20110329

Sitter här vid datan och tittar ut och ser att solen lyser så fint på himlen vilket är bra för då kanske snön snart är borta igen, för nu vill man ju inte ha nå mer snö utan sopade gator och vårskor och tunn jacka och höra vesporna vina på gatorna .. Då är de vår! :)

Har som sagt bara jobbat jobbat och jobbat men kul har de varit , är ju mest i blg på kupolen nu och jag trivs verkligen jätte bra där så det gör mig ingenting att få sitta och åka men de känns efter 10 dar med en ledig dag så måndagen och tisdagen har jag inte gjort allt för mkt kan jag säga mer än de nödvändiga i hemmet .. Är ledig tills på torsdag vilket är lite skönt så man hinner åter hämta sig efter dessa intensiva dagarna ..

Jaha i helgen då? vad gjorde vi då. jo jag jobbade ju som sagt men man hade ju några lediga timmar .. På fre direkt efter jobbet så tog jag och frida oss ett glas vin på after work och så gick vi ner o dansade och gick hem för vi båda skulle ju upp på fre .. På lördag efter jobbet så hjälpte min bror och hans tjej mig att handla hem lite mat så 2000 slutade min storhandling på TACK för hjälpen! så nu finns de mat i kylen för ett tag iaf ;)
På kvällen var de ju dax för Earth Hour. Och självklart så stängde vi av strömen på huvudströmen och tände ljus och tog fram yatzy och spelade. Samuel var med och var vaken och han var kung på ytazy kan jag säga han fick yatzy 2 ggr :D Vi har stängt av strömmen i 3 år nu.. Kan man göra något för miljön så tycker jag att man självkalrt ska göra de och släcka en timme och bara mysa och umgås ,de handlar ju liksom om våran framtid och våra barns framtid och barnbarn och barnbarnbarns ! Alla kan göra något!

Nu ska jag hoppa i träningskläderna och gå upp till måbättre och köra ett afropass, skönt ska de bli..



Kommentarer
Postat av: Emmy- Mamma till Jack och Link



Afropass???

2011-03-29 @ 18:05:09
URL: http://artanimagen.blogg.se/
Postat av: sofia

Kändes lite svårt att bära med sig bebis upp på ett berg i kolsvarta skogen.. men det var supermysigt ändå!



haha ja jag hörde att han var en riktig hejare på yatzy ;) söt!

2011-03-29 @ 20:48:05
URL: http://sofiaand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0