Morsdag!

Haft en toppen dag idag! Varit i harnäs först på Fm och fikat och firat morsdag. Där grillade vi korv och åt glass och tårta ! Ungarna härjade och lekte som vanligt! Och jag fick även mig en morsdags present ! Happy! hihi..

Nu på em har vi varit hos mor min och fikat kladdkaka och gett henne ett litet paket och tjålat lite skit. pratade om att man kanske skulle ha åkt ner till ullared i höst! Handla inför vintern!

Nu är de mat tajm här i huset , hade tacofärs kvar sedan i fre så de får bli en tacogratäng ! Så ska väl gå ut och hacka ihop en sallad till de! Sen i kväll är de Gossip girl och BB ! Är så spänd på vem som åker i kväll, men tror att de är sara men kan vara peter också!


Dom här 2 ljuslyktorna fick jag i morsdags present , blev överlycklig!


Kusinerna bus!


Kramar!

lunch rast

Har man nyss fått i sig några pannkakor och lite godis ;) bra lunch!
gick in på the phonehouse nu på min lunchrast och köpte bror min en mobiltelefon i student present,så nu hoppas jag att han blir nöjd! :) undra om man skulle ha köpt nå litet till tjejen hans också?? Har iaf köpt dom båda en varsin sak som man hänger runt deras halsar! Man är ju inte direkt gjord av pengar tyvärr. Sen har man en son som fyller 4 år också samma dag som studenten! så man lär ju prioritera lite ! :)
Nää om man ska återgå till jobbet då, gör inget att man jobbar en regnig dag som denna men tråkigt nu när de är marknad här i stan!
ha en fortsatt bra fredag alla !

River upp gammalt sår.

Arg , ledsen och chockad ja de är jag just nu! Jag skulle vilja vända upp och ner på jorden och skaka om den och när jag skakar om den så vill jag att alla droger som finns på denna jord försvinner ut i unirversum och att ingen människa någonsin får tag på de igen! Snälla gud uppfyll min önskan! <3

Tradera

Här i ludvika har vi mer eller mindre storm ute! I morse när vi vakna så regna de också, men nu har solen börjat och hittat fram! Så jag har tagit ur mina dynor ur soffan och ställlt dom på vädring och så har jag dammsugit ur soffan och de behövdes kan jag säga! Men var tvungen att ta en pause för har lite saker på tradera som jag är med och vill ha och vann nyss en tavla som jag tror får bli en morsdags present! Hade velat ha en skylt i går som jag förlorade :( de är ju så med tradera, men tycker att de är skit att man ska behöva bekräfta sitt bud 2 ggr de tar ju liksom längre tid! :))

Detta har jag iaf vunnit , de kanske är skit för er men jag tycker de är fint :)

En gammal kaffeburk, tyvärr saknade den lock men fin ändå ..Sen en tavla med fint ordspråk på..


Nu ska jag fortsätta med mitt här hemma sen bege oss ut och handla, och i eftermiddag ska vi hem till Samuels gudfar som fyller 26 år idag så GRATTIS till dig Erik!

Söndag

Nu är det söndag och de har varit skapligt fint väder idag, förutom att de blåst lite ! Har varit hos mamma och hämtat samuel som sovit över där inatt för jag och några tjejer satt hemma hos mig och drack lite vin .. Och som pricken över I:et så hade vi erotikparty vilket var skit kul, hade aldrig varit på något sådant förut så de var kul :) Tack alla ni som kom och gjorde den möjlig! 

Stod på loppisen i går med Sofie , Emelie O och Alexandra och vi tjänade iaf ihop en liten hacka var tror jag!! Men de fanns ju vissa som handla mer än dom sålde ;) hihi men det blir ju lätt så!

Har ju skrivit innan att jag inte mått nå bra därför inget bloggande! Och de är så att när man fyller 23 får man ju ta cellprover vilket är helt super att man blir kallad till! För annars skulle jag inte jag tänka alls på att göra de!
Tog ju prover i dec och i slutet av januari början av feb fick jag ny tid den 23 mars för de visade sig att jag har cellförändringar i livmodern.. Och de är jätte vanligt att kvinnor har de och oftas så tar kroppen hand om de själv men de gjorde inte min kropp visade det sig på de andra provet så i tisdags fick jag åka till Gyn och få lokalbedövning och så tog dom bitar från livmodern och de var inte trevligt kan jag säga , så är det så att jag måste få ytterligare behandling så sker de i falun och då ska jag sova för de finns så att man kan välja de men de visste inte jag om fören jag kom dit , men de gick ju bra ändå denna gång :)

Så vad är det för något? Jo Cellprov från livmoderhalsen tas för att man på ett tidigt stadium ska kunna upptäcka förstadier till cancer . sådana förstadier behandlas antingen med laserbehandling eller frysbehnadling. !

Så nu hoppas jag att om 2-3 veckor ringer dom och säger att de inte behövs nå mer behandling...

Nu ska vi äta kvällis här i huset !


20110518

Har inte mått så bra därför mitt dåliga bloggande! Men i veckan eller början på nästa så ska jag ta upp de igen hade jag tänkt ! har haft så mkt som snurrat i hjärnan på mig!! Men vi lever iaf här hemma, och till helgen blir de home party hos mig med sex leksaker:DTripp trapp trull Jonnas små hjärtegull.

Sommar.

Det doftar helt underbart gott i mitt hem!


Fynd!

Fyndade dessa tulpaner i dag på Ica för endast 10 kr! Perfekt för mina hade vissnat här hemma så skulle kasta dom! Synd bara att de inte fanns fler, annars hade jag köpt fler buketter! Dom skulle tydligen sluta med tulpaner därför dom var så billiga!


1 maj.

Tänkte att jag skulle knopa i hop ett inlägg! Har varken följt bloggar eller skrivit här som ni kanske märkt. Har knappt setat på facebook heller vet inte riktigt vart jag ska rita det korset haha! Har jobbat sent hela veckan och när man kommit hem så har man slagit ner arslet i soffan och myst ! Sen har de ju varit så fint väder så vi har varit ute varje ledig sekund!

Det har väl inte hänt så mkt mer än att jag fått svar och tid på Gyn den 17 maj ! Är ju lite nervös inför de och mår lite dåligt så förlåt mina nära och kära om jag är lite bitter men de är inte min mening! Ska försöka bättra mig!

Blev ett kort och tråkgit inlägg men nu har jag inte tid att sitta här lär göra mig redo och åka till smb och hämta hem min prins som sovit hos faster! Hade ju överrasknings fest i går för Byllet, vi klädde in hela hans lgh med toapapper och lade snusdosor över hela golvet ! :) Tack till er som var med! Kan ju säga att jag har en karl som INTE mår så bra idag haha :) Han ligger under en filt i soffan med ipren cola loka stående på bordet.. Tror ni jag får med han till byn? Nej tveksamt !


RSS 2.0