Slingor och mat hos mamma.

Här hemma leker vi scooby doo och ska snart göra oss redo för att gå till mommo/mamma och dra slingor på henne och hon bjuder även på köttbullar! Och i morgon, ja då ska jag vara i ludvika och jobba wihoo! Spännande! Sen blir de att spendera helgen till att vara hos tjejerna på kuppan!
Skrev ju här om dagen när vi satt i soffan och kolla på hockey att karln var glad men de varade inte så länge tyvärr för hv71 vände och vann på straffar med 7-8 och herregud det är inte ofta sånt händer, men tyvärr så litar lagspelarna mkt på sin målvakt men dom måste ju hjälpa honom också! aja strunt samma han var iaf glad dom 2 första per. Nog pratat om hockey.
Mina lampor har inte kommit upp än för att jag funderar på om jag ska ha en hylla ovanför ??kan man ha de eller ser de dumt ut?? Är så trist att fixa inne i sovrummet då färgen är så jävla ful och vidrig rent ut sagt!!! :( Men inge kul heller och lägga ner tid och energi och pengar på de heller :( så de får väl vara så här ett tag till iaf!

Inga som är sugna på blingo partyt? :)) Tur att vännerna från byn tackat ja än så länge iaf, kanske är dit man ska flytta ;) hihi..
Nu ska det bytas om, Sam går fortfarande runt i pyamas! Det skulle han kunna göra hela dagarna.

Kram på er och ha en fortsatt trevlig torsdag. Torsdag redan oj oj!


Kommentarer
Postat av: Therese

Hej!! Ok, då blir det nog en sväng på kapphal imorgon =) hihi!! För att börja på simskolan ska dom vara födda tidigast -05. Ebban går ju oxå, men hon går på en fortsättnings kurs. Hon är superduktig =) Nu lär dom sig att dyka =) Man blir så stolt över sina älskade små!! Pratade med Linda idag o vi ska samåka om inte alla barn ska med förstås =) Kram

2011-10-06 @ 18:28:14
URL: http://mammatill2storatroll.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0