090929

Oj nu var de längesen jag skrev något här .. men jag har inte orkat även om jag setat vid datan och kikat runt på alla bloggar så har jag inte skrivit nå själv , men så är de väl ibland ..
ja vad har hänt i denna familj då? vi har varit på kopparbergs marknad och shoppat loss och när vi ändå var i dom trakterna så åkte vi och hälsa på moster i nyhyttan och hon hade massa valpar så himla söta och samuel bar runt på dom stackarna och bara gillade läget :) Johan han var kvar hemma och umgicks med sina vänner för han vägrade att följa med och trängas bland allt folk ! Men på söndag fick jag med han till blg iaf,vlket jag inte trodde ! där blev de lite grejer, köpte jeansleggings som jag inte alls gillar ,ett par stövlar ,vanliga bomuls leggings en tröja . och samuel fick bilar och en cars tröja  m.m =) och johan fick inget jo en macka på subway :) men de var ju inget som passa han, han gillar inte att köpa kläder han bryr sig inte vad han har på sig .
har ju lovat en bild på nya frillan som jag börjar vänja mig med nu ska bara färga en gång till!
ne nu ska jag bädda ner samuel ,han ska se björnbröder han har lite feber så natten till idag så har vi knappt sovit något jag skulle upp kl 06.00 till jobbet var skapligt trött när klockan ringde !
Kramar !

Klippt av mig allt hår =)

Då var de lördag morgon och vi har ätit frukost här hemma och jag inväntar att Lena ska komma och klippa rätt håret lite som vi klepp i går, ska bli lite kortare på ena sidan sen ska jag nog vara nöjd ;) känns lite ovant kan ju säga men man vänjer sig, kommer väl bild så småningom...
sen i dag blir de att gå på kopparbergs marknad, jag älskar att gå där bland alla människor och stånd !
ne har inte tid att sitta här lena kommer om 20 min och vi är inte ens klädda i kläder här hemma utan springer runt i morgonrock ;) mysigt värre...
kommer en update sen och ett kort .. !
Kram på er alla i den mysiga höstsolen!

GUD SÅ KUL !

Gud så kul att Ikea ska öppna i blg, även om de är ett tag dit så kommer de att komma iaf =D
de blir de första ikea i dalarna om jag inte har helt fel nu :S Nära kupolen allt också ,precis i början så man inte slipper åka runt och krångla =D


090923

Onsdag i dag och dom sa att solen skulle kika fram men de ser lite dåligt ut med de! den kanske överraskar oss på em när vi ska leka av oss i lekparken med dom andra barnen! nu på Fm ska jag och sam bara mysa här hemma och ta de lugnt och bara njuta ,inget stress!
Gud samuel har blivit så duktig att borsta tänderna, han har jämt hatat de så de har varit en kamp varje morgon och kväll men nu äntligen har de vänt (peppar peppar) han fick vara med och välja sin egna tandkräm när vi var och handla ,de kanske var därför? blev kanske lite roligare då :) Ne nu ska jag hoppa i myskläderna och mysa ner mig i soffan och kolla på barnprogram med samuel sen ska vi nog bygga lego med hans blixten mc queen lego!

De är lite tråkigt att skriva när ingen kommenterar,men man kommenterar kanske inte för att de är tråkigt att läsa !

Speglar till salu =)

Idag var de dax att ta kort på dagis :) så kul ,så nu längtar jag tills dom kommer ! efter de gick vi med sandra och oscar hem till dom och fika lite och sandra bjöd på lite lunch ! tack .. sen gick vi hela vägen hem igen så idag har man iaf fått röra på döfläsket ! de behövdes kan jag säga..
har ju vunnit lite saker på tradera till hemmet de ser inte så fint ut och folk tycker nog de är skit men när dom väl kommit hem till mig så kommer de bli så fint och bra till mina ideer som snurrar i hjärnan min..
har 2 speglar till salu om någon är intresserad så hojta till!

Till Salu :
Krabb spegel från IKEA 120 kr för 2 st , nypris 129 kr st..

Dessa är mina saker jag vunnit på tradera .
en låda att ha brevid tvbänken att ha tvdosor i !

En tavla som jag ska ha på min vita tavellist !

Och en Hare ;) den ska jag sätta i en krans som jag hittat i en affär.. ja får se hur de kommer bli,jag hoppas ju att de blir bra ..

Ne nu ska vi käka lite kvällis jag och sam, Johan är på elgiganten och köper ett Ps3 förstår mig inte på han. Han hade ett xbox 360 men sålde de och köpte ett ps3 när de kom, men bytte in de efter ett tag mot ett xbox 360 elite,och nu vill han ha ett ps3 iaf så han kan se sina blu-ray filmer, ja jag säger då de !
Puss o Kram

magsjuka??

Söndag och jag möttes av en spya i morse :( Johan gick upp med samuel när han vaknade så jag fick sova lite vilket var skönt,eftersom J lurade ut mig mitt i natten ,när kl var 00.20 så åkte vi ut till E och åt kokosbollar och tjåla lite gojja och gav lite råd ! vilket var mycket trevligt och uppskattat! så tillbaka till i morse då johan gick upp med samuel, så hade han bajjat i sömnen och efter han varit vaken i 5 minuter så spydde han lite ,men johan tänkte nog inte så mkt på de utan gav han lite frulle som vanligt och nu blöja . så vakna jag och jag sov ända till 10.40 så skönt. samuel kom till trappen och sa hej mamma och log och så kom frukosten upp och de stank och de var inte lite heller :( stackars vän.. åkte till affären och köpe proviva och grejjer till han, och han har inte spytt nå mera men lite lös i magen är han , så jag vet inte nå vad de kan vara ?? magsjuka ?? njaee... får väl se vad som händer nu på em..
annars så har jag jobbat och de har varit kanon mycket folk på jobbet och hur kunderna beteer sig är ju helt otroligt nästan som blir lite arg, river och sliter i kläderna ,slänger kläder hit och dit som att de vore deras sista pengar och shoppingdag! hade också en kund som handlat trosor som hon kom tillbaka med för hon ville byta men dom var inte plomberade och då får man INTE byta men de säger ju sig självt,och hon ville inte lyssna på mig så jag fick hämta en kollega så till sluta röck hon åt sig dom gamla trosorna och slängde varorna på disken och gick sin väg,och vi frågar ju alltid om man är säker på strl de sitter liksom i ryggmärgen.. men men de finns då folk till mycket och lite till! Åhh vi har så mycket fint nu så de är sjukt vill liksom ha allt :) men de går ju tyvärr inte.. har bestämt iaf att samuel ska få en FIX overall och ha i vinter dom har fått jätte bra betyg!
Ne nu ska jag betala lite tradera vinster sen mysa i soffan som är klädd med handdukar ifall de skulle bli nå mera !
Ha en toppen söndag och ni får ju inte missa att titta på Ensam mamma söker i kväll kl 20.00 ! :)
Tjing Tjing!

090917

Då satt man här i sin ensamhet med datan i knät! Idol är snart på tv alltid lika roligt jag gillar nu när de är uttagningar alltså vissa måste ju skämta med juryn när dom går dit och tror att dom kan sjunga men de är falskt som en kråka .. men de är ju tur att vi alla är olika!

Jag och samuel tog en promenad idag in till stan för att möta Johanna och Wilma på villgott,vi var där en stund och käkade lunch men vi gick rätt fort för de var bara bebisar där så vi kände oss lite i vägen, men lekparken är ju också rolig ,får ju passa på innan de blir allt för kallt för att sitta där och innan snön kommer..
Mamma ringde och ville komma ut på en kaffe och havrekaka som jag bakade igår men var ju tyvärr ej hemma men hade med mig lite in till stan så vi gick förbi henne i stället, samuel fick massa bilar som han kan leka med när han är där.. Han ville kolla på bolibompa hos mommo och mysa med henne , men jag blev nästan lite arg när jag såg dagens barnprogram ,först var de gudar och någonting mera de handlade om tors hammare och sen blev de nå annat skit sen när de blev något som samuel fastnade för så varade de i 1 ½ minut.. ja jag säger då de!
Ne nu har idol dragit igång och jag måste hålla utkik på mina auktioner på tradera som snart går ut :)håller tummen!
Puss Kram!

mitten av septemer!

Onsdagen börjar gå mot sitt slut och jag har en havrekaka i ugnen som börjar dofta gott och som jag snart ska ta ur. Juvelerna dom ligger och vilar i soffan så då passade jag på att baka lite :) fick armbandet som jag vann på tessas blogg, jätte fint var de ,så de ska smycka min arm på lördag när jag jobbar :) sen fick jag min vinst som jag har kammat hem på tradera :) ligger på högsta budet på 3 andra saker också ;) hoppas jag vinner dom! spännade I LÖÖVE tradera ,men bara om man vinner och får de till bra priser! Ne nu är de dax att ta ut kakan ur ugnen och sen laga lite lax som vi ska äta till middag här i huset!



Kramar!

15 septemer

Då var kvällen kommen och jag är super trött även fast jag ej jobbat eller något sådant idag , men har ju setat i lekparken hela dagen! samuels faster och barn kom dit och lekte lite och jag fick gosa bebis vilket var underbart.. Efter en heldag ute och en sväng på villgott så gick vi till mormor så avslutade vi dagen där och hon bjöd på varma mackor som kvällsmat :) gott gott! finns inte så mycket att skriva mer än att jag bokat tid för klippning ,ska klippa av mig allt hår ,eller inte allt men ska klippa de kort som Sabina täck som kom vidare i idol.. hoppas jag bara vågar ;)
skulle leta reda på en bild på henne men hittade bara videoklipp och jag är ju född igår så jag fattade inte hur man la upp ett youtube klipp här på bloggen :) men en länk kan ni få... sabina

Ne nu ska jag kika vidare här på nätet, är så shopping sugen men ska hålla mig ,så jag ska drömma mig bort ett tag sen lägga huvudet på kudden ..Förresten Måste ju skriva ett litet grattis till sofie som fyller 20 år idag och får fira den i venedig :)

God natt på er!

14 september.

Ja då satt man här, har gjort en dag på jobbet och de var verkligen en seg dag idag för de var dåligt med folk men de är väl så veckan innan löning, sen i morgon kommer de komma ut 3 st 30% kuponger på dam barn och underkläder! så då blir de nog lite mera röj ! Samuel är helt uppspelt här hemma inte nå trött, men han skulle få vara uppe en stund i kväll och äta mysmat för vi är lediga i morrn! Så johan står i köket och lagar fläskfilé med paprika/gräddsås och klyftpotatisar , de börjar lukta kanon gott här hemma.. Sen blir de att titta på Sveriges fulaste hem på 3an med simon och thomas.. Ne nu ska jag sätta på mig mjukisar och samuel ska få sina nattkläder ! sen kan jag ju vara lite snäll och hacka upp gurka och duka bordet så jaag har gjort lite nytta :)
Ha en bra måndags kväll! Kram

JAG vann!

Åhhh jag VANN :) blev så glad att jag skrek och Johan frågade vad jag vunnit lät som jag vunnit flera miljoner på triss eller något sådant, men icke.. Utan jag vann Tessas fina armband som hon hade på sin blogg :) super glada jag! Så nu ska jag mäta min handled sen skicka min adress så jag får min vinst ! Så GLAD är jag , för jag vinner aldrig men har ju mer tur i kärleken då da ;)

Det här fina vann jag ! =D


lördag.

Lördag morgon och jag är super trött och känner inte för att göra någonting alls idag, okej åka till jobbet kan jag göra för de är alltid lika trevligt.. har varit super sugen på att åka hem till sofie på lite party för jag känner att jag måste få lite egen tid, de har jag alldeles för sällan eftersom jag inte gillar att skaffa barnvalt åt samuel även fast jag inte ska ha barnvakt åt han i kväll utan han ska vara hemma med hans pappa så känner jag mig inte nå taggat ,vet ej vart min lust har tagit vägen, sen känner jag att jag inte behöver dricka jag saknar inte att gå på fester eller gå ut på krogen utan jag trivs med att vara hemma och ta de lugnt sen bara gå och lägga sig .. men jag vet ju att när jag väl kommer i väg och få lyssna på lite party musik så kommer jag ju få en trevlig kväll ned mina vänner..

Ne nu ska jag ta fram kläder och packa ordning arbetsväskan..

Fredag.

Då var de fredag och jag är ledig skönt eftersom man jobbar på lördag! Sitter här hemma har nyss ätit lunch och dammsugit och torkat golven skönt att ha de gjort! Mamma ska komma ut och hämta oss vi ska in på bolaget och köpa lite vin tills i morgon då jag ska hem till Sofie vilket kommer bli trevligt eftersom jag bara varit ut 2 ggr denna sommar men aldrig krogen.. sen ska jag träffa min kusin på engel och fika lite vi har massor att prata om eftersom vi nyss fått kontakt vilket är super trevligt , johan skulle ut och åka cross och plocka svamp med tobbe och eric medans vi ränner runt på den "stora" staden!Får se om jimmy var ledig i helgen i så fall skulle han och melvin komma ut så samuel får leka lite när jag jobbar.. Bibbi och Katta kommer ut i kväll och kollar på idol med oss så då blir de lite chips och dipp tror jag ,svenska naturchips gud så gott =D Ne nu ska jag packa ordning Samuels väska och invänta mor och åka in till stan! Ha en trevlig fredag !

Puss o Kram!

090910

Då var man på G till dagis sen vidare till jobbet ! Hoppas det blir bra med folk idag att dom är mera shopping sugna så dagen bara rusar förbi för i går var de en seg dag !! På kvällen när man kom hem blev de soffan och fotboll malta-sverige och vi vann på ren tur :) wihoo! men vi var ju inte så bra ! så vet ej hur vi ska klara oss i vm om vi kommer dit... sen blev de idol och efterlyst ,det blev ju samma tid pga fotbollen och jag ville ju se båda men så är de i bland.. Ne nu ropar sminket på mig så jag ska gå och spackla på mig lite .. ni får ha en bra dag i höst solen för de ser ut som att vi får se den idag :) sköönt!

090909

Då var de onsdag och de som står på listan idag är jobb och dagis .. Jag har stängning idag så vi fick lite sovmorgon och de gillar jag eftersom jag ej är någon morgon människa. jag har verkligen svårt att passa tider på morgonen jag får jämt stressa i sista sekund men jag kommer itid! Vi åkte in till stan i går em och mötte upp Johanna och Kevin i lekparken så barnen fick leka lite så åt dom lite mellis tillsammans.. Vi får ta en tjejkväll någon dag när de passar oss båda :) Ne nu ska jag leta kläder att ha på mig på jobbet,hmm undra vad man ska hitta på ?!

Tävling ! :)



jag är med och tävlar om det här fina armbandet inne hos  Tessa
Gå in där och gör de du också  :)



090908

Satt och tänkte på mina planer som snurrar i mitt huvud! håller ju på att göra om lite smått i hemmet som jag har skrivit förut och sagt men planerna i huvudet vill gärna ligga ett steg före :) var med mamma till smb i går em vi skulle till dacapo men de var semesterstängt :( så vi åkte in på anna-panna lingonkanna i stället trodde dom skulle ha mera för hemmet men de var mest leksaker ,första gången jag var dit! men de fanns ju lite saker man blev sugen på! skönt att åka någonstans utan barn (händer inte så ofta) och bara kika i lugn och ro!

Tidigare på dagen så var vi in till villgott och lekte lite och de var super trevligt för de var massa barn där och föräldrar som man känner.. Gick vidare till lekaparken sen upp på stan och köpte fika och tillbaka till lekparken när vi var där så kom Johanna och Kevin vilket var mkt trevligt och samuel blev jätte glad när han såg kevin, och jag och johanna skvallra lite : ) Lena och hennes gosse charlie kom och tant sara , vi åt lite bullar tillsammans och drack lite festis mkt mysigt .. tack för en trevlig em..
Idag vet jag inte vad som händer , Johanna skulle höra av sig senare ! Men nu ska jag ta mig i kragen och göra mig klar! för om de skulle komma någon så skulle dom bli skräckslagna =D haha ...
ha en trevlig tisdag !



Söndag!

Då var det söndag morgon och jag och gossen i huset har haft en mysig morgon med barnprogram på tv och mys under filten! sen sa han mamma äta kräm och macka nu :) så de blev en frukost utan pappa för han ligger uppe och sover än.! Idag vet jag inte vad dagen har att erbjuda,kan ju inte städa varje dag de regnar för då skulle man ju inte göra något annat än att gå med moppen och dammvippan i handen .. Så får ta dagen som den kommer.
Mamma kommer ut en sväng iaf och hämtar våran gamla ikea lack tvbänk som min broder ska få för vi har hittat en som mammas kompis skulle sälja som jag målat vit så nu är den klar och bra blev de :) så nöjd! Mamma och Johan skulle äta kantareller som var ut och plockade i går men de får dom äta själva för de gillar ej jag !

Igår kväll kom Therese hit,hon hade massa presenter åt samuel med sig bilar godis och en nalle och nallen sov han med på natten :)  åhh vad jag saknat henne blir ju inte att man ses så mkt när hon bor på visningsö. så matrin tess hjalle och jag (samuel var med en stund)kollade på ungern-sverige vilken match och vi vann den i sista sek :) så ett lite hopp om VM finns de nu! En mycket trevlig kväll och avslut på en lördag fick jag! Dom skulle nog komma hit på tisdag också och kolla när sverige möter malta men den matchen måste vi ju vinna annars har vi inget i vm att göra:)

ne nu ska jag göra mig ett ryck här hemma i huset ,bara dammsuga av golven får de bli idag sen i väg in till stan och göra ett ärende hoppas de är bra och fint ! sen till willys och LADDA upp massa gott och sen LADDA upp inför premiären av ensam mamma söker  ;) så kul och spännande att se Ulrika ---> Ulrika på tv och hennes kanon sommar! så missa inte kl 20.00 i kväll på 3an..

Här kommer lite mobil bilder på gossen i skogen när vi letar svamp men samuel han plockade bara blåbär ..




ha en toppen söndag alla !

rubrik på detta?

God morgon ! Vi försov oss lite nu på morgonen men de blir nog en bra dag ändå hoppas jag ..
Ska gå och lämna samuel på dagis nu, sen hem och göra mig ording och  i väg och jobba och jag ska cykla i dag , jätte roligt ! :( slutar kl 5 idag skönt den där extra timmen gör mkt på fredagar :) så efter vi slutat ska vi i väg och fika med samuels gudmor och gudfar vilket kommer bli mkt trevligt och samuel kommer bli överlycklig :) nej nu har jag ej tid att sitta här och skriva min gosse är sur över frukosten han fick fast han valde den själv han har kommit in i trotts nu vill jag lova ! ha en bra dag !

september!

Då var vi redan inne i september månad ,de går verkligen fort. Julen närmar sig ! :)
Har jobbat idag och jag hade mina nya skor dom var kanon sköna men när kl var halv 6 så hade jag lite ont i fötterna man kan ju lätt få de när man gått i dom sen 11.30 ;) och så var de första gången jag hade dom på mig! blev lite shopping på jobbet i vanlig ordning , överdragsbyxor ,tunn mössa ,vantar till sam och en tröja till mig som vi ej fått ut i butik än ! hängde undan leggings till mig och byxor till samuel som jag ska fundera på?!
Mamma hämtade samuel på dagis idag eftersom Johan jobbar em och jag hade stängning sen så kom min storebror hem idag och samuel hade inte träffat sen i julas och jag sen januari tror jag.. Men när mamma hämtade han så sa dom att han klagat på magont, så vi börjar fundera på om han är lite känslig mot laktos så nu har jag varit och handlat yogurt mjölk och grädde som är laktosfritt får se om de hjälper.. för han har klagat på magont ett tag nu och när han varit vid kusinerna så har han ju drukigt havremjölk och sånt och då har han inte klagat.. jag är inte så haj på sånt här, men man får väl prova sig fram!

Sofie ska nog hjälpa mig att fixa ordning min blogg lite finare .. tack till dig!
har inte så mkt att skriva jo GRATTIS till Emelie och Mattias som fått en "liten" gosse och Melina som blivit storasyster! annars då,jobbar hela vecka och har stängning varje dag utom fre när jag slutar 17.00! har börjat att måla om lite saker här hemma,tycker alla håller på att målar och donar när man läser runt på bloggar.. här är de en tvbänk och spegel som ska målas och lite mera smått och gått,ska typ kasta halva mitt hem på björnhyttan känns de som för jag tänker inte lägga ner de i kartonger så ska de stå i 100 år sen kasta de!
ne nu ska jag lägga gossen blir en sen kväll för han idag , men de gör ju inget!

Avslutar med en bild på min gosse när han är nyfödd och inte ens en dag gammal..
10/6-07

God Natt!

RSS 2.0