Solen lyser !

Solen lyser så fint i snön men lite kallt är det men de gör inget för man får lite vårkänslor i kroppen när man ser att solen tittar fram ! men vi är ju snart i mitten på feb så de är ju inte så långt kvar till våren, åhh så skönt de kommer bli. Slippa alla kläder som ska på och slippa frysa :)

Emelie och Sebb kom hit och väkte oss 08.50 så vi har myst ltie här på morgonen! :) var över dit i går och kollade på en film eller ja de blev mest en massa prat men filmen stod på och vi titta lite då o då..
Idag kommer mamma och hämtar oss  ska hem dit en sväng på em, samuel ville så gärna åka dit de var längesen nu ! J är lite sjuk här hemma så då åker vi så han får lägga sig ner och vila lite ! I morrn ska han på intervju på ABB så jag håller tummen att han får de jobbet . Han har ju gått hemma sedan 23 dec nu . !
Ne ska ut och duka och skära lite grösaker idag blir de ost och skinksås och pasta ,hoppas de är gott har aldrig ätit de =S



Kommentarer
Postat av: Tessa

Ett nytt boende som ska öppna för ensamkommande asylsökande barn.. Men har inga förväntningar på att få de för de finns såååå många LASade i kommun, så de går nog till nån av dom..

2010-02-09 @ 13:11:06
URL: http://tessa84.blogg.se/
Postat av: Tessa

Japp!!

Ja de lä behövas..:)

2010-02-09 @ 16:21:29
URL: http://tessa84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0