badhus villgott och sjön .

Torsdag kväll och prinsen är i säng och jag slog mig ner i soffan efter en dag på jobbet.. Har lagt in lite bilder från gårdagen som var väldigt trevlig !

I tisdags så ringde Linda och frågade om vi skulle med till badhuset och bada och sen äta lunch på villgott och de var ju självklart att vi ville göra de.. Så vi packade väskan och begav oss till badhuset för lite lek och skoj.. Linda ville åka iväg och göra en spray tanning så jag blev själv i badhuset med 3 vildingar men de gick jätte bra ,dom stora grabbarna sköter sig ju så bra själva. Och skönt för linda att åka i väg en sväng, hon är ju själv med 3 barn varannan vecka eftersom hennes man ligger borta på jobb.. Efter lek i badhus och villgott så åkte vi till röntgen där samuel hade en tid för att röntga vänster höft,ben och knä. Så nu väntar vi på svar för att se om de är något men de skulle ta ungefär 2 veckor..
J besätmde sig för att åka till sthlm för att titta på hockey så vi bestämde oss för att åka med till jobsbo och sova kvar där! Och vi vaknade på onsdagen och solen lysste så fint på himlen så vi packade i hop oss och åkte ut mot vanbo och ut på barken för lite grillning fika och massa lek! Det var helt underbart kan jag säga ! Det sägs att de ska hålla i sig så här och de skulle väl vara helt suveränt efter denna tråkiga och kalla vinter om de gjorde det ..
I morgon har vi inga planer på fm så får se om vi bara blir hemma , men på EM så åker vill till smb samuel ska nog ev få gå på bio för första gången med kusinerna på filmen trassel, han fick kolla på en trailer och han sa att han ville se den så vi får väl se då  :) Vi blir att sova kvar där för J ska spela tvspel har han bestämt så då tar vi vårat pick o pack och flyr ;P

Här kommer de lite bilder från veckan...


Synd att bilden på Elsa och Alex blev suddig och att man inte fick någon på alla 3,men inte lätt när det är full fart på dom och inte en lugn sekund =)





och så lite bilder från våran ute dag ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0