samuel hade nästan inge kvar !
Ikväll blir de hockey med Nofie, Erik ska spela så måste ju ner o heja!



15 feb

Då satt man här hemma i soffan efter en lång dag på jobbet . Samuel sover och Familjen annorlunda står på här hemma! Idag skulle jag ha ägnat hela dagen åt att byta gardiner dammsuga torka golven och göra ordning våran fina vita byrå hämtat i går .Och så skulle emelie melina o sebb komma, Men så blev de ej, så får ta de i morgon i stället ! :)
Är helt slut i kroppen o knoppen, har fyntad ombyggnadsrea på jobbet. En FIX vinterjacka till nästa vinter för 99 kr ,skulle köpa fleece fodrad regnjacka till elsa men då skulle johans mamma fixa de i stället också den kosta 99 kr. 2 st body till Sebb 19.50 st och lite till mig ;) Gud de kommer bli så fint med den nya butiken o de nya lagret när de väl är klart , kommer bli en helt ny butik, proven ska bytas plats nytt golv väggar o tak ..
Ne nu ska jag fortsätta o titta sen blir de spårlöst.

Alla Hjärtans dag!

Idag är de söndagen den 14 feb vilket innebär att de är alla hjärtans dag !
I den här familjen gav vi varandra en STOR kram och en Puss och sa att vi älskar varandra ! Inga presenter här inte, mkt gulligare och man blir mer glad om man bara får de som en överraskning när man inte är beredd på de och mer uppskattat är det ! Men tycker abslout inte de är nå fel att ge bort en gåva på en speciell dag ! :)

Går dagen var jätte bra , och TACK TACK Emelie och Stefan för eran fina present , den var den BÄSTA ! men de kanske ni såg eftersom jag börja gråta :) Sofie och eric kom över på lite middag och en Wii kväll, och jag o S vi var ju bäst vi körde 6 matcher i bowling med E och J i ett lag och jag och S i ett och vi vann dom 5 första matcherna,tillsut så lät vi dom vinna den sista så dom inte skulle vara allt för ledsna och sova oroligt :D tack alla som var med mig på min dag .. !

Nu ska jag göra mig klar och invänta S och E , vi ska passa på att gå ut o gå i solen när den är framme..

Ha en bra alla hjärtans dag!

Idag är de min dag o många andras.

JA idag för 24 år sedan så föddes en Liten flicka på Gävle BB ungefär denna tid på dygnet 9 dagar efter sin BF vid namnet Jonna Charlotta Thörn !
Idag är hon en mamma en sambo en vän och en lillasyster och storasyster faster men ej moster och trivs med de! :)

Grattis så mycket till mig själv på den stora dagen !


Bjuder på denna bild på denna speciella dagen :D haha

Fredag .

Då var de redan fredag .. Gud tycker denna vecka har gått lika fort som alla andra !
Ikväll ska vi Brudar och grabbgänget i väg på hockey, super kul ! Annars vet jag inte vad som händer idag på dagen?! De behövs köpas hem mjölk hit så kanske slänger upp samuel på bobben och går ut en sväng medans pappan i huset sover, han gick nog o lade sig vid 4 halv 5 tiden i morse för han kunde i sova :( mkt nu!

Ne ska lägga mig i badet för vaktmästaren fixa ett mindre badkar i går då de första inte passa :) och sätta på en film till gossen. Gud så sköönt med ett fredagsbad ;)
blev inte så mkt skrivet men..


20100211

Fy bubblan säger jag bara ..
Varje gång jag har sovmorgon blir jag väckt kl 09.00 eller tidigare. Känner folk på sig att jag har sovmorgon och vill sova ut ? ? :) Grrr.. . Låg iaf och drog mig till 09.40 hoppa in i duschen och stod där en stund, precis när jag kliver ut så ringer de på dörren och hoppar högt . Jag och Johan tittar på varann och undrar vem kan de vara ? Jo vaktmästaren kommer hit med ett badkar =D vi blir överlyckliga och spec Samuel som älskar att bada..
Men lyckan vara i kanske 5 min, då kommer han o säger att de var för stort och inte passar =/ AAAAAH!! Hoppas han hittar ett mindre..

Idag ska jag jobba, och jag längtar verkligen för de var ett tag sedan nu!
Ne om man ska fixa sig innan VBÅ börjar .. .

Bjuder på denna bild :)


20100210

Igår var Johan på Intervju, dom skulle höra av sig i veckan eller början på nästa om han får de eller inte , en till skulle dit idag ! Men han sa att de kändes bra iaf och hade sagt att han ville ha de ... Emelie O de var tydligen där din mamma jobbar : )

Undra vad vi ska göra i dag mer än att hämta riktiga halstabletter till pappan här i huset hans hals har typ vuxit igen på han ! Kollade på Vinterspelen i går fan de var ju bra ju, underhålling! var längesen dom visa något bra på tvn tycker jag, är ju bara skit jämt .. och såg att 4an ska börja med nå liknande som arga snickarn. härm apor :)

Ne nu blir de frukost sen ska vi se vad vi ska hitta på. Villgott kanske om de går att gå ute annars får de väl bli pulkan..
Tjing tjing ..


En seg dag!

Sitter här hemma , tycker denna dagen har gått så segt ! Känns som att tiden har stått stilla ! Tur att Sandra kom förbi för henne har jag saknat ! Och glad blev jag att vi fick prata lite och nu håller jag verkligen tummen för henne! Emelie och Sebb kom förbi och umgicks med oss så att S skulle få sova ! och gud vad jag Gillar den bebisen han är verkligen något spec för mig ! tänk att man kan känna så för andra barn!
Sitter nu här i soffan har myst med gossen och en film i väntan på att J ska komma hem från ABB, hoppas han kommer med glada besked och säger att de gick strålande .. Sofie har fått mig att titta i HM katalogen också, jag som inte gillar dom bara åt samuel , men nu har jag hittat lite smått o gått ;) så får se hur jag gör eller om jag ska kolla på jobbet först ! :) Jävla dig sofie :P

Måste ju ha begravningskläder också till både mig o J , HMM ! ?

Förresten , Hur ska ni fira alla hjärtans dag ? Vi ska nog bara äta god mat och mysa till en film och fira min födelsedag o alla <3 dag samtidigt!

Ne nu ska jag gå och förbereda lite mat , Tobbe skulle också äta här tydligen. När johan börjar jobba igen, gud så skönt de kommer och bli :)
Ha en fortsatt trevlig tisdag.


Solen lyser !

Solen lyser så fint i snön men lite kallt är det men de gör inget för man får lite vårkänslor i kroppen när man ser att solen tittar fram ! men vi är ju snart i mitten på feb så de är ju inte så långt kvar till våren, åhh så skönt de kommer bli. Slippa alla kläder som ska på och slippa frysa :)

Emelie och Sebb kom hit och väkte oss 08.50 så vi har myst ltie här på morgonen! :) var över dit i går och kollade på en film eller ja de blev mest en massa prat men filmen stod på och vi titta lite då o då..
Idag kommer mamma och hämtar oss  ska hem dit en sväng på em, samuel ville så gärna åka dit de var längesen nu ! J är lite sjuk här hemma så då åker vi så han får lägga sig ner och vila lite ! I morrn ska han på intervju på ABB så jag håller tummen att han får de jobbet . Han har ju gått hemma sedan 23 dec nu . !
Ne ska ut och duka och skära lite grösaker idag blir de ost och skinksås och pasta ,hoppas de är gott har aldrig ätit de =S



En vit söndag ..

Ja då var denna söndag snart över ! vi började söndagen med frukost i soffan och bara mös. Klädde på oss kläder och gick ut i solen och åkte pulka vilket var helt underbart. Tvättat en massa har jag också hunnit med men nu när jag hämta upp den var inget tort :( skiiiit...

I sommras fick jag eller samuel en växasäng av mitt hjärtegull Sandra eller kanske var Luke som gav bort den ;) Och den har jag hållt på med hela dagen i dag så nu är den vit och jag är mer än nöjd med den!Så FIN :) jag fick en pall när jag var liten som samuel nu har fått tagit över som han har med sig överallt i hemmet när han ska göra något, den blev också vit, även vårat köksbord fick ett lager !! Ne lär väl ta tag i tvätten och hänga upp den så den torkar !
Sen Kommer Emelie och Seb hit och leker medans karlarna är över hos Famlan och Kollar på fotboll!
Hoppas eran söndag har varit lika bra som vår ..

Samuel gör en läskig min ...

Äntligen åkte han ur.

JAAAAAAAAA ! Rabih åkte ur let´s dance .! :) jag gillar inte den människan, har aldrig gjort tror jag inte vad jag minns iaf !
Idag är de Lördag ja lördagen den 6 feb, vart har början av detta år tagit vägen? Nästa lördag ja då fyller man 24 år tyckte nyss jag sa 21 och då var jag gravid i v24 tror jag ?!?! ja tiden susar verkligen i väg !

Ska väl börja med lite lunch här om ett tag , sen ska vi göra oss klara för vi sitter i morgonrock och myser hela famijen.. Så ska vi bege oss till Emelie och ha Seb och Melina så Mamman i huset får gå på Avatar med S för dom visar den för sista gången idag .. Sen i kväll är de ju melodofestivalen,så då lär man ju äta nå gott och titta på de för de är ju tradition.



Kramar!

100205

God morgon på er ! Idag är de fredag och vad denna helg har att bjuda på vet jag inte . Film och bara mys tror jag ! Funderar på att både lör och söndag klä mig i mjukisar och bara vara :) tänk vad skönt .. Ska kanske vara barnvakt i några timmar på lör men de stör nog inte dom att jag är de i mjukisar .. hihi..

Förresten, hur mkt kaffe i veckan går de åt hos er ? Här köpte jag ett nytt paket i mån em och de var slut i går.. så här går de typ 1 ½ i veckan, de tycker jag är mkt .. Lika med tvspel de står jämt på här, och sporten både fotboll o hockey håller på att bli galen här i bland .. Önska jag hade en tv i sovrummet, visst kan vi fixa en tv in dit med då får jag inga kanaler , men samtidigt vill jag inte ha en tv där inne :)
Tänk om du var Ledig i dag S då kunde vi spela WII ..
Ne nu ska vi göra oss klara att gå till villgott och möta emelie,melina och seb.
Ha en kanon toppen dag ..
Kram

God natt gott folk..

Då var de dax för sängen , ska bli så skönt! Hoppas man får sova denna natt, samuel har haft sådan probelm med hostan ett tag nu och jätte roslig i lugnorna .. Har nyss kollat på en jätte jätte bra film som var baserad på en verklig händelse den hette The Blind Side med Sandra Bullock, kan rekomendera den till helgen med lite snask till ;)

Imorrn blir de att gå upp till villgott och leka lite. Ska möta upp emelie ,melina och sebastian där.
God natt .. Kramar!


4 feb .

Redan torsdag , var har denna vecka dagit vägen.
Igår så åkte vi hem till emelie och var där nästan hela dagen och lekte . de var massvis med barn och mammor vilket var super duper kul. Kul för barnen när dom kunde härja av sig och inge bråk heller kors i taket och för oss mammor att prata av oss lite . Har nyss varit till affären och handla och samuel skulle följa med men fick stanna hemma och de är jag glad över för de gick knappt att gå dom har ju inte plågat ! Nu står J och steker pannkakor och E och S är på väg hit på lite lunch..
Tänke gå ner till ishallen sen de är allmänhetens åkning. får ju passa på att göra något nu när de är skönt ute. helt underbart väder har vi idag, fattas bara solen.
Ne nu ska jag vispa lite grädde .. ha en kanon bra dag ..

Och tack Sofie för hjälpen med bloggen..

:´(

Då var de 1 feb och den starta med en bra natt(utvilad) men en tidig morgon och massa gnäll av gossen. Johan gick upp vid 11 för han skulle i väg och träna men så blev de inte :( utan hans far ringde och sa att farfar dog i natt av en hjärtinfarkt :´( vi får se det posetivt att dom var här i helgen och hälsade på så allt har nog sin mening .. men de bara kom. så idag är de en ledsen dag här hemma .. tur man har lille gossen iaf ..

Annars så är de bra med oss, helgen har varit toppen. I fre blev de lite cider och folkan och lördag mysdag med nära o kära och avslut med en film(my sisters keeper,en jag kan rekomendera) med S,E och S och E och Johan såklart .. mycket trevligt och jag är glad för min väns skull för de som har hänt henne :) good luck och de är såå KUL ! sen har jag en önskan som jag hoppas blir sann, jag håller tummen S och de vet du,allt skulle bli så kul o bra då om de blev så.. hihi ..
söndag bestod av loppis vilket var jätte trevligt , så nu blir de att samla ihop mer saker till den som ev blir i mars! jag o Emelie stod brevid varann och vi fick ihop en hel del. och med tanke på att vi nästan bara hade barnkläder för 10kr/st..

Ne nu blir de att handla och sen hem till älskling och bara finnas här för han.. Och sven , en helt underbar man vila i frid ! <3


RSS 2.0