Johan

Tänkte bara visa en bild på hur det ser ut i mitt hem för det mesta om det inte är fotboll eller hockey på tv:n! Så kanske ni förstår att jag vill ha större så han får ett "eget" rum! Hans headset kostade 1500 och han hör inget när han har dom på sig, som för det mesta är ganska irriterande! Men ja han är ju kille så... Nu klagar jag inte ville bara dela med mig :)


Kommentarer
Postat av: Sandra - mamma till Molly

Haha, han får sätta sig inne på toan ;)Jag är glad över att de inte tog dagisfoton, alltså enkilda på Mollys dagis för bilderna hade säkert inte blivit bra plus att de alltid ska vara så stelt på bilderna. Vi var ner på stan och fotade när en barnfotograf var där under helgen. Bilderna blev underbara och Molly sitter i en lite plåtbrandbil, på en pall och står mot en stol.

Vi fotade på Villgott förra hösten och samma fotograf fotade här i Falun på familjecentralen i våras, också jättefina bilder! :D

2011-11-02 @ 22:11:50
URL: http://surrovich.blogg.se/
Postat av: Tessa- Mathilda & Melvins mamma

Ja våra elräkningar på vinterns e mindre roliga.. Har ju bara haft direktel (plus en jävla värmepump, men den värmer bara rummet den sitter i, å knappt de)

Så de har legat på mellan 8-9000 i månaden :( när de va som kallast.. Å mellan 6-7000 när de varit mer "normal" vinter...

Roligar räkningar finns ju ;)

2011-11-03 @ 08:56:14
URL: http://tessa84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0